Mysigt fik



Var för några dagar sedan och fikade med Es syster. Det var när jag inte mådde så bra så det var skönt med en liten promenad med henne och Akilles för att sedan sitta ute och fika. Det är så skönt att det ligger ett fik här i närheten, då kan man bara gå och köpa en latte innan skolan börjar eller bara på en lördag gå ner och sätta sig, istället för att behöva åka till centrum om man inte vill ha en massa folk omkring sig. Så Café Mumma är mycket uppskattat!



Kommentarer
Postat av: Moa

Haha, det är lite lustigt! Jag försökte förklara för Susanna hur min kamera var trasig, men det var lite svårt så jag tänkte att jag visar istället! Och då fungerade den helt plötsligt. Jag förstod ingenting men jag är väldigt glad för det :D Så det är med min alldeles lilla egna kamera som jag dokumenterade gårdagen.



Åh fina du. :/ Är det så jobbigt i skolan? Stackare. Du får jättegärna komma hit och gömma dig redan nu, men det visste du väl redan? Vi får hoppas att det går superduperfort tills det blir novemberlov helt enkelt :) Jag skickar lite krafter till dig genom cyberspace!

<3<3<3<3

2011-10-02 @ 16:11:52
URL: http://themoie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0