min bror och jag

I did it!

Jag såg till min förtjusning att Kan dee har Lagerresning med 50-70% rea! Och vad beställde jag om inte det jag skrev om igår?! Yeeey :D Happyface!


Jag har inte varit och kommer inte vara så närvarande ikväll,
min bror flyttar till Umeå imorgon (med Moa såklart men hennes officiella flyttning är inte förens på fredag) så vi har en stor middag här idag med mys, så jag vill umgås så mycket jag bara kan nu. Datorn kommer stängas av nu och inte sättas igång förens imorgon. Så att ni vet! Men imorgon kommer det bilder på goobullarna och massa annat, så vi hörs imorgon vänner. Hoppas ni har en mysig söndagskväll ♥


jag och min underbara bror. jag älskar dig ♥




Bakning för fulla muggar

Tjolahopp!

Har varit tyst här under dagen för jag har haft fullt upp med att baka kan jag meddela!
Jises alltså, först gjorde jag en hurtbulle (matbröd) och nu håller bullar på å jäsa, de heter Godisbullar men jag tycker det låter lite konstigt på nått sätt så jag får döpa om dom från receptet till vaniljbullar. Väntar med oerhörd spänning kan jag säga för jag har aldrig gjort nått sånt här tidigare. Köket såg ut som hejkonbacon, men nu är det fint också :) Haha, nu åkte de första bullarna in i ugnen så nu ska jag smälta smör och hälla upp strösocker för sen ska jag pensla smält smör och doppa dom i socker ;) Låter mumma?


Hade lite disk att ta itu med..

 

Nu är mina små älsklingar i ugnen, snart ska de penslas och sockras


Självklart får ni bilder när allt är klart! Nu måste jag fortsätta, love ♥

Det där som kallas kärlek






jag vet att jag är underbar när jag ser din kärlek till mig




Lördagskvällen är fixad




Hemmakväll

Jag och Erik var bjudna till hans kompis idag på middag med andra massa trevliga människor.. Meeen, eftersom jag är så pigg och glad (Läs: Har feber och huvudet sprängs när jag står upp) så blir jag hemma. Vilket suger något otroligt för jag har inte träffat dom på jätte länge och vill verkligen göra det, träffa dom alltså. Blä, aja. Det är bara att ta det för vad det är och chilla hemma i soffan istället. Jag hade tänkt, om jag orkar, gå till en Ica som ligger väldigt nära och köpa lite gottis för kvällen, typ som vindruvor, nått annat gott att äta och tidningar. Jag fullkomligen älskar att ligga och läsa tidningar, brukar göra hundöron på sidor jag hittar någonting på och ringa in det. Vet dock inte vad jag ska äta ikväll men det löser sig, pendlar mellan att göra egna pannkakor (som att jag skulle orka?) eller beställa från online-pizza. Jaja, det blir någe. Kommer uppdatera lite under kvällen, för jag antar att ni verkligen spricker av iver över att veta vad jag väljer?

En liten paparazzibild från igår, jag är i fullfärd att vira filten omkring benen innan vi ska äta efterrätt.



Just nu..

Från


Till

 

Är inte helt klar ännu, men mitt i allt pysslande fastnade jag för lite Kan Dee grejer.. Inte helt svårt att fastna där. Detta vill jag klä mig i:

 

 

Linne & Tygpåse fr. Kan Dee Shop/Skor fr. Din Sko/Smycken fr. EMJLs Smycken

 

 

Over n' out

 

 


Irish Cream

Mitt kaffe har varit klart ett tag, anledningen till att jag inte har hämtat det är för att jag har lagt beställningar på nya mumsiga smyckessaker :). Har en liten överraskning som jag måste ruva på ett tag till, åtminstonde tills jag fått paketet och så. Nu ska jag dricka mitt goda kaffe och kolla på SVT Play, rekommenderas varmt om man har missat någonting!

Nu ska jag dricka mitt goda smaksatta kaffe, det är perfekt om man är sötsugen men inte har någonting gott hemma att smaska på!

 


Onsdagens och schvettigt

Mitt mående är väldigt konstigt, igår mådde jag inge bra alls på dagen, feber och ont i halsen, på kvällen samma sak men blev liite piggare när jag fick äta mysmiddag med familjen. När vi skulle sova så fick jag lite rethosta och nu på morgonen har jag ont i halsen och är varm, vet inte om det är feber men kallsvettas lite trevligt så där.

God förmiddag people!

Sov länge idag, väldigt skönt.
Kändes som att vi tog igen lite sömn (har ju sovit dåligt den senaste tiden). Dagen kommer bestå av ingenting i stort sett. E har fotbollsmatch vid 2 så han kommer åka iväg snart. Jag kommer bara ta det lugnt och se vart "sjuk"stadiet tar vägen. Igår efter jag bloggat på dagen så satte jag på Svt play och kollade på Sommarmord med GW Persson, så jag ska titta på det senaste avsnittet idag sen får vi se vad jag hittar på, om jag ska läsa eller slötitta på tv eller nått. Aa vi får se helt enkelt!

I onsdags så hade jag dessa smycken på mig. Jag var ju alltså först hos Sussie för att fixa naglarna och sedan åkte jag och Erik upp mot landet, och där stannade vi till igår.

Blue angel

- Blue sky

- Crystal white mellanrund och stor fyrkant

- Vingar --> Mellandel

 

Pink roses

- Pink flower

- Crystal white små fyrkanter

- Ros --> Mellandel

 

Champagne

- Champagne

- Crystal white mellanrunda

- Ros --> Mellandel


Samsung TAB frälst

Skriver från brors Samsung TAB :) Hihi, kan ju inte undgå att bli lite frälst och kär.. :) En sådan står definitivt på min önskelista till födelsedagen. (Som jag förövrigt kommer fira på operationsbordet..) Nu ska vi äta mysmiddag och jag ska krya på mig mera :)  Hörs senare vänner mina, ha en rolig fredagskväll och speciellt ni som ska på inflyttningsfest hos Sussie ;) :D

Sjuker

Jag är tillbaka. Försökte blogga från landet men mitt internet ville inte fungera så det vart inget, men det har ni ju antagligen märkt ;)

Tyvärr så har jag dragit på mig någonting,
har känt mig konstigt trött och hängig den sista tiden och igårkväll så fick jag ont i halsen och idag är jag rätt slut i kroppen och orkar inte göra mycket som ansträngning. Blä.. ingen bra timing men så blir det ibland. Så nu ska jag ta ur turbanen på skann' och sen göra mig en kopp te och sätta mig tillrätta i soffan och vila, det sägs ju vara den bästa medicinen.

I onsdags innan vi åkte till landet så var jag hos Sussie och fick mina naglar gjorda, och shit var snygga dom blev! Är så himla nöjd, detta är mina favoriter.

jag älskar ju blått och jag är så förvånad över mig själv att jag inte haft blåa naglar innan.


Sussie sitter på Mäster Samuelsgatan 21 i Hårskulptörernas salong, mitt i city! Ni hittar henne även på Facebook, sök på Nails by Sussie, där har ni en massa gottis att kika in :).


Nu ska jag vila, senare får ni lite bilder från landet och annat spännande ♥


Baking

När vi var på landet i måndags så gjorde jag en tigerkaka. Detta var min favvokaka när jag var liten, så att få göra den själv känns jätte kul! Den blev väldigt mumsig och Es föräldrar sa att den blev ännu godare när den hade fått stå till sig lite :)

 

tagen på bar gärning..


 

 

marmoreringen blev fin.

 

forts.

8. Lägg hälften av den ljusa smeten underst i formen, sen den mörka smeten & sist den ljusa igen. Dra med en gaffel genom smeten för att skapa marmoreringen.

9. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 40-45 min. Prova med en sticka så den är torr.

 

Hoppas det ska smaka :) ♥

 


Addeboda

Imorgon kommer vi tillbaka fina Addeboda!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan återgå till chill-mode i soffan med en kopp te. Har tidsinställt ett mumsigt inlägg till imorgonbitti.


Vi höres ♥

Kvitter

Har precis ätit en tidig middag, E ska iväg och träna senare så han ville äta i tid, inte mig emot. Ser det mer som att jag har en långkväll framför mig, vilket jag tycker är skönt. Har planerat att kolla igenom alla bloggar jag följer, ta en långdusch, göra mig en kanna te och sedan sitta och göra nått armband kanske med tvn i bakgrunden. Är obegripligt trött.. vet inte riktigt vad som händer, har iochförsig sovit dåligt förra veckan men sovit bättre de senaste 2 nätterna, skyller lite på vädret också, är rätt påtaglig när det gäller det. Önskar att det kunde komma värsta åskovädret så himlen får ladda ur lite.

Var ju som jag sa förut och bytte ut armbanden i Näsbypark, var lite småstressad inombords och som sagt, trött, så jag glömde att ta kort på stället, men jag ska dit nästa tisdag och fixa håret så då kan jag ta en bild. Det har börjat en jätteduktig tjej där, så det ska bli kul att gå dit igen. Gick till henne sist jag fixade och jag blev jätte nöjd :) Använder dock ett schampo och balsam från Davines, som jag köper av byCamilla, Camilla och produkterna är grymma! Mitt hår är lite utav ett skatbo när jag tvättat det så, speciellt balsamet, är grymt mot det!

Imorgon bär det av mot landet igen, ska bli både kul och skönt. Mamma och pappa ska också dit just imorgon för att umgås med Es föräldrar (och oss såklart) som är där ute. Jag ska bara iväg först för att fixa naglarna :D hos Sussie, så de åker i förväg så kommer vi senare. Jag och Erik stannar till fredag-dag. Hoppas jag kan låna trådlösa internetet av pappa så jag kan blogga lite därifrån, kommer nog bli ett inlägg om dagen då kan jag tippa. Igår när vi var där så hittade jag en spännande sak vid friggeboden, tog fram 'Ernst Kirschsteiger' inom mig och började spåna på vad jag kunde göra med denna, den har stor potential kan jag lova. Ser framför mig att den står med lite oljor och annat i, eller så blir det en servetthållare.. eller ha den på vardagsrumsbordet, som sagt, jag har inte bestämt mig än. Men den ska slipas och målas innan jag ens behöver bestämma mig.

Kan ni gissa vad den har varit förut? Jag kan ge er en ledtråd - kviitteerkvittkvitt

Får se om det ploppar upp ett till inlägg ikväll, nu ska jag iallafall packa lite inför morgondagen, det blir en tidig uppstigning då så vill ha allt så gott som klart :)

 

 


En snabb dagens

Goddagens!

Ska iväg nu till frisörsalongen där jag ställer ut armband
, ska först bara göra mig iordning och sedan åker jag. Efter det har jag lite ärenden i T.centrum, mamsen ska göra mig sällskap :)! Så hinner tyvärr inte ta en ny bild på dagens så det får bli en gammal tyvärr.. men kommer använda min nya favvo och kanske några till!

 

Vi hörs sen igen!

 


Mera shopping

När vi var vid inne i Gustavsberg förra veckan så köpte jag ju lite kläder på en riktigt bra rea! Dessa linnen fick även följa med, de kostade 99 kr/st men jag fick dom för 40% rea också, fick alltså dessa 3 linnen för 170 kr.. Riktigt kap tycker jag :)



 

Nu vill jag bara använda dom :)!

 


Dagens smycken - 25/7

Dagen till ära så har jag min fina grönvitatröja och då matchar ju självfallet dessa armband och fotlänk ;)








Måndagmorgon

God morgon alles!

Sitter här med min kopp te och tittar på tv. Regnet står som spön i backen utanför och jag har en känsla av att det kommer bli en mycket härlig och mysig dag idag. Nu ska vi göra oss i ordning för dagen, vid halv 11 tiden så kommer Eriks föräldrar och hämtar oss och då står kursen mot landet :) Es mormor fyller år idag så vi ska fira henne där under dagen. När vi kommer fram så ska jag göra en tigerkaka, det var min absoluta favorit när jag var liten, min farmor gjorde alltid tigerkaka, så det ligger en stor förkärlek till det i mina smaklökar. Tar nog med mig min bok så jag kan sitta där och läsa om det finns tid. Så ni förstår ju säkert att det inte kommer bli så mycket bloggande idag. Lägger in ett inlägg för lite senare under dagen så ni får nått att läsa då också. Hoppas ni får en härlig dag! ♥

i höst kommer mina fina ljuslyktor lysa så fint..




Söndag, Bio-time

Så vad tycker ni om armbanden? Blev ett så stort ramaskri att jag suttit och godkänt alla kommentarer HELA eftermiddagen..

Iallafall, här kommer dagens, gjorde detta armband idag av lite pärlor jag fått av Anne som jag skrev om i förra inlägget. Är redan kär i det och har en känsla av att det kommer sitta på armen en herransmassans gånger.

 

Ang listan jag gjorde imorse..

 

- Göra en bakbok, där alla våra recept skall stå nerskrivna förhand och egentagna bilder skall finnas där. [X]
- Göra smycken, skissa på nya designer och en killkollektion? [/] blev "bara" smycken
- Ta bilder på de nya smyckena [X]
- Skriva ner tigerkaka-recept [X]
- Fixa med kategorierna här i bloggen [-]

 

Okej, så en grej failade, men samtidigt inte den viktigaste och "största" saken, så jag är helt klart nöjd med det ändå. Känner mig ju trots allt som en liten ros, som jag skrev till Moa i ett sms, efter mitt Spa:ande.

Senare ska jag träffa Annsie för lite middag och bio-kollande, känner på mig att det kommer vara mysfaktor 1000!

 


Älskade armband & budskap

Har suttit och gjort lite armband nu på dagen, är så himla nöjd över resultatet. Har provat lite nytt material, pärlor, och utan mellandelar på vissa, det blev riktigt bra och jag tror att kunderna på frisörsalongen Theo Klippet i Näsbypark kommer bli väldigt nöjda!

Vad tycker ni? Ge mig lite respons så jag vet vad ni tycker :)



















Satte på nya lås på vissa för att prova om Ni (kunderna) tycker det är enklare att låsa då.


Kommer upp en dagens lite senare, nu ska jag ha SPA-tid för mig själv inne i badrummet. Ska bli så skönt. Kom ihåg vänner att ni måste belöna er själva med småsaker ibland, man behöver inte ha gjort något speciellt för att "förtjäna" det, ni förtjänar det för att Ni är dem Ni är!




Fixdag

God morgon allesammans!

Tvätten är i fullgång och jag sitter i soffan med nyhetsmorgon i bakgrunden. Idag blir det en fixardag, tänkte göra en "Vill göra lista" här på bloggen. Har en del armband att göra idag också, vilket känns jätte skoj för nu har jag verkligen kommit igång med de nya pärlorna och nya designer.

Idag vill jag alltså göra detta:


- Göra en bakbok, där alla våra recept skall stå nerskrivna förhand och egentagna bilder skall finnas där. []
- Göra smycken, skissa på nya designer och en killkollektion? []
- Ta bilder på de nya smyckena []
- Skriva ner tigerkaka-recept []
- Fixa med kategorierna här i bloggen []


Hmm.. känns som att det var en del till. Men det kommer jag nog på under dagen :) Så nu ska jag börja med detta alltså, så vi hörs snart igen :)

Har glömt att berätta att jag för några veckor sedan fick jättefina pärlor av Anne, blev jätte glad för dessa gav mig lite mersmak för att göra nya armband och för att köpa lite nya pärlor :)

 

 


Äventyr

Iförrgår så var vi ju vid Strömma Kanal, åt gott och hade trevligt. Vi åkte därefter mot Gustavsbergshamn där de har en massa outlets, b.la. Ittala och Rörstrand. Det fanns även en klädbutik där som hade sjuk rea!! Så det blev en del därifrån, det var 40% på ALLT. Fick blandannat ett par baggyjeans (som jag letat sjukt länge efter) för 230 kr?! Har som sagt länge letat efter de perfekta baggysarna och äntligen hittade jag dom, känns riktigt bra.

 

 

Linnena är supersköna och detta märke är något jag kommer hålla utkik efter i framtiden. Mums..

 

 


Lördag den 23 juli

Ska snart iväg med E för lite tittande i en inredningsaffär i närheten av oss, Boom, och sedan ska jag hämta ut biobiljetter för morgondagen. Lägger upp en dagens så länge :)

 

Hoppas ni får en skön lördag allihopa!



Kära grannland

Har läst igenom alla de bloggar jag följer och ca 80% av dem har skrivit om Norge-händelserna. Jag har gråten i halsen och kan inte förstå att det hänt. Det är en obeskrivlig känsla som uppkommer i kroppen och huvudet för mig. Jag vet inte ens vad jag ska skriva, bara att jag blir stum när jag tittar på NRK och på nyhetsmorgon i dag. Jag vet inte om jag kommer kunna yttra mig om någonting begripligt idag när jag pratar med folk om detta. Jag vill bara säga att mina tankar går till dem i Norge och dom som har anhöriga där.

Emma-dagen

Jag blev lite tagen på sängen i morse, jag vaknade av att Erik hade ställt sig upp från sängen och stod där jätte pigg och glad. Jag förstod ingenting, han säger bara: "Ligg kvar och sov du, jag ska fixa överraskning! Kommer snart". Min hjärncell började jobba frenetiskt och letade efter en anledning till att han skulle ha en överraskning till mig. "Är det våran månadsdag? Nej. Fyller jag år? Nej.. Är det för att jag har sovit så dåligt och var lite trumpen igår? Kan vara.." Men trött som jag var så somnade jag om efter att hjärncellen teknade "Time-out".  Vaknade sedan av att jag hörde nyckeln i dörren och någon minut senare kommer han in.. "Nemen är du vaken nu? Grattis på namnsdagen älskling!!"

Vad kommer han in med om inte den här underbart vackra buketten?







 

Bortskämd? Jag? Kanske lite..


Alla pojkvänner och flickvänner säger ju att dom har världens bästa och hit och dit.. Jag kan med hela mitt hjärta säga att Jag har världens bästa och lite till. Aldrig har jag känt mig så uppskattad av någon förut.

 


Sliten

Sitter i skrivande stund på verandan vid villan. Har en liten dåligdag idag, sovit sjukt dåligt de senaste nätterna så jag är inte direkt den piggaste piggelinen i frysen. Meeen, det vänder nog snart!


Har gjort lite armband idag med några av mina nya pärlor, är sjukt nöjd med dom faktiskt. Funderar på att göra en ny kollektion som riktar sig mot lite mognare kvinnor. Har även gjort en design som är lite Unisex, har frågat min bror, Erik och pappa om dom skulle bära dem armbanden om jag ändrade dem lite, och dom sa ja. Så nu jäklar, snart slår min ena dröm in om att göra smycken till killar. Känns jäkligt skönt måste jag säga!



Detta mumsade jag på igår, skulle inte sitta helt fel just nu kan jag säga.


Kommer lägga upp bilder på de nya smyckena så småningom, när jag är lite piggare.


Ha en riktigt go fredag allihopa, skicka lite krafter till mig är ni snälla ♥

Alltid Du & Jag

Vill bara meddela att jag inte har glömt bort bloggen för dagen. Det är bara så bra väder så jag har ingen lust att sitta inne och kura. Ska ut i solen nu men återkommer senare :) Ha en superhärlig dag allihopa, ni får en bild från gårdagen på mig och min älskade farmor ♥




Gó kväller

Nu är vi hemma igen. Har haft en supermysig och skön dag med god lunch, mysigt sällskap och lite shopping.

Blir inte långdragen nu utan ville bara berätta att jag lever ;). Ska göra fika nu så jag och Erik kan kura upp oss i soffan och kolla på vår favoritserie The Killing snart. Tänkte bara visa lite före och efter-bilder på hyllorna och det som kom upp i sovrummet. Efter att vi inte fick upp det själva så kunde Es superpappa komma och hjälpa oss, så dom kom äntligen upp :D Så glad jag blev!

Före & Efter



Före & Efter


Är jätte nöjd verkligen! Självklart står min favvoförfattarinna på första plats.

Hörs imorgon! Då händer det förhoppningsvis lite spännande grejjer :)

Kram ♥

Dagens Torsdag 21/7

Här kommer dagens, min kamera ville inte riktigt samarbeta med mig men det blev en bild iallafall..

 

Hoppas ni får en härlig torsdag!

 

 

 

 

 


Strömma Kanal

God morgon alla små kycklingar.. (?) :)

Idag ska familjen + farmor åka till Strömma Kanal. Då tänker ni säkert: I det här vädret? Ja! Det är nästan skönare med lite molningt än jättevarmt, dels för att det är bra för farmor och dels för att det är skönt att inte behöva svettas ihjäl. Så nu ska vi äta frukost här och sen ska jag göra mig iordning, vi blir hämtade halv 11. Så det kommer komma upp en Dagens senare också, sen kanske vi inte hörs förrän i kväll, hoppas ni står ut ;)

Här är en bild från förra årets visit, det har blivit nästintill en tradition att vi åker ut dit på somrarna.

Finn ett fel på den här bilden ;)

 

 




Irriterad..

Åh!! f*nj*vlah*lvetessk*t!

Gick inte att borra, vi har inte dom rätta grejerna. GAH!
Kan inte beskriva vad irriterad jag blir. När jag har ställt in mig på något då vill jag ha det gjort. Och nu, nej. Har ingen lust överhuvudtaget att gå in i duschen och göra mig iordning. Får väl distrahera ilskan och olustigheterna till något innan jag får ork och lust.


BLÄ!


Hoppas ni har det bättre än jag för tillfället..


En irriterad Emma signar ut -


Cake

Hmm. Vet inte om jag ska säga "fy på mig" eller "Gud vad duktig du är!".
Jag sa ju att jag skulle göra smycken nu, har det hänt? Nej.
Jag pratade med farmor i telefon och vi (eller jag) kom fram till att jag är lite trött på färdiggjorda bullar och kakor som man köper på Ica, (vårt stenugnsbageri i närheten har sommarstängt), så jag tog tag i saken och gjorde mig en egen björnkaka igen. Denna gång hade jag en tillräckligt stor form och resultatet blev göör'bra!

 

Receptet hittar ni här!

 

Hoppas min pöjk kommer hem snart så vi kan börja borra. Börjar bli lite knappt om tid snart känner jag innan vi ska iväg till farmor. Ikväll så m.å.s.t.e. jag göra smycken. Nu lovar jag mig själv det, OK?

 

Nu måste jag ta ur kakan ur formen, tjileevipp!


Glömsii

Kom på att jag glömt lägga upp bilder på det vi köpte när vi var i Norrtälje i fredags. Är jätte glad och nöjd över allt :)


fr v: "Sten"ljus, vit långärmad tröja (från herravdelningen på H&M), Got 2 b torrschampoo (grymt), The world at war, dokumentärserie om andra världskriget, dvdbox om Hitler (Jag är sjukeligt intresserad).

 

fr mitten: Grythandske+lapp med marintmotiv, blåa dricksglas, (6 st), Nail food, vita fina skålar som kan användas till en himlans massa, Berts dassbok ;) ytters nödvändig!, foundation, toffsar.

 

Högst upp: Supersköna leggings och en rosa mjukisdress, längtar tills jag kan använda den och gosa upp i soffan :)

 

De vita skålarna använde vi för någon kväll sedan när vi hade tv-mys :)

 

 

Nu ska jag först ringa farmor. E har åkt iväg för att gymma och jag tänkte göra smycken och sedan när han kommer hem ska vi borra!

 

 


Pepp

Blev en sen kväll/natt igår, men gud vad mysig stund det blev. Efter vi hade firat Es kusin så åkte jag till min bästevän Anne. Hon gör en bröllopsklänning, och guud vad fin den kommer bli! Hon hade sytt och sytt och sytt ett bra tag så jag var där för lite sällskap, vi började med kolla på någon skräckis som gick på tv som hon hade börjat se på innan jag kom. Hjälp. Som tur var så drömde jag inte mardrömmar om den! Hon började sy lite och efter ett tag så behövde hon en välförtjänt paus så vi satte oss på hennes balkong och drack te å åt Ben&Jerrys, mums! Hjälpte henne lite med att sprätta och skrev lite packlistor å så, för hon ska iväg imorgon (jag kommer sakna dig ♥) men som tur är så är det inte så länge hon blir borta :)


Känner riktig energi och pepp inför idag, (trotts att jag sovit dåligt, kom hem vid 2 inatt och vaknat ex antal ggr). Vi ska försöka borra upp hyllorna i sovrummet och det som jag pratade om förut. Vi ska även fika lite med min älskade farmor, får se om jag bakar någonting innan vi går dit. Men nu ska jag hjälpa E med frukosten så han inte blir putt på mig :) Hörs snart igen! ♥



Gift

Gjorde ju som sagt en present igår, ett armband till Es kusin som vi är och firar just nu. Det blev ett champagne-armband. Jag har aldrig träffat henne så jag gjorde ett armband som är väldigt poppis eftersom det är så neutralt.

 

 

 

 


Så.j*vla.bra.

Jag är så sjukt nöjd! Fick till 30 st på bara 50 min typ, grymt? JA! Det har legat som en börda över mig att få detta gjort, så nu lyftes två ton från mina axlar och jag kan nöjt packa ihop mina saker i min jobbväska och tralla hem för att göra mig iordning och ta det lugnt, vi ska iväg för att fira Eriks kusin ikväll :) Har aldrig träffat henne så det ska bli jätte kul!

Ååh, lycka!


Jag har gjort ett tidsinställt till er i kväll då ni får se presenten :).



Toodellooo så länge vänner



Tillbaka

Hej igen!

Nu sitter jag i villan och äter lunch, eller en second breakfast kanske man säger (med tanke på vad jag äter).

yoghurt, två ägg på gång och cappucino.


Laddar alltså upp inför stansningen. Kommer nog gå bra, är bara trött.. Sov inge vidare i natt pga sjuka drömmar och inte nog med det så vaknar jag utav att grannarna börjar borra och hamra kl 8 på morgonen för att bara hålla på i en timme och sen är det tyst i 2 timmar och sen börjar dom igen! Gaah.. Aja, får väl sova i natt istället :) Här ute i villan så är det lugnt och skönt, nu är det väl de här grannarnas tur att bli galna sen när jag börjar stansa! Haha, stackarna. Men det måste göras :)

 

Nu ska jag få i mig mina ägg och kaffet sen är det bara å köra igång!

 


Hörs snart igen

Hej allihopa! Jag har lite bråttom, eller bråttom o bråttom, men jag sitter här med tandborsten i högsta hugg i käfta' och ska hinna spotta, skölja, klä på mig, ta ur turbanen ur håret, ta med mig jobbväskan och ta på mig skorna innan min andra hälft är klar. Ska nämligen till villan och jobba idag, ska stansa för fulla muggar. Puh, jag kan inte säga att jag är taggad men jag säger det ändå för lite positivt tänkande, för sånt måste man ju ha! Jag kommer skriva lite där borta så nu signar jag ut för att hinna göra allt det där jag skrev tidigare. Ciao! ♥

Före & efter

God kväller.

Brolle sjunger i bakgrunden från burken, så vajjert!


Dagen har gått i 180 kan man väl säga men vad duktiga vi har varit och vad nöjda vi är! Tog lite före och efterbilder på det vi fixade idag, kanske inte så välplanerat (mitt fotande alltså) men bilder vart det iallafall..

före & efter


Vi köpte vitakorgar till vår Expedit, riktigt bra blev det!

före & efter


Vi hade tonvis med papperskassar och annat skit som bara låg på hyllan, nu är det nerpackat i plastbox.

efter


Hann inte ta en före-bild, men det var kaos på denna hatthylla med våra (läs mina) sjalar som låg överrallt och hängde ner och hade sig. Nu är de i fina korgar!


Vi har också köpt hyllor och en spegel som ska upp i sovrummet (när vi får tag på en borrmaskin). Ska få en alldeles egen spegel och sminkhylla där inne så vi slipper fightas inne i det lilla badrummet på morgnarna när jag ska sminka mig och Erik ska hålla på med sina tandbyglar (läs detta inlägg så får ni en bild utav hur det kan se ut). Så nu ska vi bara ragga upp en borr sen är det klar't! Och självklart kommer ni få en bild på det också.

Har även gjort några smycken nu på kvälla'
. En present som ska ges bort imorgon, gjort ett armband lite längre som min kära vän Anne fick i (försenad)present och sedan gjort några till frisörsalongen 'Theo Klippet' där jag har ett ställ med smycken, jag ska dit i veckan för att fylla på stället. Theo Klippet hittar ni i Näsbypark centrum uppe vid parkeringen på baksidan av centrumet.



Detta armbandet har jag gjort snäppet längre till min vän Anne. Btw, denna bild är också den 100ade bilden som jag "watermarkar"!

Nu ska jag krypa upp i soffan med en kopp te och njuta, för det förtjänar jag efter den här dagen :)


EMJL signar ut ♥


Fotlänk

Tidsinställt

Förra veckan var jag och E hos hans syster och hennes kille, vi åkte till ett berg vid havet, det var dock lite kyligt men vi hade det kul ändå :) Anna hade lagt en beställning på en fotlänk med ljusa pärlor, och resultatet kommer här:

Blev riktigt snyggt alltså, kommer nog göra en likadan till mig själv senare :)

 

Om ni vill ha en fotlänk, i denna design eller andra färger och mellandelar så maila mig i kontaktformuläret till höger. Introduktionspriset för fotlänkar är 195 kr.

 

Just nu är jag och Erik på Ikea, kommer ha en del att göra när vi kommer hem också men jag ska försöka höra av mig senare ikväll så kika in då :)


Ikea-dag

Vi ska äta lunch snart och sedan bär det av mot Ikea, vi ska handla lite bra-att-ha saker, hyllor och annat smått och gott :) Sedan ikväll ska jag fixa lite med smyckena och så, så det kommer bli en riktigt bra dag känner jag!

Här kommer dagens så länge:


förlåt för mongofoten, vetefan vad jag höll på med :O hahaha ser otroligt rolig ut 'alienfoten'


Idag blev det champagne och de allra första jag gjorde, (har fortfarande inte kommit på nått bra namn till det).

Lyssna på den här låten, den är så jäkla grym!




Have a good day folks! Hörs senare, kommer ploppa upp ett tidsinställt till er senare. ♥


Recept till mumsigheter

Hej allihopa :)

Det var jätte kul att träffa kusin och hans dotter igår. Jag hade bakat två kakor, kladdkaka och björnkaka. Björnkakan råkade ut för ett litet missöde, vi hade ingen tillräckligt stor form så det blev en lite för liten så det blev som ett litet vulkanutbrott, det blev en liten översvämning så att säga, men den blev god ändå :) Och det var ju huvudsaken.


Kladdkakan, björnkakan och grädde med kardemumma i.

Receptet till kladdkakan hittar ni här. Jag hade dock den inne ca 8 min extra.
I grädden så hade jag bara i lite kardemumma på måfå :)


Björnkaka, en sockerkaksform:
  • 2 ägg
  • 3 dl strösocker
  • 3 dl mjöl
  • 1½ dl mjölk
  • 1 hg smör
  • 2 tsk kanel
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk kardemumma
  • ca 30 min i 200 grader
  1. Börja med att sätta ugnen på 200 grader
  2. Vispa ägg och strösocker förhand till en slät smet
  3. Smält smöret
  4. Blanda torrvarorna i en enskild bunke
  5. Vänd sedan ner torrvarorna i sockersmeten
  6. Vispa ihop det och ha sedan ner det smälta smöret och mjölken efter det.
  7. Vispa ihop detta till en jämn smet.
  8. Smöra sockerkaksformen och häll sedan i smeten i formen, in i ugnen i ca 30 min. Känn efter med en sticka för att se om den fortfarande är kladdig inuti efter 30 min, om den är torr så är det dags att ta ut den.
  9. Låt den sedan svalna i formen i 15 min och sen är det bara att servera!
Hoppas det kommer smaka :)


Moa bar EMJLs

 

Jag pysslade igår som sagt med ett armband till Moa och när vi träffades så satte hon på sig det, blev riktigt bra! Eller vad säger ni?

 

Som sagt blev en jätte lyckad kväll igår, hade jätte kul och det tror jag alla hade :) Jag drack bara alkoholfriadrinkar, fick en specialare av bartendern, mycket gott! Slutade med att nästan alla satt å drack den den fast med lite alkohol i.

 

Tummarna upp för kvällen igår från mig!

 

Nu ska jag duscha och göra mig iordning, ska iväg sen till villan och baka lite för sen kommer en av mina kusiner med sin söta dotter för fika och umgänge! Wiie :) Vi hörs senare vänner, hoppas ni får en mysig söndag :)

 

 


Kul kväll!

Guten morgen everyone!

Gårdagskvällen blev riktigt rolig! Tog en massa bilder som jag ska lägga in på min dator sen (Sitter vid Eriks nu). Erik blev lite glader i hatten och underhöll de flesta med sina tokigheter :) Jag klagar verkligen inte, det var sjukt kul! Han hoppade precis in i duschen så jag ska börja göra lite frukost, vi hörs snart igen vänner.





Dagens smycken Lördag 16/7

 

Mobilkamerabild.. Inte helt okej men det var det jag hann med idag :) Bättre det än inget, right?

Kör på midsommararmbandet och Golden idag. Känns som en riktigt bra kombo!

Ha en grym lördag friends :)

Kram ♥


Till Moa

 

Moa.. Vad tror du jag pysslar med? :)

 


Picrain

Lunch

 

Lingonlimpa

Jag kurade upp mig på verandan och löste korsord

Erik fixade med sina fiskegrejor

 

Utsikten ♥

Jag hjälpte E med att knyta fast nya linan på hans kastspö

Grymaste blodknuten gjort av mig, tackvare mina smyckesskills.

Grillning

Es föräldrars egenodlade färskpotatis

Här satt jag och bloggade


Lördag

Tjolahopptjolaheej!

Nu är vi hemma från landet. Vi gick upp vid tio tiden och åt en god frukost, tyvärr så var det inte tillräckligt varmt ute för att sitta på verandan :( men det gick bra ändå! ;) Vi packade och gjorde iordning i vår takt så allt gick väldigt smidigt :). Vi var hemma redan vid halv ett. Mycket skönt, vi hade nämligen lite att fixa här hemma innan vi ska iväg ikväll :). Men nu är det mesta gjort. Egentligen är det jag som har saker att göra, (haha). Jag hade inte tvättat håret under tiden vi var på landet, använde grymmaste torrschampot istället så jag ville ta en långdusch och så. Packa upp och så gjorde vi direkt när vi kom hem, grymt skönt att ha det gjort. Vi har även hunnit baka ett till matbröd :) *duktiga oss*

En dagens kommer upp senare, jag och E ska iväg till pappas delägarrestaurang å "fira av" min bror och Moa (dem ska flytta snart upp till Umeå :() Så det blir middag där med dom allra bästa, kusinerna och min bästavän Anne å hennes bror. Kommer bli jätte kul :).

Snart kommer ett bildregn everyone, så se upp!

håret ser fräscht ut tack vare torrschampot, thank god! :)

Bättre sent än aldrig

 

Idag åkte vi in mot Norrtälje stad för lite strosande och tittande butiker. Först så hälsade vi på hos Eriks mormor, mysigt att fika lite med henne och kolla i fotoalbum :)!

 

När vi åkte in så var det dåligt väder, men sedan så slutade det iallafall att regna så då var det väldigt behagligt att gå omkring, det är dock lite roligt för för precis ett år sedan. på dagen, så var vi inne i Norrtälje och då var det 30 grader och gassande sol!

 

Här får ni en dagens också, har på mig Turqouise, Turkish och mitt allra första. En bättre bild finns här!

 

(Haha märkte nu när jag kollade igenom arkivet att det är lite svårt att hitta rätt inlägg när alla "dagens" heter "Dagens smycken".. Får nog bli lite ändring på rubrikerna ;))

 

Har haft en jätte mysig dag med älskling, dagen till ära så firar vi år och månadsdag idag. ♥


Vi köpte lite nya saker till lägenheten och annat smått och gott idag. Om ni vill veta exakt vad så får ni skriva en kommentar så visar jag när vi kommit hem :)

 

Hoppas ni får en rolig och härlig fredagskväll allihopa! Jag och E ska äta middag och bara ta det lugnt framför brasan, kanske till och med spelar lite spel :) (Det vi gör bäst)

Kram ♥

 

 


Torsdag 14 Juli 2011

Det som är "jobbigast" när man är på landet det är att man oftast inte gör sig iordning eller så, vilken gör att man känner sig rätt ofräsch och "trashig" (gud vad jag inte gillar att skriva det där ordet:P). Så nu ska jag in, borsta tänderna (nej har inte gjort det efter frukosten som åts för en timme sedan), köra lite torrschampoo i håret och byta om (sitter för tillfället i mjukisbyxor t-shirt och tjocktröja). Nu börjar solen komma fram också så nu äre dags å byta kläder. Det är rätt kallt här om solen inte är framme.

Så nu ska jag in och fräscha upp mig, stänga av datorn och bara ta det lugnt. Sia dagen helt enkelt.

(En fjärlig har försökt landa på mig ett antal ggr nu.. lite läskigt om jag får säga det själv. Försöker säga till den att jag inte är intresserad och har en pojkvän, men den är j*vligt envis, har ni några förslag på hur jag kan dissa den utan att låta för vrång? Tacksam för svar..♥)

Landet-mood

Hellu där ute!

Vi kom fram till landstället igår mitt på dagen, det tog ca 15 min för mig att varva ner och komma in i "landet-mood". Så himla skönt att vara här ute, det är svårt att beskriva. Här kommer ett litet bildregn från gårdagen. Enjoy!
Tog en jäklarns tid att ladda upp en bild, så bildregnet kommer när vi är hemma igen. Ni kan få en bild att titta på under tiden. Det är den underbara utsikten från stugan.



Det var inge bra väder igår, eller nej så ska jag inte säga. Det var behagligt faktiskt, ingen sol och mycket moln men väldigt mysigt. Jag kröp upp i stolen på verandan (där jag sitter och skriver för tillfället) och läste ut en bok jag fått låna av Moa. Riktigt bra bok!
Solen börjar komma fram nu bakom trädet, får se vad vi hittar på idag. Vi ska nog ro iallfall till andra sidan vattnet och sitta på en bergshäll och fiska å ha med oss fika. Men det blir nog ikväll när kvällssolen ligger på där :).

Ni får ha en sån bra dag allihopa så hörs vi snart igen :)

Kram ♥

Dagens smycken

Ska snart iväg till Eriks föräldrar och umgås lite, efter det ska jag träffa en vän i centrum :)
Händer mycket ikväll, efter centrum ska jag hem och kolla på morden i midsommer med Erik och sen efter det bär det av mot centrum igen för då äre premiär av sista Harry Potter som gäller :D Kommer bli gryymt!

Iallafall, här kommer dagens :)

Gjorde en ny fotlänk häromdagen :) Fin va?

 

Vet inte när vi kommer höras imorgon eller om det ens blir av, åker ju till landet och vet inte om det trådlösa funkar där. Hoppas det, annars hörs vi på söndag :)

Toodeloo and take care


Nåja, vad är en bal på slottet?

Borde egentligen vara i full gång med att packa och en del annat smått och gott (läs. energikrävande och inte vad jag har lust med just nu). Jag och Erik ska iväg till hans familjs landställe imorgonförmiddag och vi har en del å göra. Vi ska packa kläder, torrvaror som vi ska baka med där, städa så det är fint när vi kommer hem etc etc + inte glömma allt. Vi har skrivit en del listor och påminnelselappar för allt som ska göras och ej glömmas. Tror ni vi lyckas? Jag hoppas då det. Vi har hunnit tvätta idag också. (Bara jag som tycker efter ha läst det jag skrivit nu att jag och Erik låter som ett gammalt 70+ par?) Nåja, gamla 70+ par är söta, så det gör inget! *Leker med löständerna och vrider upp hörapparaten*

Nä.. jag borde väl ta tag i detta så det händer någonting
, just nu är lägenheten full med nytvättade kläder och kylväskor, packväskor och listor överallt. Så kan det ju inte fortsätta? NEJ, nu bannemig ska jag ta mig ett glas vatten och sätta lite turbo på tillvaron.

Handdukar vi köpte igår, just love them. Köpte med mig en till mörkblå handduk till mams min som också är frälst av det marina

 

 


Avslöjande

I påsarna fanns detta:

 

En korallfärgad väska (min favvofärg) och en smidig box som jag ska ha en del pärlor i. I väskan kommer jag allt som innebär EMJLs Smycken: Alla pärlboxar, datorn och kamera. Som ni kunde läsa här så har jag ju en del att konka på när jag ska jobba någonannanstans än hemma :P



Boxen



Den har alltså ett lock som man kan öppna och där är det ett stort utrymme, där har jag tänger, tråd osv.
Sedan är det fyra uttagbara lådor, i dessa finns det små fack som man kan ändra om lite hur man vill. Får visa en bättre bild på det senare.

Trodde jag skulle få plats med jätte mycket i denna, men tydligen så hade jag rätt mycket färgade pärlor, så det var typ dem som fick plats och lås, loggor och ringar till loggorna.. ;)


Iver & Lycka

Åhåhåhåh.. har knappt kunnat hålla mig från att skriva tidigare idag! Var i Åkersberga centrum idag och besökte en bokhandel, kom på att min favoritförfattarinna har ett boksläpp på G och jag har väntat och väntat på denna bok. OCH NU ÄR DEN MIN! Jag frågade en som jobbade där om de hade fått in boken då jag vet att den finns ute på nätet. Har inte beställt eftersom jag ville ha med mig den till landet, dit jag och Erik åker på onsdagförmiddag. Hon som jobbade där kollade i datorn och hon sa att den ska ha kommit ut nu. Hon gick bort till en vagn och där fanns den. Dom hade alltså inte hunnit ställa upp dem i hyllorna, ååh vilken tur att jag frågade efter den!
Nu är den min :D


åh den är äntligen i min ägo! Denna följer med i väskan till landet, sen ska jag plantera rumpan på altanen och läsa och läsa..


Dagens smycken

Har lite bråttom, ska iväg med E till hans syster Anna och hennes kille för att sola och bada (håller tummarna för att det spricker upp än mer där borta). Så här kommer en dagens, hann bara ta bild med mobilen, men det får duga så länge :)

Fotlänken alltså, har på mig en mintgrön bikini så det matchar ju ;) haha. Gjorde förresten en ny fotlänk igår, till Anna och till mig, bilder på dem kommer senare :)

 

Kram! ♥


Tjuvkik

Känns som att jag och Erik har bott i centrum i helgen, närå.. men nästan iallafall. Blev en del handlande, både sommarkläder till båda två och sedan bra och ha grejor som vi pratat om att köpa ett tag. Har ju legat rätt lågt med smyckena nu ett tag men idag så köpte jag två saker som jag velat köpa ett tag men inte kommit till skott.. Här får ni en liten tjuvkik på dem!

En del påsar.. :)

 

 

Vad kan gömma sig i dessa påsar? Det får ni veta senare ;)

 

 


Dagens smycken

God eftermiddag everyone!

Här kommer dagens :)



Golden:

- Golden & Små kantiga Crystal white
- Klot & Hjul --> Mellandelar

Int.pris: 195 kr


Champagne:

- Champagne & Mellanrunda Crystal white
- Rosor, Bling & Hjul --> Mellandelar


Int. pris: 150 kr

Åh vad jag älskar att retas

Gårdagen var så himlahimla bra, grym, skön, härlig.. ja ALLT!

Efter mysandet i Tanto så åkte jag ju hem (ja detta vet ni ju) 'blablablablabla' Sen vid halv sju så åkte jag och E för å hämta lite middag för att sedan åka till min bror, åt middag och sedan gick vi ner till vattnet och fiskade i typ 3 timmar. Så himla kallt, men mysigt :). Som tur var så kom Moa sen med en stoor fleece till mig. Så då kunde vi fortsätta fiskandet utan kylknotter över hela kroppen. (1. Jag kommer typ på nya ord lite titt som tätt här i bloggen? 2. Det där rimmade :D) *Känner stolthet över rimmet och fortsätter hjärnkontoret för det som skall skrivas härnäst*

Måste berätta:
När vi fiskade.. Jag var egentligen med som assistent, skulle hålla i spöna när de trädde på mask osv, tyckte det var en bra fördelning av arbetsuppgifter då jag för det mesta frös och inte ville få jord under naglarna *HAHA*. Så jag satt där glad och snäll, kommenterade deras onappade flöten och skrattade mest åt deras tro att de fick napp titt som tätt men att fiskarna släppte så fort de skulle dra upp dem *Go fishes*. Så de stod där i all hopp och tro om att de skulle få upp aborre efter aborre då Johan och Moa hade sett några killar kvällen innan som fick upp 2 aborrar under en kvart. Jag satt där och njöt när jag kommenterade lite spydigt, "Oj.. fick du upp lite mer sjögräs älskling? Nejmen så tookigt" "Nämen, ska du äta sallad imorgon?" "Oj.. lite mer gräs, hooppsan" (Erik blev jätteglad för mina kommentarer :D) Jag fortsatte där lite nöjt med en godispåse i högsta hugg och spanade på flötena för att inte missa ETT endaste tillfälle att kommentera deras oflyt. Jag tog order efter order: "Håll i här" "Kan du hämta tången". Jag följde nöjt deras order och hade ett glattlyster omkring mig. Kände mig harmonisk med alla fiskarna som jag hade betalat för att inte nappa på deras stackars maskar. Så.. Jag satt där på bänken och helt plötsligt öppnar sig Eriks mun som den heliga porten när man säger "Sesam öppna dig",

Erik: "Kan du hålla i spöt medan jag trär på en ny mask, fiskarna käkar ju bara opp dem".

Jag gjorde som jag blev tillfrågad och höll i spöt, han trädde på en ny mask och när han var klar efter typ 10 min och efter en del "Tvi, tvi, tvi" (Han tror det ska öka chanserna för att få napp, men det hade vi ju knappast märkt av) så sa han:
- "Du kan slänga i den där så ska jag bara skölja av händerna"

Sagt och gjort. Jag slängde i den färska spetsade masken i vattnet och sa till firrarna att de kunde få liite mer pengar om de skulle nappa just nu! och efter en sisådär 1 min och 45 sek så nappar det (självklart) och jag får upp den första fisken av alla! Visst den var inte stor, MEN en fisk! STOLT! Säger lite kaxigt:

"Oj.. nämen fick jag upp den första fisken, vad tookigt"

Fick en liten ond men kärleksfull blick av Erik och litet leende av bror. Sedan:

"Fan, jag hade ju satt på ny mask ju!"
HAHA, Japp.. Sorry darling men fiskarna kallade. ;)

Måste jag ens nämna att Erik inte fick några napp under kvällens gång?
OCH
Tror inte jag måste nämna att han kommer få höra det där ett tag.



Min kärlek till er alla

Hej bloggis!

Gud vilken härlig dag jag har haft! Och jises vilken färg jag fått :) Har varit i Tantolunden med  Es härliga syster (en av dom) och vi har legat och pratat, solat och ätit en liten lunch. Sådan himla skön "avslutning" på den här veckan, har varit igång hela veckan vilket jag inte riktigt är van vid, men det har bara på alla sätt och vis varit en positiv vecka, så positiv energi har spenderats ur denna kropp. Men shit vad gott jag sover om nätterna nu när jag är igång på ett positivt sätt!

Kom hem som 50% kropp och 50% vätska.. ja ni förstår nog vad jag menar.
Rätt varmt idag, men jag klagar verkligen inte, så jäklarns skönt :) Nu har jag duschat och ätit lite, laddat om krafterna och snart så ska jag och E iväg för att hämta upp lite mat och sedan ska vi träffa min bror och äta på deras balkong och sedan gå ut å fiska :) Ska bli jätte mysigt och härligt. Perfekt avslut på denna underbara dag!

Jag hoppas att ni inte misstycker att det blir lite mer privata inlägg nu under semestern (säger att jag också har semester då E har det, det blir ju inte så mycket smyckesgörande nu). Om ni inte gillar't så... ja.. får ni hålla ut tills semestern är slut ;) Haha, jag kan ju inte be er å dra.. mina små kära läsare ♥ :)

Hoppas ni alla har det lika skönt som jag har det i sommarvärmen! Ha en fortsatt underbar fredagskväll, sänder min kärlek till er alla ♥


Dagens smycken

Godmorgon godmorgon..

Blev en heldag igår med :) Ska iväg nu snart igen mot stan, rättare sagt Tantolunden, ska sola å bada med Es ena syster. :) Skojskojskoj! Så jag ska sätta fart här nu så jag kommer iväg någongång, men trogen som jag är så gick jag ju självklart in för att berätta för er vad jag har för mig nu när jag inte jobbar ;) Haha.. Iallafall, här är dagens:

Har endast fotlänken på mig idag, simpelt och väldigt snyggt!

Ska göra några fler fotlänkar i andra färger, men det är ett projekt för en dag då det regnar :) Nu ska jag ut i solen!

Ciao ♥

 

 


Dagens smycken

Bryter trenden och bytte sida på loggan, hoppas ni inte blir allt för förvirrade ;)

 

Turqouise och Turkish sitter på min handled idag, en sådan fin kombo!

 

 


Dark angel

Efter gårdagen kanske jag och mina vänner har en framtid som flyttgubbar? Hmm.. isåfall jäkligt snygga ena'!

Det var fullfart hela dagen igår, vi bar och bar och så bar vi lite till. Men det var kul! En mycket fin lägenhet :)

Idag ska jag vara med min andra älskling Anne, det blir nog sol och bad i villan tror jag, vädret verkar ju vara fint iallafall :)

Får se hur mycket bloggande det blir idag, och får se vart dagen tar oss också, men vi hörs nog mer sen!

Det här armbandet är så himlans snyggt! Det ser ut som att änglarna har en svart tiara på sig, rätt ballt om ni frågar mig! Det är Moas och den kan bli din, skriv i formuläret till vänster om mått osv så svarar jag dig så snabbt jag kan.

 

Ha en härlig torsdag mina vänner ♥

 


That's why I love you

Scenario:

Jag och Erik står i badrummet för att göra oss iordning innan sängdags. Jag håller på att tvätta av mig sminket och ska börja skölja av tvålen med vatten. Erik har en nojjig (men bra) inställning till det här med tandbyglar, så det använder han varje morgon och kväll, och då menar jag, varje morgon och kväll..
Såå.. när man spolar vatten i vårt handfat så bildas det som en liten pöl, vattenstoppning som jag så fint kallar det.

Jag och E står och trängs lite lätt i det lilla badrummet, jag har tagit bort mascaran och ska nu ta lite tvål i ansiktet, under tiden så snyter E ut halva sin hjärnsubstans (han låter groteskt högt när han snyter sig). Vi säger ingenting till varandra nu utan båda fokuserar på det vi ska göra. När han är klar med att väcka grannarna och påkalla sig syrener så står jag och tvättar ansiktet med vatten. Jag står där hukad över handfatet med vattenstoppningen över öronen och försöker andas under tiden. Då öppnar Erik badrumsskåpet över mitt huvud och tar fram sin andra älskling, tandbygeln.
Dock så fumlar han till och råkar tappa bygeln. Allt detta händer på mindre än någon sekund och jag hör bara skrammel skrammel och PLOPP!

Erik: - Nu drunknar ju Nisse här!

Jag står fortfarande med vatten upp över öronen och blir lite ställd, första frågan i mitt huvud:

Har han döpt bygeln till Nisse?

Fråga nr 2.

Ska jag skratta eller gråta?

Jag väljer att skratta och kommer på att 9 av 10 fall i vardagen när jag skrattar är när Erik kommer med sina kommentarer och när han härmar olika saker.


Bjuder på en knasig bild från i vintras




Dagens smycken

 

Armband:

- Pink flower & Små fyrkantiga Crystal White

- Ros --> Mellandel

 

Introduktionspris: 150 kr

Götgatsbacken

God morgon readers.

Gårdagen var supermysig och trevlig
. Vi började åka in vid 1-tiden och var framme vid 2. Vi åkte till götgatsbacken, så himla mysig gata med massa bra affärer. Först åt vi lunch på Muggen och sedan började vi gå runt och titta :) För mig blev det några plagg, men bara på rea :) Det gillas skarpt! E hittade ett par skit coola jeans och lite annat. Es syster som bor däromkring såg att vi var där så hon hörde av sig och sa att det bara var att komma upp till dom om vi ville, och självklart ville vi det :) Så vi var där och kollade på en film och åt en mycket god middag, vi hade köpt med oss lite fikabröd så det blev det efteråt. Så nu har ni fått en liten uppdatering på min gårdag ;) Haha.. intressant va?

Idag ska jag hjälpa min vän att flytta så jag fixar nått tidsinställt inlägg till er här senare under dagen. Good right?

Hyffsad bild från igår när jag skulle fota dagens.. Som ni ser fick jag inte med så mycket av armbanden ;)

Dagens smycken

Halloo igen!

Nu har jag duschat och det kliar ej mer :) Mycket skönt. Nu ska vi snart börja bege oss mot stan, vet inte hur länge vi blir kvar men vi kanske hörs mer ikväll. Det är ju trots allt Allsång på skansen och Morden i Midsommer ikväll på tvn, så vi lär ju inte bli allt för sena, hahah. (Låter som en äldre tant) Nämen vi kanske äter middag där inne, vi får se helt enkelt :) Ni får ha en sån bra dag allihopa! Här kommer dagens:

 

 


Gårdagens smycken

Jag var inte klipsk nog att ta bild på smyckena igår, men då kom jag på att jag kunde ju lika gärna ta kort på det idag! La upp dem så som jag använder dem, jag har ju förut bara visat mina egna smycken, armbanden och fotlänken men här får ni alla mina smycken jag använder!



Uppifrån och ner: Örhängen (mina favvisar, det var dessa jag lagade förra veckan). Halsband, min farmor har ett likadant, närbild längre ner. Klocka - Gant. Armbanden - Det från turkiet, mitt allra första och turqouise. Fotlänken - turqouise



Fina fina armband ♥



Detta halsband delar jag och min farmor, vi har ett varsitt. På framsidan står det "Alltid Du & Jag" och på baksidan på mitt står det "Farmor" och på hennes "Emma". Jag älskar min farmor <3


Denna klocka fick jag när jag fyllde 18 av mina älskade föräldrar ♥


Nu ska E iväg och träna, jag ska göra mig iordning, lägga upp en dagens smycken och sedan bär det av mot stan för vår del :) Måste verkligen hoppa in i duschen nu. När vi satt och åt frukost så började det nämligen klia på mitt ben och fortsatte å klia, sen märkte jag att jag hade en litenliten krypande insekt på mitt ben och försökte mosa den med flärpen som man drar av mjölkpaketet och la den sedan i min uppätna yoghurtskål (jag åt inte upp skålen ;)). Glad var jag som fick bort den från mig själv men jag hittade inte insekten sen när jag tittade efter.. Konstigt tänkte jag. Sen så börjar det klia på min hand istället.. tror ni då inte den kryper omkring där då?! Gaah, insektsj*vel. Erik tog tag i saken och sedan fanns det ingen liten insekt kvar. Hårt kan man tycka men jag fick mitt straff, nu kliar det nämligen över hela kroppen!
Så in i duschen för min del!

Kram på er vänner ♥

Små avtryck

God kväll bloggen!

Har varit en lugn men ändå "fartfylld" dag, har fixat iordning i villan och varit ute på promenader osv. Har bara tagit det lugnt idag från datorer och liknande. Men nu har vi kommit hem till lägenheten igen och har packat upp (vilket är det segaste som finns) och fixat.

Ville bara lämna ett litet avtryck här ikväll, nu ska jag sjunka in i mina historietidningar och läsa o läsa. Halv tio ska vi kolla på Johan Falk. Hoppas ni har haft en bra dag (tror fortfarande att det är söndag idag.. så lär det väl kännas nu i 5 veckor under Es semester).

Trevlig kväll allesammans. :)

Kraam ♥


Whispering

Har suttit en liten stund framför datorn nu och tänker istort sett hela tiden "måste blogga, måste blogga, måste blogga.." Inte på ett frenetiskt stressande sätt utan mer, att jag vill men har ingen aning om vad jag ska skriva om. Har smyckesgrejorna bredvid mig och lyckades få ihop ett armband förut, men har ingen ork att ta tag i det mera. Vet inte varför men jag känner bara ingen lust helt enkelt, men det är okej.

Får se om lusten kommer tillbaka efter vi har varit hundvakter, dock har ju E semester nu också och då vill jag ju vara mer med honom? Men, jag ska göra mitt bästa friends.

Grejorna liksom bara ligger där och viskar "Emma... Emmma...gör nått med oooss..."

Och jag bara skiter i dem! ;)


Torka

Gårdagen var väldigt skön och mysig! Hejjade på när Es syster sprang halvmaran, jäkla insats alltså, sjukt duktig :D Efter det blev det grillning och film. Mycket trevligt och mysigt!

Idag känner jag mig lite halvpigg, lite krasslig :S Inte bra! Ska inte bli sjuk :) Det har jag bestämt mig för.
Vad tycker ni om min överraskning? Var det en bra grej? Hoppas det gillas. Om jag har ork och kraft idag så kanske det blir några armband och halsband.

Känns som att det blev en rätt torr helg på bloggfronten, ingen inspiration över huvudtaget :P Men den återkommer nog senare.

Moa hade en superduper cool och bra idé angående smyckena och bloggen, det ska vi snacka mycket om sen när dom kommer hem (dom är i Umeå nu). Längtar tills det blir av kan jag säga.

Fotograf: Ami Holmström
Redigering: Ami Holmström
Modell: Emma
Naglar: Nails by Sussie




Taadaaa

Det är många som har frågat efter detta, vilket jag förstår för jag vill själv ha det. Jag har bara haft det lite klurigt med att tänka ut hur jag ska göra det. Har inte heller lagt ner allt för mycket ork och tid på att klura ut det. Men nu! Nu har jag gjort det (Med hjälp av en tjej på arb.terapin) :) Så nu kan jag presentera med glädje... EMJLs Smyckens...Halsband!

Detta är alltså en del utav hela halsbandet, i dessa lås ska man hänga fast ett armband. Denna del heter halsband (även om det fattas en del, alltså armbandet)

 

 

Så här :)

 

Själv tycker jag att detta är riktigt snyggt. Ska göra andra halsband med bara vita och ljusa pärlor som jag köpte för någon vecka sedan. Men nu vet ni, ni kan alltså beställa ett halsband och om ni redan har ett armband så kan vi fixa så ni får ett skräddarsytt halsband med pärlor som matchar med erat armband.

 

Dessa pärlor kan ni b.la. få halsbanden i:

 

Ni kan självklart beställa ett halsband och ett armband som paket, introduktionspris för paketet: 300 kr (jämf. 350 kr)

Kommer komma ännu bättre bilder på detta. Har ni några frågor? Skriv till mig i formuläret som finns till vänster under "kontakta mig här!"



Flytande form?

Dagen har börjat med en promenad med hunden och sedan frukost på verandan, dock är det verkligen inget skönt väder ute, molningt men jättevarmt och kvavt. Usch säger jag bara.

Det lär nog bli lite mer privata inlägg nu under helgen men självklart kommer det komma upp lite dagens smycken osv :) Kanske ska stansa lite också, men det blir inte idag med detta väder, då lär jag ju inta flytande form rätt snabbt ;)

Har ju faktiskt en överraskning till er också, tror jag avslöjar den senare idag ;)

Nu ska vi ta en liten lunch och sedan en långpromis med Rocky <3, Es syster ska springa halvmaran idag i krokarna och sedan kommer hon och hennes kille hit för middag och mys! Det ser vi väl

digt mycket fram emot, vi ska stå och hejja på henne sen också.

Armband:


Från v.

- Blue Sky - Änglavingar

- Pink flower - Rosor

- Purple dream


Från h.

- Champagne - Rosor

- Golden - Hjul & Klot

- Green Leaves - Blommor

 

Prisen för dessa är: Alla förutom Golden är 150 kr
Golden 195 kr

Muums

Har precis bakat en blåbärspaj och gjort egen vaniljsås :) Kommer nog bli alldeles muums en fredag som denna. Receptet hittar ni här!

Inom kort kommer en nyhet upp här i bloggen ang smyckena! Det vill ni inte missa :)


Ha en underbar fredagskväll allihopa, för det ska jag ha :)
Stoor kram från mig!





Varför?

Hittade en helt underbar sida iförrigår på internet med allt vad man kan önska sig i inredningsväg. Jag sitter i soffan och E står och sorterar tvätt. (E vet om att jag är inne på denna sida)

Jag: (på bebisspråk)
-Eelskliing.. Dja vill ha allt..

E: (med sin basiga röst)
- Men älskling, Man kan inte få allt..

Varför måste han alltid vara så vis?


Kanske är det fiskandet han har fått denna harmoniska & visa sidan från..*irritert*
(går och bryter av metspöt)

Dagens smycken

Denna kombo blev det idag. Turkiet-armbandet och mitt egna allra första armband jag gjorde.

 

Hoppas ni får en härlig dag allihopa!

 


Guten morgen

God morgon!

Ska snart ut och motionera lite med cykel :) Efter det så ska jag packa för fulla muggar och sedan luncha med Anna i centrum. Jag och E ska vara hundvakter i villan i helgen så vi ska dit ikväll :)

Kommer upp en dagens smycken lite senare så kika in då :)



Armband: Blue sky - angel. Ett utav mina favoritarmband, 150 kr för detta fina :)

RSS 2.0