<3

Pga familjeangelägenheter så kommer bloggen vara tyst för en stund. Vi hörs snart igen ♥

Restnotering

Hej vänner!

Ska snart åka in till stan
, tänkte bara göra ett litet avtryck här innan. Senare så kommer jag lägga in bilder och fixa med dem, så då får ni se lite nya och fina armband som jag gjorde igår. Nu ska jag åka in och kolla på lite nya pärlor, förhoppningsvis ;). Hade en restnotering på en beställning som jag la för någon vecka sedan, och just de pärlorna som inte kom behöver jag rätt snart, så det var lite typsikt. Men, jag hoppas på att jag hittar några fina och speciella pärlor idag. Men nu ska jag ut i det fina vädret och gå till r-banan. Vi hörs senare och håll tummarna för att jag hittar några skatter idag. Kram på er ♥



Såg igår att jag kanske måste stansa lite snart igen, kanske får passa på nu innan snön kommer ;)





Purple

Jag måste sätta kameran på laddning så ni får se bilder på allt imorgon :) Är iallafall väldigt nöjd med alla armband jag gjort idag! Vill bara fortsätta att göra smycken nu men man blir rätt trött när man sitter i flera timmar. Blir kanske lite mer sen i veckan. :)
Imorgon ska jag fixa naglarna som jag sa förut, känner lite för lila kanske.. :)

Höstkollektion

Sitter och gör smycken. Det är så himla skönt att vara kreativ, pilla lite och skapa nya designer, det jag gör nu kommer bli en höstkollektion, mer än så får ni inte veta just nu. :) Nu ska jag fortsätta. Imorgon ska jag in till stan och kolla på nya pärlor och sedan fixa naglarna, hoppas att dem har brett och bra utbud!

Smyckesgöra!

Snart ska jag bli hämtad av mamma.Vi har ett snabbt ärende i centrum sen ska vi hem till villan och då ska jag göra smycken! Väldigt längesedan så det ska bli grymt kul. Kommer hända en grej i veckan som är grymt rolig! Jag skriver mer sen och så kommer ni ju självklart få massa bilder och grejer då. Vi hörs snart :) ♥
smyckes/arbetsväskan är packad och klar!

Nya inköp

Det blev en del shopping för vår del, hittade jätte fina grejer från H&M så då var det ju tur att jag hade presentkort :) De andra tröjorna var det 70% på, riktigt trevligt. Det blir ju mycket roligare att handla då. Fick mössan och vantarna av Erik, har ju halsduken som är underbar. ♥

Vila

 

Vila

 

H&M 199 kr på L.O.G.G. avdelningen


H&M 399kr. Bilden gör den verkligen inte rättvisa, otroligt fin på!


H&M 249 kr, perfekt att ha över skinnjackan!

SALT 99 kr/delen.

 

 


Läpparna

Har haft en bra morgon, ätit en lugn frukost och tittat på nyhetsmorgon. Väldigt skön start på höstlovet! Nu ska vi klä på oss lite bättre kläder än morgonrock och mjukisar, vi ska åka till Sollentuna C och kika lite, E har inte varit där så ska bli kul att visa honom mitt nya favoritcentrum.

Jag köpte en ny läppenna förra helgen och jag har praktiskttaget levt med det den här veckan. Älskar färgen! Nu har jag läppstift över men det är samma färg, bara mattare såklart. Den här färgen är på tapeten nu också så det passar ju perfekt.

Pink Crystal - Make Up Store

 

 

Gör nått konstigt med munnen här men det får ni leva med ;)



Fredagen i bilder

Min fredag har varit jätte skön och härlig. En lektion och sedan fikade jag och L här hemma. Läste ur en ny favoritbok när L hade gått, har inte visat den för er än, det får bli inom snar framtid! Nu har vi ätit jätte god middag och nu ska vi ta det lugnt i soffan med lite rester av mitt å Ls fika :) Hoppas ni får en jätte trevlig fredagskväll mina fina ♥

Finally!

Äntligen det jag har längtat så sjukligt till! Fredagsmys med tacos och E i soffan. Äntligen fredag.. Äntligen Lov!

snartlovsnartlovsnartlov..

Hej hopp! Äntligen fredag och snart börjar det efterlängtade lovet och om precis en vecka sitter jag, mamma och pappa på ett flyg upp mot Umeå :D Wiie lycka! Känner mig trött och i morse när jag vaknade så var jag mitt i en dröm och jag hann typ inte vakna innan jag ställde mig upp och stängde av klockan.. Höll på att bli en favorit i repris med att gå in i väggen. ;) Hade ju varit en fin början på dagen. Nu sitter jag i varje fall i skolan och väntar på lite folk, skolan känns typ folktom där jag sitter. Hmm.. nåväl, snart looooooov :D

Pannkakstorsdag!

Precis kommit hem från Pannkistorsdag! Sjukt gott var det, längtat i flera veckor :)

Swoollii

Ligger i soffan just nu med benet högt, lite svullen och sånt som kan komma efter tatueringen. Så skippar tränandet idag och taggar ist för Pannkakstorsdag :D Så just nu funderar jag på att sätta igång en serie och titta på den tills Erik kommer hem. Sounds like a plan? :)

Bra dag?

Ska snart iväg på möte och sedan bär det av mot skolan. Efter skolan ska jag träna och sedan är det Pannkakstorsdag :D Känns som att det kommer vara en bra dag idag. Har inte så mkt mer å säga just nu. Men ni får ta hand om er så hörs vi snart!

Min lilla tass

Nu är jag klar och det känns skit bra! Nu är det ju svullet och så men vill lägga ut bild iallafall så får ni se det "riktiga" resultatet sen också med före och efter bild. Är iallafall väldigt nöjd och det blev så sött. Här får ni :)

Nu sitter min Ponken på mig, han är ju expert på att stå på ens fötter så det är ju perfekt!

 

Nu ska jag sätta mig tillbaka i soffan och njuta och läsa min nya tidning :)

Skönheten Marie Serneholt pryder omslaget.

 


Min Ponkis <3

Idag efter skolan så ska jag tatuera mig. :) Ska bli grymt kul! Det blir min tredje så jag är inte nervös, vilket är skönt. Kl 17.00 gäller det, jag twittrar nog när jag är på väg så får ni självklart en bild ikväll :) Ååh vad spännande!
Självklart har det med min lille ponkis att göra! ♥

Tänk om jag kunde vetat

Du vet den där nalle björnen jag fick av dig mormor, jag och mamma var ute i förrådet och hämtade in den igår. Jag satt och höll om den hela kvällen.. jag tänkte att den var du, jag kramade om den och grät.. förlåt om du råkade få lite tårar på pannan, men jag torkade bort dom sen, förlåt om jag kramade om dig för hårt, men jag saknar dig så mycket mormor.. det finns inte ord, snälla kan du inte komma tillbaka ?  snälla……

 

Av: Emma Larsson 19/12-2006.


Jag måste våga släppa taget

Det är svårt för mig att släppa på barriären nu. Jag sitter och försöker skriva på boken, det går trögt. Jag lyssnar på "rätt" musik men på något sätt så kan jag inte släppa det som jag behöver släppa på för att gå ner i det ledsna-"modet". Det är ju jätte positivt för det betyder att jag mår bra nu, men för skrivandet så är det inte så bra. När jag skriver när jag är på bra humör så kommer det inte alls ut så som jag vill ha det. Det blir inte så bra som jag vill att det ska bli.

Jag får ta fram några dokument som jag skrev när jag hade förlorat mormor och läsa dem. Pina mig genom dem för att kunna skriva. Det måste göras bara.





Listor, alla dessa listor

Var riktigt otaggad på att tvätta, har tid 17.00-19.00, känner mig rätt otaggad på det mesta just nu men det är för att jag är skoltrött/trött i allmänhet, så jag satte mig ner och skrev en lista med positiva och negativa saker och det positiva vann! Så nu är jag lite mer taggad. Summa Sumarum: Skriv listor på det som känns jobbigt och titta på dem när det tar emot. Ex: Det är sjukt jobbigt och träligt att plugga/skriva en hemtenta, skriv en lista på det neg och pos med det. En positiv skulle vara: Om jag skriver det nu så slipper jag ta upp en halvdag på höstlovet till just den här tentan och kan göra någonting annat då. :) Tänk vilken lättnad när du är klar med den och du kan ta lov "på riktigt"!

Don't you hide...

i caaaan seeeeee yooooou under my luggelugg..........

Coooling

Har en cool frilla idag, för att bara mig. I digg it! + min übersnygga läppenna, har dock inte visat den i ett bra ljus, det fixar jag sen! Vad tycker ni, hiss eller diss på frillan? :)

Twitter

Kolla vad jag har fixat! Har tänkt jätte länge på att fixa det här, nu jäklar kommer ni hänga med mig hela tiden under dagarna, även då jag har svårt att uppdatera bloggen. Nu kan ni verkligen hålla koll på mig ;)!



Vad tycker ni? Verkar det bra?
Nu ska det twittras!




Fram.. eller tillbaka..?

Jag har varit iväg och tränat :D Så sjukt skönt och jag är så mycket piggare nu efteråt. Satt och frös och höll på att somna innan men nu jäklar, fit for fight! Vi har lite "left over" godis som måste ätas upp idag, tål inte att det ska stå och suktas under veckan, det finns redan tillräckligt här hemma som suktar, det får ni se sen. Har gjort lite vaniljte så nu ska jag luta mig tillbaka och smaska lite. Hoppas ni får en bra måndagskväll, min dag slutar så mycket bättre än den började, hellre det än tvärtom för mig :) ♥
Haha ååh vi såg precis Icas nya reklam om vintertiden, sjukt förvirrande xD hahaha..

inget pluggande?

Hmm... någonting känns väldigt fel för tilfället och jag ska underrätta er.. Jag Pluggar Inte! Och just nu har jag ingenting speciellt att plugga heller, alltså inget som måste vara klart imorgon, det känns konstigt vill jag lova. Men samtidigt bra för mitt huvud är väldigt trött. Jag undrar om dem som inrättade höstlov gjorde det när dem gick i skolan för lovet som kommer nästa vecka är otroligt välbehövligt alltså..
Min kalender för några veckor sedan:
Den här veckan:

Monday morning

Måndagmorgon.. Ja vad börjar man med om inte glömma kort+skåpnyckel till skolan? Men det är ju så det ska vara på måndagar, visst?
Har på mig farfars gamla kofta, myys + min nya läppenna från MUS :)

Beställning och grejer på G!

La precis en beställning på pärlor, var så himla längesedan men nu har jag en kul grej på gång så snart blir det till att göra armband igen. Sa precis till E i morse att jag är så sugen på att vara kreativ, det bara kliar i fingrarna. Så på höstlovetsbörjan så ska jag göra smycken. Ska bli skoj!


82 år <3

Vi har precis varit ute på en timmes långpromenad, jätte skönt var det. Det kändes som en bra start på den här dagen. Ska plugga nu ett tag och sedan ska jag, pappa och farmor till farfars grav då han fyller 82 år idag :) Grattis på födelsedagen världens bästa farfar, hoppas dem gör en god tårta åt dig där uppe! ♥ Jag kommer och grattar dig snart och tänder ett ljus på graven.

Har ju tänkt trippeltånga håret nu i några veckor, får se om jag slår slag i saken idag, haha. Det är ju så fint.. Lite änglalikt :). Näe, nu blir det till att plugga lite Engelska C. Hörs senare mina vänner. Och ni, ett tips, gå ut på en promenad, det är så underbart väder ute idag. Jag lovar er!

Fint hår va....? ;)



Stinsen + snea bilder

Jag och E hade en mysig och trevlig tripp till Stinsen idag. E hittade några fina tröjor och ett par byxor medan jag inte hittade nått förutom sminkborttagningsmedel och annat nödvändigt, haha. Vi köpte dock med oss två nya tesorter, namnam! Här är några bilder från dagen.

riktigt god souvlaki från "Grekiska kolgrillbaren".



storshopping?

Så.. detta är allt jag har shoppat idag..
Eller.. kan det vara så att jag rensar garderoben? ;)

Träigapärlor

Idag blev det dessa två som får pryda handleden. Älskar dem verkligen! ♥

 

 

 


Pizza och Biljard

Vi hade en super trevlig kväll igår, det blev hemmagjorda pizzor till middag och cappucino med chokladbisquits efteråt. Jag och Erik fick sedan spö av pappa och B i biljard.. Hmpf..

degen blev inte riktigt så som K tänkt från början, haha. ;)


kaveln gick sönder på kuppen

lite utav de goda tillbehören


namnam-pizzan


 

Grymt gott blev det och med urmysigt sällskap! Hemmagjord pizza är verkligen så mycket roligare och trevligare att göra, speciellt när man är gäster eller ska ha gäster över, alla får göra sina egna pizzor precis så som man vill ha det :) Nu ska jag göra mig iordning för snart åker jag och E iväg till Stinsen för lite shopping, hörs sen ♥




Continue..

Fortsättning på fredagsmyset men ska snart iväg till Norrtälje för middag. Ska bli så himla trevligt, kameran åker med så förvänta er lite bilder imorgon ;) Förövrigt så får ni ha en kul fredag, kram på er ♥


nu börjas det..

Ni vet det där som kallas för fredagsmys.. ;)

Diggar barret!

Trött och sliten tjej idag. Var hos naprapaten igår ikväll så jag är rätt mör idag. Har haft jätte ont i nacken och i axlarna väldigt länge och det märkte han igår kan man säga. Fick lite akupunktur i början som var lagom skön.. sen behandling. Känner mig som en överkörd mask ungefär, ni vet så där platt och fin? Ikväll ska vi iväg på middag hos mina favvisar som bor vid Norrtälje, ska bli jätte kul att träffa dem. Tar med mig kameran såklart!
mitt hår är coooooooooooolt, just sayin'.

efterlängtat

God morgon allihopa!

Sitter på Espresso House och ska pluggfika med L som kommer snart :). Har haft en bra morgon så det är skönt. Har inte så mycket att skriva just nu. Ska plugga PA (projektarbete), det känns kul att sitta någonannanstans (sitter det verkligen ihop?) än hemma :) Sen ska det bli så gött med en latte, haha! Jag är verkligen beroende :)

gamla bilder men detta har jag på mig idag :)

 

 


Mjukis

Mörket börjar lägga sig över oss nu, ser nu också att det regnar så det står härliga till utanför. Gud vad skönt att vara inomhus nu alltså. Efter denna helvetesdag så vill jag bara att E kommer hem så vi kan äta middag och sen bara lägga oss i soffan och kolla film. Har inget speciellt som måste vara klart imorgon så jag vill inte tänka på skolan idag. Tänkte lägga dem tankarna åt sidan och ta siesta bara för ikväll. Imorgon är det sovmorgon så då ska jag och L träffas i centrum och pluggfika, mys! Båda bara längtade galet till det idag.

Försöker insupa härligheten av att ligga i mjukiskläder i soffan här. Galet mysigt alltså. Hoppas ni får en mysig kväll också, skickar en kram till er som kommer in här varje dag och läser. Stor kramis till er ♥


Så här såg det ut bland mina smycken för några månader sedan, kan ju säga att jag önskar att det vore sån bra ordning bland dem nu. Haha..

Flygande lattisar?

God morgon människor!

Det blev en liten stressig morgon för oss, Es kollega messade och sa att han var sjuk så vi var tvungna att skynda oss så det inte skulle bli några konstigheter på hans jobb typ som för få på plats.

Sitter och hostar och nyser lite här i min ensamhet i skolan. Känner mig lagom pigg, konstigt för jag var pigg när jag var hemma och gjorde mig iordning (kan iochförsig ha berott på stressen) men nu när jag kom till skolan och satte mig i salen så har jag hunnit gäspa typ 6 ggr. Ojojoj.

Har religionsprov/tenta nu, så wish me luck!

Efter skolan ska jag försöka gå till biblan och låna böcker för skolarbete. Hoppas att det inte är oväder när jag ska dit idag för det har jag ingen lust med. :) ♥


Kan säga att en latte hade inte suttit helt fel nu alltså, åååh! Kan inte någon komma med en till mig? haha. Jag ska nog uppfinna någonsort teknik som gör att lattisar kommer flygande när man ropar på dem. Det hade varit nått va?



400! 400! fyrahundra!

Alltså, jag måste ju bara.. Detta är mitt 400 inlägg! Sedan i Maj! Galet? :) Känner mig lite stolt. Dock i brist på ord så vet jag inte om det blir ett så världsligt bra inlägg dock. Bara kul att notera liksom. Som sagt så är jag lite hes efter springandet och känner lite i benen, det är så gött! Man känner sig så mycket fräschare efter man har tränat alltså. Vill bara fortsätta. Fast kanske inte att springa.. ;) Haha. Det är bara inte min grej alltså. Men det är skönt att ha gjort det.

Vi ska snart göra lite te här i stugan och jag tänkte ta lite nötter som jag har varit sugen på hela dagen. Det är Champions League på tvn så det betyder att jag har lite tid för mig själv på nå sätt, väldigt skönt. Jag är lite utav en ensamvarg (har inga problem att vara själv, uppskattar det mer ibland än att vara omkring folk) så ibland så behöver jag bara få göra det jag vill göra, jag sitter gärna brevid E i soffan och så men att bara få göra det man vill utan att man känner sig stressad eller dum för att man inte lägger uppmärksamheten på den andre i soffan liksom. You get the picture? :)

Så.. Imorgon efter skolan ska jag till biblioteket, tänkte gå dit idag men det var ju sånt satans oväder så det var ju inte så uppskattad att dra dit kände jag. Så det blir i morgon. Ska nog köpa mig en tidning på vägen hem också! Jag och mitt lilla tidningsberoende. Min tidningshög här hemma bara växer och växer, ni skulle se!

Nu blire lite hes för mitt te.. Sov gott kram på er allihopa där ute ♥

Larsson har sprungit!

OjOjOj! Som Moa gissade så har jag varit ute och SPRUNGIT! Dem som känner mig vet att jag inte är en spring-brutta utan är lite mer explosiv i min träning. Men igår så sa Erik att han tänkte gå ut och springa idag och då sa jag glatt: Åh då kan jag följa med :D 'blinkblink' Klockorna stannade och man hörde syrsorna som gått i ide ungefär. Han tittade på mig som om jag vore snäppet galen. Jag satt där med ett lätt leende på läpparna och såg snäll ut. Till slut klämde han fram: Ja det kan du ju göra :). OjOjOj säger jag bara. Jag sprang, fick ont, klagade lite lätt, spottade hit och dit. Vindrutetorkare hade inte suttit fel heller på glajjorna alltså, såg ju inget så jag frågade : VART SKA VIIIIH? ungefär. Lugn och fin tänkte jag. Men! Jag tog mig igenom och nu är det en trött, hes, nyduschat och glad tjej som sitter här i soffan, och självklart nöjd också. Ni vet det där vi snackade om om att bestiga sina hinder? Det kan man säga att jag har gjort idag. :)

Vad ska Emma göra?

Det regnar, det är kallt, det blåser, jag är otränad, men vad fan! nu kör vi!

Tips från coachen

Känner mig rätt fit for fight idag. Jag ska ju inte slåss förståss (rim :)) Utan jag känner mig rätt pigg i kroppa men inte i knoppa (möhöh). Har med mig 4 frukter och gott te så jag lär ju inte gå hungrig (förhoppningsvis). Linnea fick smaka på mitt humör igår när jag var hungrig och trött = Stackars henne. Jag är ingen rolig varelse när den kombom slår in. Men jag blev lugn och timid när jag fick mig en knäckebrödsmacka i matsalen. Tur det! Så tips från coachen, ha alltid med er en extra frukt när ni umgås med Emma, annars vet man aldrig vart det kan sluta..
räddarna i nöden





Att överstiga hinder

Jag har väldigt länge haft svårt med att prata i telefon. Ända sedan jag var mindre, när jag fick min första telefon vid 12 års åldern så har jag haft svårt. Eller i början så pratade jag ju mest med mamma och pappa i telefon men jag kommer ihåg när jag var ännu mindre när det inte fanns behändiga mobiltelefoner så kunde jag knappt prata med mina klasskamrater i telefon när man skulle bestämma lektider. Det var en gång som jag praktiskt taget bara gav telefonen till min pappa och han fick bestämma lektid med min bästa kompis på fritids.

När jag blev äldre, omkring 14-15 år, så hade jag oerhört svårt med detta. När min mobil ringde och det inte var mamma eller pappa, nära släkting eller bästa kompisen så gav jag min mobil till den som var i närheten och bad dem svara. Det handlade inte om att jag var feg eller töntig. Det handlade om att jag inte litade på mitt sätt att hålla en konversation i telefon. Jag har jätte svårt med "Hej-då"-frasen, eftersom jag har så svårt med avsked, och jag har gjort allt för att slippa det. Mina kompisar har ofta fått hålla i samtal som jag egentligen skulle ha hållt i och det är många gånger som jag bara knäppt av telefonen i hopp om att den på andra sidan ska sluta ringa.

Nu när jag gått på terapi-samtal så har jag tagit upp det här och fått redskap att arbeta med och nu har jag blivit bättre. Jag kan ringa till folk som jag inte har träffat och som jag inte har någon sorts relation till. Men att ringa till någon jag känner men kanske bara är bekant med har jag fortfarande svårt för. Jag är rädd för att inte höra vad personen i luren säger eller för att det ska bli missförstånd m.m.
Jag har inga problem med att svara när telefonen ringer nu dock, oavsett vem det är.
Det är just det här att ringa upp och vara den som väntar på att den andra i änden ska svara.

Idag så skulle jag boka tid hos min massör och det är min pappa som har stått för att boka dessa tider tidigare för att det är svårt för mig att komma dit kommunalt så pappa har kört mig dit, så det har varit enklare att pappa har bokat tiderna då han vet när han kan köra mig. (Jag har ju varit ledig ett helt år så mina tider har varit rätt flexibla). Iallafall, så jag satt och messade med pappa om vilka tider som skulle passa och han ringde upp Clinton (massören), det blir lite krångel med tiderna så jag fick ett mess från pappa:

"Ring Clinton på ..........."

Det drar ihop sig i magen på mig och jag börjar andas snabbare. Att det ska vara så svårt att ringa ett samtal och boka en tid? Framförallt när personen som jag ska ringa till antagligen får 5-10 samtal om dagen som handlar om just bokningar?! Så jag ringde upp pappa och försökte låta cool men innerst inne så hade jag lite smått panik. Jag frågar när han kan och jag bläddrar i almenackan. Han säger när han kan och jag kollar.. Det är rätt tight för att få ihop det så jag får ta en tid på höstlovet kommer vi fram till (Jag vill egentligen inte har någonting uppbokat på höstlovet men det kan vara skönt att få massage då ändå).

"Hur är han att prata med i telefon??" Får jag ur mig i en pipig röst. Jag ska inte ens behöva fråga det här? Det är bara att trycka på telefonnumret och ringa?! Jisses.

Nåväl, vi kommer fram till en dag jag och pappa som funkar för båda. Vi lägger på och jag går in i smset igen och letar upp telefonnumret.

Jag tryckte på numret fort som attan så jag inte skulle hinna ändra mig och så hörde jag signalerna..

Tuut.. Tuut.. Tuut.. Tuuut... Tuuuuut


Tuuten blev längre och jag kände ett litet hopp om att han inte skulle svara så han kunde ringa upp mig istället senare. Men sen hör jag en röst.

"Hej det är Clinton..."


Och så börjar det. Vi bokade en tid och allt gick jätte bra. Förutom att jag var nervös under hela samtalet och säkert lät stressad, men vi fick en tid bokad och båda la på nöjda och glada.

Jag besteg mitt överdådiga mount-Everest som bestod av att inte våga ringa samtal och nu kommer jag säkert kunna ringa honom nästa gång utan några större oros-moment. Bra jobbat Emma!



Det jag vill säga med detta inlägg är att allt går att fixa och att det enda som stoppar en från att göra vissa saker är för att man själv bygger upp sådana stora orosmoln och berg som egentligen inte behöver finnas. Man tror oftast att personen man ska ringa till (i detta exempel) kanske tycker att man har konstig röst, inte ska höra vad man säger eller helt enkelt att man missförstår varandra. Det behöver inte alls vara så, man ska inte utgå från att det kommer gå dåligt. Utgå från att när du är klar med det så kommer du att ha sopat ner ett hinder och du har klarat det med bravur och att det kommer gå så mycket lättare nästa gång. + Du kan ju till och med ha bokat en massagetid, och vem vill inte ha en sådan? (Se det som en belöning för att du faktiskt ringde upp den här personen) Kram till er ♥



18 dagar kvar <3










Bilder från vårt Afternoon-tea igår,
blev jätte mysigt. Mysigt att få ta hem mams och paps och få bjuda dem på lite gottis. Nästa gång blir det nog lite Scones-bakning istället. Pratade om det med 2 tjejer i klassen och det lät så gott!

Självklart saknade vi Moa och Johan, men snart, ytterst snart kommer vi upp till er. Det är bara 18 dagar kvar tills vi åker upp dit (läs: Umeå)!! :D ♥


Struktur och planering

Sitter och väntar på att min sista lektion ska börja. Första halvan så blir det nog teoretiskt och sen ska vi ut på "fältstudier", vi ska ut i mataffärer och kolla hur dem marknadsför sig. Rätt intressant bara det att man blir rätt knäpp av det för sen går man och tänker på det på fritiden också, haha. Inte okej ;)
Efter skolan så ska jag gå hem och så får vi se vad jag ska göra då. Har en rätt lugn vecka, har inte grejer inför varje dag men lektionerna är fullspäckade med jobb. Nåväl, så är det. :)
sitter och planerar lite och kollar vad som händer dem närmsta veckorna, känns skönt att få koll på grejerna och få lite struktur på allt.




Snart helg igen.

God morgon! Ska snart iväg till skolan men tänkte lägga upp en dagens innan. Vaknade av nyheten om den döda pojken i Ljungby imorse på radion. Förstod inte då vad det handlade om men det var inte det trevligaste uppvaknandet, så himla hemskt för familjen och dess släkt. Väntar på mer information, man undrar ju vad som gått snett.

Så, måndag idag, hoppas dagen går smidigt fram. Är lite trött men nu ska vi vara positiva. Eftersom det är måndag så är det ju närmare helg igen! Visst? :)




Afternoon-tea

Har haft en lugn söndag. Efter att jag delade med mig av receptet på brytbrödet så gick jag och E ut på promenad. Jätte härlig luft ute och skönt att få komma ut lite, älskar verkligen höstluften och kan inte få nog. Måste nog ta en riktigt lång promenad snart, få gå ut och röra på bena lite. Efter det så hade vi som sagt lite Afternoon-tea med mams och paps. Jätte mysigt med gott bröd, skorpor och nygräddade baguetter till.

Just nu är det en jätte spännande Tottenham match på tv och jag blir faktiskt lite rädd för Erik ibland när han kollar fotboll, speciellt när det gäller Spursarna. Han har så mörk och djup röst och så låter han så arg när han säger till domarna och spelarna så att plugga är ju inte riktigt lätt när man sitter på helspänn och flyger 1½ meter upp i luften var 3 minut för att domarn är dum i huvudet. Ni borde pröva. Jag som är lättskrämd i naturen och blir rädd så fort någon säger någonting till mig när jag till och med tittar på personen i fråga har det inte lätt på helgerna när det är Premier League. Stackars lilla mig.

Nu är iallafall matchen slut, väldigt skönt för mina nerver är förstörda. Blev 2-2.. Grr, de skulle ha vunnit! Nåväl. Nu ska vi göra lite middag, ska koka torsk och göra svampsås, namnamnam! Har pluggat jätte duktigt och nu är jag trött i huvudet mitt.


Mysig bild från gårdagskvällen när vi var på landet, Es pappa gjorde en "stubblykta", jätte fint och innovativt!




Brytbrödsbakning

Jag och Erik har precis bakat ett brytbröd för första gången. Det var super enkelt och förhoppningsvis gott ;) Vid halv 3 så kommer mamma och pappa på Afternoon-tea, så då ska det smaskas på det nybakta brödet. Tänkte köpa lite skorpor och ost också, tror det blir jätte gott. Här får ni lite bilder och självklart, receptet!





Usch, jag ser ju här att jag har stavat fel på några ställen, det ska självklart stå "Grynblandningen" och inte gryt-. Sedan också att man ska rulla dem till bollar och inte rolla ;). Hoppas det smakar! ♥



Tidning

Nu har jag duschat och ätit lite lunch. Ska krypa upp i soffan med ett nytt nummer av Amelia och en kopp te med lite fotboll i bakgrunden. Senare ska vi åka till landet för lite middag, har laddat kameran så det blir nog lite bilder förhoppningsvis. ♥


Rosiga kinder

Tog mig en liten promenad till centrum och köpte en latte. Så otroligt skönt det är ute nu alltså, jag är väldigt glad att jag gick ut och tog mig lite frisk luft. Välbehövligt och jag älskar känslan när man kommer in och värmen slår en lite mot de kalla och rosiga kinderna.

Hittade lite godis från gårdagen så nu ska jag börja skriva.


Kameran ligger på laddning så det blev en bild från plattan.

Tillåt dig själv att må bra

God morgon solstrålar. Har en effektiv men må hända jobbig dag framför mig. Mitt projektarbete, som alla gör i 3an, kommer i slutändan att vara en bok om min utmattningsdepression och hur jag tog mig ur den. Det som orsakade det (det jag vet om) och hur jag mådde då, men också hur jag mår idag. Den kommer innehålla bilder från den tiden och dagboksanteckningar och urdrag ur mina texter jag skrivit under den här perioden. Det är detta jag ska göra idag. Jag har börjat, men mycket smått. Så jag måste komma igång med det och det tänkte jag göra idag. Jag har en vision och en dröm och det är att ha min bok publicerad, med mitt omslag på, min titel och namn på. Om jag kommer hinna det till projektarbetsdagen, det får vi se men den ska bli publicerad. Så är det bara.

Det är viktigt att ha drömmar och visioner och det är sådana som har tagit mig dit jag är idag. Jag hade en dröm och det var att få må bra igen. Just då visste jag inte vad det innebar att må bra för det var ett långt tag sedan jag hade mått bra då. Men idag vet jag vad det är, och det är att känna lycka varje dag. Självklart så har jag fortfarande mina kamper, jag ska verkligen inte säga att jag mår bra hela tiden, för det vore att ljuga. Men stunderna är mycket mycket mer sällsynta nu för tiden och när de väl kommer så gör jag allt jag har lärt mig för att skjuta bort tankarna och inte sjunka ner i det där mörka och obegripliga "modet".

Så jag ska alltså skriva idag och för att göra det så måste jag lyssna på en speciell musik för att komma in i det där modet. Det är dyster och ledsam musik men det är sådan musik jag måste lyssna på för att kunna skriva så som jag vill skriva. Att sjunka ner i det där modet är tufft men som sagt, det måste göras. För boken ska bli så som jag vill att den ska bli. Så att göra detta idag, det kommer nog bli jobbigt men jag vet hur jag ska bete mig för att inte fortsätta vara dyster och nere när jag väl slutar skriva idag.

Det som är viktigt när man mår så här det är att göra någonting. Inte tillåta sig själv att fortsätta sitta i soffan och gråta och tänka mörka tankar. Utan gör någonting, ta en lång och varm dusch, gör en ansiktsmask, smörj in dig i en mjuk och väldoftande body lotion, ta på dig sköna kläder, fixa till dig (om du är tjej så sminka dig), fixa håret och gå ut, det kan räcka med en promenad bara, eller gå till ett fik i närheten och sätt dig och lyssna på folket som är där och fokusera på någonting annat. Jag lovar dig att du kommer må så mycket bättre, om du verkligen gör så här. Skjut bort tankarna, fokusera utåt, märk hur fina löven är nu på hösten när dem skiftar i orange och gult, titta på molnet som kommer ur din mun när du andas den friska och krispiga luften. Lyssna på hur det susar i träden och märk hur personen som går framför dig tar sina steg. Om du gör detta så kommer du att må bättre. Du kommer märka att det finns så mycket mer där ute som väntar på dig än dem mörka och obehagliga tankarna som rör sig inom dig just då.
Tillåt dig själv att må bra.

Det är detta jag kommer göra sedan när jag har skrivit klart och ska komma upp ur mitt skrivmode. Men nu ska jag klä på mig bättre kläder och gå ut och gå, lyssna på musik och komma in i modet. Detta kommer bli tufft, så det är min utmaning idag.



Kram till er

Inspiration

Fredagskvällen har hittills bestått av: Fika efter skolan, skratt med min favvotjej A och vi har precis tryckt i oss pizza och kyckling/kebabrullar. Fortsättningen: Idol, chips, dipp och grönsaksstavar = Fredagsmys! Precis så som en fredag ska vara. Imorgon blir det mer bloggning, har haft så otroligt mycket i skolan den här veckan så har inte hunnit sitta vid datorn så mycket, därav alla inlägg genom plattan (vilket resulterar i lite sämre bilder och text).

 

Känner för lite förändringar här i bloggen. Eftersom jag inte har så mycket tid för smyckena nu när skolan börjat så kanske det blir någon förändring. En förändring som innebär mer text och lite mer djupare texter. Eftersom jag älskar att skriva så tror jag att det kan bli bra. Vi får se, annars så fortsätter jag med denna "blandade" stil. Vi får se helt enkelt. Nåväl, ni får ha en super härlig fredag och grym helg! Varm kram till er alla där ute ♥

 

(Vem vet, det kanske dyker upp en suktande bild på chirren senare ;))

 

 


Ben&Jerry & smink

Hade en jätte mysig kväll igår med Anne. Vi delade på en Ben&Jerry, te och bullar. Smaskens. Snackade om det tjejer snackar om och det slutade med att vi satt och provade mitt smink på händerna, vi är båda riktiga sminkgalningar ;) ♥

Seperationsångesten

Jag har väldigt jobbiga seperationsproblem. När Erik ska åka till träningar är jobbigt, inte varje gång men ibland. Dem uppkommer oftast om jag känner att jag inte har varit speciellt social när vi suttit i soffan innan han ska åka eller om jag har haft en dålig dag. Då målar jag upp väldigt jobbiga scenarion i huvudet som jag inte gärna vill måla upp här med. Ni kan nog föreställa er.
På kvällarna så hörs jag och mamma alltid av, antingen ringer vi eller smsar godnatt och om vi inte gör det så tror jag att någonting kan hända henne på morgonen när hon åker till jobbet. Ibland när jag messar henne på kvällarna så får jag infall att jag måste ringa istället, som en försäkring att höra hennes röst och säga någonting med rösten istället för att bara skriva det. Vissa gånger orkar jag stå emot, då skickar jag iväg smset, men då ringer jag alltid på morgonen för att se att allt är bra. Att ha detta kontrollbehov och separationsångesten är väldigt jobbig och någonting jag tampas med varje dag. Varje gång jag stänger dörren efter Erik när han åker iväg på träning så tvingar jag bort dessa tankar, vissa gånger lyckas jag, vissa gånger inte. Mitt knep är att försätta mig i sysslor, göra någonting för att distrahera dessa otroligt enervrerande tankar och inte låta dem sluka mig, det är det som är farligt. Nu tänker jag till exempel stänga av tvn, sätta på stereon och sätta mig och lägga upp min disposition till mitt projektarbete. Om en timme ungefär kommer min älskade Anne hit, då blir det tjejmys. Det kan jag behöva ♥

Oriflame & doftljus

I mitt lilla paket jag fick igår låg detta och väntade..
Ett mumsigt doftljus som doftar vanilj, body lotion och body scrub från Oriflame. Jag tackar och bockar. :)

Skolfoto 15.05!

Redo för skolfoto! 

emma <3 plugga

Kan ju meddela för er att min kväll inte är mer intressant än att vi tvättar och jag pluggar psykologi. Skulle velat gå en promenad med mina favvotjejer Anne och Sussie men har man provplugg och tvätt så måste man välja.. Det sistnämda.. And it sucks. But you gotta do what you gotta doo. Så mer fantasi för att skriva nå mer har jag inte för ikväll. 
emma ♥

Rabiat, jag? Neee!

Fick precis en kasse med lite gosaker i, det är verkligen sånt här som värmer en när man sitter och pluggar psykologi inför en fallanalys imorgon. Ameliatidning, presenter från prenumerationen på densamme, schampo från Davines (mitt är snart slut, måste maila Camilla) ta bort spray, katalog från slöjd-detaljer och dongel så jag slipper bli rabiat imorgon på fallanalysen ♥




Vinst och arg brutta

Morsning! Här sitter jag i soffan och chillar, sköners. Har lååång tid kvar innan vi ska gå, jag sket i att sminka mig idag så då går det ju jö lite snabbare. Har ett jätte gulligt halsband på mig idag, mihi, finers. Shit vad gött också att vi vann igår! Erik var som galen här hemma och skrek på domaren och på spelarna, speciellt på van Bommel, gaah han är så jäkla äcklig, filmar och slänger sig för ingenting och så går han in i dueller med full kareta, usch!! Jag hade svårt att titta i slutet, så jäklarns spännande. Huua.. Men vi vaann :D
såhär ser en brud ut som är arg på van Bommel! *Fint halsband..* *snygga armband..*

Resultatet av färgningen










Jag är själv väldigt nöjd med håret.
I och med att det är första färgningen på mitt ljusa hår så kan det se lite "dassigt" ut, men det beror helt på smak. Jag själv tycker det är lite snyggt när det är lite diskret. På mina förr mörka hår är färgen mycket skarpare, riktigt snyggt! Får se om jag fyller i dem lite ifall färger lossnar lite när jag tvättar det sen. Men som sagt, jag är själv riktigt nöjd. Vad tycker ni? :)


Nu blire plugg och sedan landslagsmatch! ♥

Näsborrarna och jag

Hemma och ska förlusta mig med religionsboken ett tag nu, har prov imöra.. Under tiden kan ni ju spana in denna bild..
Jag kanske borde söka för nått.. Elleer? 'Malin Mattsson', du får ursäkta om du tog illa upp över att göra stand-in för mina näsborrar.. Men jag menar, vem vill inte vara ett par näsborrar? Tycker själv att dem fyller en bra funktion. Så Mattsson, du borde vara stolt.

Snyggt hår 2,50

Hello friends and family! Kan säga att jag vaknade rätt bra idag när jag gick in i väggen i sovrummet. En såndär riktigt härlig start på morgonen, kanske ska börja ha det som en morgonrutin, huh? Här kommer en liten bild på lilla Emma idag, tänkte ta riktiga bilder på håret sen när jag kommer hem, men ni får en liten sneakpeak ;)

Snyggers!

Nu har vi veckohandlat och så köpte vi hem kycklingrullar från pizzerian, vi visste inte vad vi skulle käka så lite måndags-mys-middag blev det :) Är jätte nöjd med håret! Blev coolt, dock blir ju förstagångsfärger alltid lite "dassiga" på blont hår men jag tycker det blev snyggt ändå :) Mia sa att vi kunde fylla i dem om jag ville sen men vi får se hur jag känner när jag tvättat det själv några gånger :). Ni får en resultatbild imorgon, det är så dåligt ljus nu här hemma men ni får lite "under-tiden" bilder.

vackra färger!



En liten förnyelse

Ska till frisören idag och funderar på att göra några mahognyfärgade slingor, men bara så att dem kan skymtas, dem ska inte ta upp håret och sedan göra resten i rågblonda och min ljusa färg jag har. Tror det kan bli riktigt ballt faktisky. Är sugen på en liten förändring och det känns som att detta är den rätta just nu. Letade bilder på bunnys blogg (kan inte länka från plattan men sök på bunnys.se så kommer ni rätt) och jag hittade två bilder som jag gillar. Tror dock mer på den understa än översta. :) Ska försöka ta bilder under tiden jag sitter i stolen :)

Humör = Kasst

Goder morgon! Humöret är inte på topp så lägger in en bild från igår när jag satt i soffan och läste och drack en kopp te. Ni kan ju betta vad jag skulle göra för det just nu.. Ska fixa håret idag, ska göra en rolig grej faktiskt så det ser jag grymt mycket fram emot. Låt dagen gå fort!

Smarrens

Lite gott en söndag som denna..

MmmMmmMm fööötter..

Går outside the box nu och tipsar om sånt som jag inte har låtit få ta plats här i skriverierna förut, nämligen EMJL Tipsar!
Mitt första tips blir om ett riktigt snyggt höstlack, nämligen nr 16 från Depend. Färgen är så där härligt glittrande lila. Mums så här i höst-tiderna.
Bilden är kanske inte utav högsta kvalité men tyckte det var lite sköj så här, så nu har ni fått se min vänstra fot. Det känns väl härligt för alla fotfetischster där ute? 'Bjuder på den'.

Nu ska det bakas!

Tjenis! Tillbaka från centrum, satan vad med mycket barnfamiljer det var där alltså.. Vi var iallafall där och åt lite lunch och fikade med mamma och pappa, Erik fick present också. :) Han fick presentkort av dem och det fick han även av sin syster och sambo så nu kan han shoppa på, så kan jag shoppa för mina presentkort jag fick när jag fyllde år :D Yeey!  Vi köpte en receptbok på Bröd så nu ska vi kolla igenom den på smaskiga recept så ska vi nog baka i veckan. Både jag och E är helt slut så det lär bli soffläge resten av dagen.






presentöppning, M&P hade gömt det i en Kicks och Vi i Villa tidning

Hejhopp

En dagens på det och nu ska vi gå till centrum. Hörs sen ♥

Frussen

Mest av allt just nu så skulle jag vilja ligga i Eriks famn. Fryser efter att ha stått i kylan i 2 timmar för att kolla på hans match, som dem förövrigt vann :D, och ska snart gå ut igen. Men det är i och för sig till någonting bra men fryser iallafall.

Har varit rätt low idag, och det suger. Har lite svårt att kasta av mig det också, vilket också suger. Så hoppas att lite umgänge med fina tjejer och god mat och sällskap gör det bättre. ♥



blidde inget vågat hår idag, men snyggt äre iallafall.

När det tar emot

 

Come what may....?


Mörk vs Ljus

Hej vänner!

Hur står det till en lördag som denna? Själv vaknade jag 08.15 med hjärtat i halsgropen och trodde jag hade försovit mig från skolan. Gah.. tröttsamt när man får sova. Dock gick vi upp 09.00 för Erik har match idag (sista för säsongen) och han ville upp i tid så han kan äta lunch i tid innan han ska åka. Jaja, så nu vet ni det också.

Dagen som följer.. Ska kolla på Es match och ikväll ska jag vara med mina favorittjejer. Funderar på att våga håret nu, känner för en förändring och igår fick jag infallet att färga håret mörkrött, tur att jag inte hade färg hemma ;) haha. Så jag tänkte att förändringen jag kan göra nu är att våga det.. Iochförsig så har jag alltid varit mörkhårig när jag var yngre, det är nu det senaste året som jag gått över till ljusare. Jag kan tycka att mörkt hår är så galet snyggt på vissa, men själv så känner jag mig bara dassig och tråkig typ. Menmen, någongång i framtiden blir jag nog mörk igen..



Rätt stor kontrast om jag får säga det själv.. Den tjejen till vänster finns inte inom mig längre, men utseendet kommer jag ju alltid å ha. Det mörka håret älskar jag dock där kan jag säga.. Åh nu blir jag sugen igen.. Suck.
Tror att det mörka håret visade hur jag mådde inombords just där och då och att jag är ljus nu är nog för att jag gått mot ljusare tider inom mig själv.





Här kommer den..

Oooch... nu kom den fram!

E fixar!

Var och köpte lite glass tidigare och när jag kom hem var maten i full färd och E hade ställt fram ljus och servetter. Riktigt mys med otroligt god mat! Naamnam alltså.. Nu är det självfallet Idol på tvn och snart åker glassen fram. Middagen måste bara få smältas lite till :) ♥

Bröderna fluff?

Har en fluffig hårdag idag.. Oomnom.. Känns bra faktiskt om ni frågar mig. Nåväl, dagen idag.. lektioner och sen studiebesök på Forum för levande historia, sen ska jag fixa L inför en fest, ska bli sköjj :) Har inte så mycket mer att skriva nu. Bara en grej, jag måste verkligen komma ihåg att dricka idag, 'påminnelse för mig själv'.. Så nu vet ni det.
mmMmmmm koork..

Bild-regn!

Har varit hemifrån hela dagen och när jag skulle blogga från plattan så ville inte internetet fungera. Därav inga fler inlägg nu under dagen. Men nu jäklar!

Här kommer bilder från tårtbaket och lite utav de andra mumsigheterna vi hade igår.

















Stoort paket









Fina gröna ljuslyktor som han fick av mig på morgonen. Den andra presenten har jag inte tagit bild på än. Den är såå fin!









Och han blåste ut alla ljusen, dem var ju så många!





Ny header!

Som ni kanske ser så har jag en ny header (om ni inte ser så tryck på F5 så uppdateras sidan). Och visst är den snygg?! Är så himla nöjd. Tack så mycket Moa :) Tur att du vill hjälpa mig med det här så mycket, det betyder innerligt :)

Idag är jag ledig från skolan och vaknade 10.40
. Jag brukar aldrig vakna så "sent" men jag känner att det var välbehövligt, känner mig lite piggare så det är skönt. Nu ska jag snart iväg för att träffa Anna för en promenad, ska bli jätte skönt. Dock är väl inte vädret helt på vår sida men det ska bli så skönt ändå. Förhoppningsvis så är det uppehåll i varje fall.

Hinner inte lägga in alla bilder nu men ni får några från morgonen. Så lägger jag upp resten när jag kommer hem :)












Han fick som sagt ingen frukost på sängen men han fick sitt glas juice som är obligatoriskt på morgnarna ;), ett litet ljus och ett paket. Innehåll får ni se senare också, nu måste jag börja göra mig iordning. Hörs senare vänner! ♥




Tårtan

För att vara första gången så blev den rätt så bra va? :)

Tårtmakerskan..

Självfallet fick Erik det bästa uppvaknandet. Ett glas juice (som han måste ha innan han börjar prata på morgnarna) paket å ett litet lyys.. Han blev mega glad så det var gött dä. Paketets innehåll får ni se senare.. Efter skolan är det fullt ös medvetslös! huhuu.. Tårtmakerskan Emma kommer vara i farten, dock har jag aldrig gjort en tårta men jag säger att jag är tårtmakerska så kanske jag inbillar mig att jag är värsta konditorn, då kanske det blir så som jag VILL ha den. Förhoppningsvis... ♥

Fnöösfnös

fnas fnas...


"Do you ever wake up in the morning feeling something fnasigt about your nail cuticles and hands?" möhöhö.. 'härmar tvshop reklam'.. Vi alla vet ju att kroppen å knoppen har en känsla för att bli lite extra torra så här på hösten och vintern. Själv känner jag en galen skillnad nu för så fort jag tvättar händerna så känns det som att jag har torkat dem med sandpapper ungefär.. inte så välkommet. Så detta är min räddning, nagelolja från Nails by Sussie och sjukt bra handkräm! Båda doftar väldigt gott också. NamNaam

Birthday plans..

Imorgon fyller E år så då är det familjefika på kvällen som gäller. Jag som älskar att fixa och dona har ju självklart en massa tankar när det kommer till tårt"design" och hur jag vill att allt ska se ut. Nu är det tyvärr så att assietterna som E har inte passar in i mina tankar, men jag menar, allt kan ju inte vara perfekt? Sen kan det faktiskt bli lite charmigare om man blandar färger som man egentligen inte "ska" blanda. Visst? Tror det blir grymt i varje fall! Självklart kommer ni få bilder. Iallafall, E och jag har gjort en Tysk citronkaka ikväll och jag har precis gjort det sista piffet på den och så tänkte jag att jag kunde dela med mig av receptet. Jag har aldrig gjort en sån här och därav har jag aldrig ätit någon, men jag har en känsla av att det kommer smaka smaskens.

Så, förra året så var jag inte hemma på Es födelsedag.
Så imorgon vill jag göra det extra fint och bra för honom. Detta betyder att det blir uppstigning någongång runt 05:45 för att hinna med att duscha, göra iordning fin frukost och sen vill han ju ha någon frukost på sängen men det har vi aldrig gjort hemma så jag ska göra min lilla variant på det ;). Blir nog bra det. Får se om det blir någon skönsång också, haha. Här kommer iallafall receptet: Njut mina vänner!

såg nu att texten kanske inte syns jätte bra på sista bilden men jag tror ni kan se ändå. Use your imagination :)

 


Kan ju inte vara sämre?

Jag kan ju inte vara sämre än alla andra så på vägen hem efter skolan så köpte jag med mig en latte och en kanelbulle. Känns som att jag förtjänar det. Nu ska jag fika lite i lugn och ro och sedan ska jag slå in presenter till Erik som fyller år imorgon. Lite annat som händer sen också så det är lite fart idag igen. Känns som att jag börjar vänja mig.. ;)
visst blir ni sugna nu? Mihihi..

Lyxig matlåda.. mhhmmm

Nu på morgonen ska vi på studiebesök till Utrikespolitiska institutet, de har gymnasiedagar där med bra föreläsningar så det ska vi lyssna på och efter det är det marsch-pannkaka till skolan. Prov är det som gäller där i filosofi, vi kommer inte hinna äta lunch i skolan så vi får ha med oss matsäck ;) Long time no see kan man säga, men ack så nostalgiskt alltså. Nu blev det dock ingen lyxig mamma-fixar-med-god-dricka-och-snacks utan en hemmagjord skinksallad med vatten.. OjOj!
lyxig matlåda!

Höstigt och krispigt!



 

Fått grymt fina naglar av Sussie idag. Riktigt höstiga och krispiga, så nu har jag välkomnat hösten riktigt ordentligt! Om ni tittar riktigt noga så ser ni att det är fadeat, rostigareglitter längst ut på tippen och sedan går det ut i guldigare och sedan silver/färg. Som jag sa förut, Sussie lottar ut ett set naglar, gå in och gilla hennes FB-sida så är ni med i utlottningen! Ni kanske vill ha såna här naglar --> GILLA ♥

 

 

 


Snygg kombo?

Ja som sagt, ska fixa naglarna idag efter skolan vilket ska bli jätte skönt. Få bli lite ompysslad och naglarna har blitt rätt långa, det är snyggt men lite opraktiskt ibland ;) Är trött som ett håvete och ögonen är svullna, en riktig snygg kombo eller vad tycker du? Nu ska jag bege mig ut i regnet för att gå till skolan. ♥

Vinst & vilka naglar?

Har haft en rätt jobbig dag. Därav inga "privata"inlägg med massa prat. Utan mer bilder och så, men jag tycker det är kul att visa fina bilder. Har pluggat nu på kvällen från halv 5 till nu --> Trött Emma.. Har dock haft Tottenham-Arsenal på i bakgrunden så jag har kunnat kolla på grym fotboll under tiden vilket resulterade i vinst för oss (Tottenham) så jag blev rätt glad då. :) Skönt..

Nu ska jag stänga av datorn och fixa iordning inför morgondagen, kolla sl-tider och förbereda för frukos och sånt (Allt för att underlätta på morgonen). Ska ju in till stan i morgon efter skolan och fixa naglarna :) Jag fick några röster på det här inlägget och summa sumarum, 4an vann. Dock är jag själv osäker, haha. Själv älskar jag nr 3 och jag brukar gilla diskreta naglar i längden men det är ju sjukt fina färger nu på hösten så jag får se. Jag lär bestämma mig in i det sista igen. Jag vill helt enkelt kolla vad Sussie har för fina färger och glitter-saker imorgon.

Kram till er alla från en trött Emma ♥


bild från gårdagens promenix


Mysigt fik



Var för några dagar sedan och fikade med Es syster. Det var när jag inte mådde så bra så det var skönt med en liten promenad med henne och Akilles för att sedan sitta ute och fika. Det är så skönt att det ligger ett fik här i närheten, då kan man bara gå och köpa en latte innan skolan börjar eller bara på en lördag gå ner och sätta sig, istället för att behöva åka till centrum om man inte vill ha en massa folk omkring sig. Så Café Mumma är mycket uppskattat!



Vackra bilder











stolt kille med sin älsklingsboll..




kämpar för att dra av grenar från ett träd som rasat..



Lite bilder från min och mammas underbara promenad med Rocky igår eftermiddag
. Rocky älskar bollar och pinnar, han gör verkligen allt för sin boll och hoppar som ett rådjur fram till bollen när vi kastar. Han springer alltså inte som vanliga hundar utan han hoppar fram med benen tätt ihop och under sig, precis som ett rådjur alltså. Så häftigt och se. Som ni ser på sista bilden så sitter han på en rätt stor sten och han har 2 st favoritstenar som han alltid hoppar upp på, han är så underbar den här hunden allstå, min ponkis ♥



Andra delen - Klart!

 

 

 

 

Bakandet är klart och vi är jätte nöjda med både utseende och smak. "Riktiga mormor-bullar" som mamma sa, vilket är ett väldigt väldigt fint betyg för mig. De som är på sista bilden unnade vi oss efter (som ni ser så tog vi dem som var lite mer..udda till utseendet) , en kopp kaffe och fotboll till det. Mysigt! Nu blire snart mums-middag, jag och mamma har varit ute på en väldigt skön promenad med Rocky i det fina vädret också. Så uppfriskande och härligt. Hoppas ni får en härlig lördag mina vänner. Kram på er ♥

 

 

 


Första delen





Later --> Pics

Tillpiffad tjej!


Nu drar jag och E snart iväg, han ska tippa och sen bär det av mot Vallentuna. Det är ju Mersey-side derby idag! Det kommer självklart stå på medan vi bakar. Bakelibaak..

Kommer in bilder senare, åh jag känner mig så utvilad, glad och pigg och fin idag. Härliga lördag ♥

om två veckor ska vi till landet för höststädning, längtar verkligen. Kommer bli så mys

 

 

 


Lördag förmiddag

Utvilad och pigg tjej. Jätte skönt. Hade filmkväll igår med mina älsklingstjejer och kom väl hem vid 2 ungefär så det var en bra tid tycker jag. Sov till halv 11 så känner mig piggelin :)

Idag blir det bakning i Bällsta för vår del, Erik fyller år på onsdag och på tisdag är det ju Kanelbullensdag så vad tror ni att vi ska baka? ;)

Har jätte energi och vilja med bloggning idag, (rätt riskabelt å säga om det inte blir så) så jag ska ta med mig kameran idag och hoppas att någon är villig att ta lite kort. Först blir det dock en snabb vända till centrum för lite ärenden.

Har inte så mycket mer att säga just nu, ska göra mig iordning. Blir nog uppsatt idag, long time no see på det.

gammal bild men bullformarna ska vi använda idag. Så fina!




RSS 2.0