Speciell dragningskraft

Ibland så vill inte min platta göra så som jag vill, vilket kan involvera att den vägrar flytta markören så jag inte kan fortsätta skriva för att den hamnar bredvid bilderna jag lägger upp, jag menar jag vet att jag har en speciell dragningskraft men den måste ju ge sig någongång? Mööhööhö..
Så mitt förra inlägg fick ett litet abrupt slut, jag ber så hemsk mkt om ursäkt mina vener men så kan det gå, tragiskt men sant. Så, hoppas att resten av dagen går fort för jag vill ha eftermiddag/kväll nuuu. Vad ska ni meniskor göre idag då?
Det blidde dessa idag igen, me like ♥

Sexy voice..Eller?

4 år gammal bild.. MmmmMmMmm
Okeej så idag kör vi hes och ont i halsen också då, götters!

Någon som känner igen plutten på kortet? Kan ju vara jag, det kan vara din kusin eller möjligen till sysslings bryllings barns kompis.. Ja kärt barn har många skepnader.. Eller?
Idag är det fredag och det betyder helg vilket betyder en glad Emma. :D Ska bli väldigt skönt och välbehövligt.

Pakeet

Hur kommer det sig att man blir som ett litet barn när man får paket? Framförallt när man redan vet innehållet, haha :)

29/9-11

Dagarna flyger iväg och snart är det första oktober. Vissa kanske får kalla kårar av tanken men jag tycker bara det är härligt och positivt. Ni som vill ha sommar igen, tänk att ju snabbare tiden går ju snabbare får ni sommar igen. Jag tycker höstens väder är mysig, det är kallare i vinden men fortfarande sol, det är så uppfriskande att ta en promenad då enligt mig. Nåväl, inge mer pladder om det. Här kommer dagens:

 

Just love them ♥

 


Läsapluggaläsaplugga

Nu ska jag plugga filosofi, har prov nästa vecka så det är bara å läsa. Har böcker som jag måste läsa i också, a lot to do now alltså. Men det är ju charmen med att gå i skolan.. Eller?

Remaking

Jag fick för en tid sedan ett halsband av farmor som hon ändå hade tänkt att slänga/skänka till second hand. När jag såg det först så tänkte jag: "Hiva det", men sen när kreatören inom mig väcktes så kom jag ju på att jag kunde göra om det till något. Farmor gav till och med det förslaget. Så idag när jag kände mig lite piggare (det har gått i vågor idag) så tog jag fram smyckesgrejorna och halsbandet och började knåpa. Jag är suuper nöjd och kan inte förstå varför jag inte har gjort det tidigare. Sjukt snyggt blev det. Vad tycker ni?

Före:

Jag använde bara en länga av halsbandet, så den andra får ligga och vila ett litet tag till..


Efter:

 

 


Partner in crime

Och nu ska jag i hopp om att må lite bättre å få bort febern äta en stor fruktsallad med keso och hasselnötter on top och självfallet min partner in crime...kanelen

Utlottning

Sitter här och funderar på hur mina naglar ska se ut nästa gång. Ska till Sussie på måndag, och jag är alltid lika velig, haha. Det finns så mycket fint så man vill ha allt på en gång. Jag tänkte att vi kanske kunde ha en liten omröstning här i bloggen? Så vad säger ni, vilka tycker ni ska bli mina nästa naglar? Btw, Sussie har en utlottning på sin fb-sida. När sidan kommer upp i 200 "gilla" så lottar hon ut ett set naglar, alltså ett besök hos henne där man får ett nytt sett fina naglar. Vem vill inte ha det? Så ni alla med facebook-konto, ta och checka in hennes sida, Nails By Sussie.



eller dessa fast med mer höstiga färger? orange, röd, gult..


Så, lägg er röst genom en kommentar så får vi se vilken som vinner!



Det ni inte visste

[...] Vi sa hejdå, kramades och pussades och sedan åkte dem. Stunden jag stängde dörren till rummet började jag gråta. Ögonen som än hade hållits torra från tårar dränktes nu med den salta vätskan som vägrade sluta rinna och trilla mot mina kinder. Det kändes som att någon slagit mig i solar plexus upprepande gånger. Hårt. Jag vek mig dubbel och smärtan i magen var obeskrivlig. Jag ville springa efter dem. Springa nerför den kalla tegeltrappan, ut på gården, ner mot parkeringen och stanna framför bilen och aldrig låta dem åka. Men jag visste att jag inte kunde. Jag visste att personalen skulle stoppa mig innan jag ens lämnat rummet. Jag ville inget annat än hem till min säng just den sekunden de tog sina steg ut från mitt rum och jag slogs av tanken att jag nu var ensam.. mer ensam än jag någonsin skulle känna mig igen.

 

 

 

 



At home

Hemma från skolan idag. Vaknade i natt av en begynnande huvudvärk och yr som en karusell så det kändes lika bra att stanna på hemmaplan. Har inte så mycket mer att skriva för tillfället. Tjngeling ♥

You give me fever, feeveer!

Ja vänner, det enda som fattades var väl febern? Jag menar, varför inte må så dåligt som det bara går när jag ändå är på G? Knappt fått i mig middag och ögonen är grumliga och huvudet värker och yrseln ja.. Balder x 3. Är inne på den 3 tabletten och kvällen är inte över än, I tell yah!  Åh, gud så underbart. Går nog och lägger mig efter idol, så nu kan ni anteckna allt detta. Förhör i morgon dårå.
Aaja, jag sönder er all min kärlek och om ni skulle göra detsamma så kanske jag skulle må liite bättre. Nåväl, tack för att jag fick klaga lte, mår redan mmmmmmycket bättre.  Hörs i möra, ta't hand om er!♥
fick en krya på dig blomma av E när han kom hem, behöver nog inte säga hur mkt det värmde!

Road block

Okej, gick hem efter ett prov idag. Fick yrselmigrän igår i t.centrum som inte ville ge med sig så gick och la mig tidigt och vaknade upp aningens piggare än föregående dag. På provet kändes det som ett road block i huvudet så hoppas på G iallafall. Började känna av migrän igen så det var bara att sätta sig på tåget hem. Gick och la mig direkt och sov i 2 timmar, väldigt skönt men yrseln jag har nu och en begynnande huvudvärk trots 2 tabletter är inte att leka med. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att bota detta men har läst Goethes "Den unge Wethers lidande" och det var ett fint tidsfördriv, man måste bara ge den några sidor sen blir den faktiskt vacker.

Rocky kommer om någon timme och så ska han vara hos mig en stund medan mamma är och tränar. Kan behöva lite pussar från honom, min ponke!

Nu ska jag sätta mig i soffan och göra någonting, vet inte vad än för något som involverar ljud är inte på tapeten. ♥




fanfanfan...

Ungefär så här fast x 80 känner jag mig just nu. Åskmolnet Bertil över huvudet och vill bara gå hem och gräva ner mig under täcket.. Hörs sen♥

JCO

När jag var i t.centrum idag och hade lite tid över så gick jag in på bokhandeln, jag älskar att gå i bokhandlar, jag kan gå omkring i timmar och bara titta i böcker. Det är harmoniskt på något sätt, lite terapi. Hittade denna och jag var bara tvungen att ha den. Den är i ett format som är underbart, större än en storpocket och tjock, den är så underbar att hålla i. Låter kanske konstigt men för mig är det bara underbart. Och jag är väldigt glad att Moa introducerade mig för denna fantastiska författarinna för några år sedan. För mig var det bara självklart att ha den.



Joyce Carol Oates
A Widow's story - A Memoir





Snacka om rätt

 

 

För några veckor sedan så skrev jag om presenter som jag fått av bror och Moa, igår fick jag äntligen 'tummen ur' och satte upp dem, det blev så himla fint! Johan och Moa: De sitter bredvid fönstret i sovrummet, super fint :)!

Så återigen, ♥tack så jätte mycket för de fina presenterna♥

 

 


Golfbollar

Har bara engelska idag, ska bli så himla skönt. Efter så ska jag och L till EH och plugga, har prov imorgon så det är bara å plugge på. Känns som att mina ögon är golfbollar ungefär.. MmmMmmm pigg tjej!

Mjaa, sisådär

Sitter här i soffan med ena benet uppe och andra nere. Huvudet är i luften och händerna hänger lite lätt på tangentbordet, magen är full av spaghetti och tårna mina rycker lite och tittar på mig med rådjursögon och säger att de fryser lite lätt. En bananfluga flög precis förbi mig och skratta mig rakt i ansiktet. Vet att jag inte är den enda som hatar dessa flugfän. Om de vore som normala djur och flugor och var utomhus så skulle detta inte skada mig men att de är inomhus gör att det känns så ofräscht och det är en känsla jag inte vill infinna mig i då:
- Erik ägnade större delen av gårdagen med att rensa avlopp (mums) och städade som en galning
- Jag som har dammat av den asstora bokhyllan och tvättat idag bl.a.

Men dessa flugor drar sig ju till skiten så jag funderar på att be Erik att sova i trapphuset..



Eller?




Iallafall, vi har jobbat som 'ursäkta' as idag!

- Erik har storhandlat helt själv, vi har kollat upp nya recept i helgen så han har köpt en del som vi aldrig haft i vårt lilla kylskåp, han var borta i typ 1-2 timmar däromkring.
- under tiden så dammade jag av bokhyllan och annat smått och gott, började med tvätten (som var överfylld, gick ner med 3 fulla IKEA-kassar)
- gjorde fruktsallad när Erik kom hem
- bakat bröd och lagat middag innan Erik åkte iväg på träning

och nu har jag läst underbara texter om incitamenten inom sjukvården och annat sånt där inspirerande och fin underhållning en söndagskväll. MmmmMMmm Sam C prov på tisdag♥ Så ja, jag kan inte annat än att säga att mitt huvud håller på att ja, sprängas sisådär. Om jag har ångest över att jag borde fortsätta plugga? Mjaa, sisådär.

Jag ska inte klaga på Sam C, för det är intressant, men det är bara det där att vi har 17 andra saker samtidigt som gör att pluggtiden minimeras lite och man kan inte fokusera fullt ut på provpluggandet liksom. Detta gör mig (och andra) lite småstressade, men vaadh skha mahn görah?





I say, Moa B!

Först och främst, Moa, du är underbar! Som ni läsare kan se så har min lilla logga uppdaterats och den är så fin! Detta är det Moa som har gjort och hon filar även på en header som jag har fått se och det kommer bli så himla bra. Moa är även nybörjare på dessa skills och aa, behöver jag säga att jag är fruktansvärt imponerad? Du är så grym Moa! Vänner, kika in hennes läsvärda och fina blogg, Moa har en talang på att skriva fängslande.

Nu till något helt annat, (förutom både mitt och Moas intresse i att lyssna på grymma Queen)

En vän skickade en länk till mig på Facebook, han vet om mitt stora intresse för Queen, och han ansåg att jag skulle lyssna på den här och herregud säger jag bara. Freddie Mercury Jr!



Lyssna på hela och läs kommentaren:

"Do the math....Marc Martel was born in Montreal 34 years ago. Queen played the forum in Montreal on Wednesday, January 26, 1977. Freddie was bisexual.
"

Jag må vara naiv och blåögd, men är han inte lik Freddie? och rösten, ja jag tror inte jag behöver säga så mycket mer om den.


Bentley-bröd

Nu ska jag baka bröd. Vi hörs senare, vi har fullt upp m städ och annat fix. Kram på er :)

Love at first sight

Har hittat den perfekta sjalen! Den är tjock och jätte lång så man kan vira den runt och runt och runt, älskar den! Kärlek vid första ögonkastet på Flash i Sollentuna C, 199 kr. ♥

Namnaam

Känns som att ett stammiskort skulle sitta fint ;)

Senilefix?

Ska iväg till Sollentuna C nu med mamsen. Vi ska bara gå omkring och strosa. Ska bli så himla skönt och mysigt, bara ta det lugnt. Vi hörs mer senare, nu ska jag plocka ihop det sista, ville bara kika in och önska er en skön lördag, det är ju super härligt väder ute :) Kram ♥
idag kom jag iallafall ihåg att ta på mig armband ;)

Dags för fredagsmys...

...om det så är det sista jag gör!

4 år & 6 månader

Blir en väldigt lugn och skön fredagskväll, som vanligt. Och inte klagar jag något för det kan jag säga, fredagar är lite heliga på nå vis, någon som håller mä? Erik kommer ringa snart och då ska vi bestämma om det blir kycklingrulle eller kyckligkebab/pizza ;) Guuh så gott säger jag bara. Har haft en sån där hej-kom-och-hjälp-mig-jag-trivs-inte-i-något så att få komma hem och dra av sig jeansen och hoppa ner i mjukisar var bara för gott. Märkte en väldigt spännande sak idag när jag skulle gå från skolan. Jag satte på mig ryggsäcken och skulle dra ner jackärmen och ba: "Meen, jag har ju inte haft nå armband på mig idag!" Måste jag ens säga att jag var stressad imorse? Kändes väldigt udda måste jag säga, har ju burit armband varje dag i flera månader nu, tookigt.
Dessa pluttisar firar 4 1/2 år idag! Tiden går så fort. Crazyy.. Grattis bästiga bror Johan och Moie! Snart kommer jag bannemig upp till er :D ♥

SAF <3

Salem al fakir, du är underbar och du gör mig alltid glad, no mather what.




lyssna bara på piano'riffet'  efter någon minut. Åh, ryser varje gång..

Fatimas hand

Halsband som jag ärvde av mormor när hon gick bort. Det är Fatimas hand, hon köpte det när hon var utomlands.

Symbolen Fatimas hand kan återfinnas på dörrposter, som amulett eller halssmycke och anses skydda mot onda krafter och ge tur. Källa: Wikipedia

 

Symbolen kommer från den muslimska tron, jag själv är ateist och bär det inte för någon religiös tro utan för att det är mormors gamla smycke. Den skyddar just mot onda krafter och ger tur, men för mig så är det mormor som ger mig detta och inte någon profet eller gud.

 

Jag hoppas denna hjälper mig idag, känner mig rätt trött och slut så kan behöva lite stöd. Har en tenta som jag ska skriva nu på lektion, känns som att jag kan bli klar med den då. Hoppas det iallfall. Vi hörs senare, hoppas ni får en bra fredag ♥




Sånt som dinglar

 

Dessa fina fick hänga med mig hem iförrigår. Blev lite sugen på att leta lite andra fina också..


Monki - webbshop

Alltså, var precis inne på Törnegrens blogg och ser till min absoluta och fasansfulla lycka att Monki öppnat webbshop! GAAH! Detta är 'alldeles alldeles....underbart', för att citera the one and only Askungen, och fasansfullt för det kliar något otroligt i shoppingfingrarna mina nu! Titta bara på den här:

och jag menar, den heter EMMA! Vad mer behöver jag säga? för 100 kr blir den min, din, vår, er. ALLAS!

 

Det som jag tycker är lite spännande är att jag hade en tröja från monki på mig igår och då började vi, några sötingar i klassen, prata om de små söta monstren på den. Och jag menar, ödet? ♥


Ont.i.nacken.

ont i nacken..

Har pluggat nu ett tag. Jag har äntligen fått hum om projektarbetet och det känns jätte bra. Skrivit loggbok och tidsplan. Gött å få det gjort kan jag säga. Nu har jag lätt huvudvärk och ont i nacken så tänkte ställe mig i en dusch.. Efter det får ni bilder på mina fina nya örhängen och något annat kanske.. Damdaam. Hörs snart, peace out! ♥


Kiss-Lisa

Har pluggat nu på morgonen *duktig Emma*, har en tenta som ska vara inne imorgon och det känns faktiskt bra. Har bara någon fråga till läraren, hoppas jag stöter på honom idag :). Annars då, ja, ska iväg på möte snart. Vet inte om jag har så mycket mer att skriva just nu. Har på mig mitt andra nya par örhängen, tänkte lägga upp en bild på dem sen ikväll.

Är bara jag som älskar att hösten har kommit? Tycker det är så mysigt och jag älskar att klä på mig ordentligt och få kura in sig i halsdukar och mysiga jackor. mmmMMMmmmmmmmys

Tror ni inte jag vaknar 06.17 av att jag är über kissnödig? När jag ska upp 06.45. Så himla typiskt, dock väckte väckarklockan mig precis när något obehagligt skulle hända i en dröm jag hade, så det var ju en himla tur det. Dock var jag ännu segare när jag skulle upp än vad jag var när jag skulle kisse. Ja typiskt sånt där. Så nu vet ni det. Jag kissade alltså 06.18, notera! *Hör hur ni skriver frentetiskt*..

Ja men kör försiktigt och se upp för tågen. Höres väner ♥



Funderar på att göra en liten grejja som har med Ponken att göra, min pluttesnuttis. ♥ Spännande, riiight?

 



Emma <3 Reading

Har haft en läsar-kväll ikväll. Jag älskar verkligen att läsa, böcker som tidningar. Har läst i Oryx and Crake som är en Sci-fi bok av Margaret Atwood, vi läser den i Eng C, den är väldigt bra och intressant, man vill bara fortsätta läsa den. (Det är förövrigt tredje gången jag försöker publicera det här inlägget, det skiter sig varje gång, lite irriterande ;)) Peter skulle (hoppas jag) skicka över böcker till mig, det ser jag väldigt mycket fram emot! Både han och jag är historie-tokar, jag tror faktiskt jag har en bok på lut till honom också, jag har ju en liten samling så att säga :)

Underbar kväll

Vi hade en underbart trevlig kväll igår. Åt jätte god mat, pratade om allt möjligt och skrattade gott. Det var så härligt att ha dem här så synd bara att jag har skola, jag hade väldigt gärna visat dem runt i Stockholm och framför allt ville jag spendera mer tid med dem, men vi ska förhoppningsvis dit i sommar och jag längtar som en tok!
Jag är så sugen på att baka..

New

Köpte nya örhängen idag, två par rättare sagt. Har varit sugen på att köpa nya och idag slog jag till, 29 Kr paret på Ur&Penn, helt ok :). Nu ska jag iväg till Amaranten m pappa och äta middag med Peter och Margret :) Tar med mig kameran.

Noomnoom

Jag vill först och främst välkomna de nya läsarna! Ni äro så välkomne såå ♥

Har varit en duktig flicka och pluggat nu precis. Åh. *Klapp på huvudet*. Har också varit duktig och gick hem från centrum när jag kunde tagit bussen *Klapp på huvudet*. Skar upp frukt efter lunchen som jag nu smaskat i mig med en kopp te till trotts att jag och en vän i klassen pratar om choklad på facebook *Klapp på huvudet* Kom på att jag kan göra smycken till pappas brittiska kollegas fru (Margret) som jag och pappa ska äta middag med ikväll *Klapp på huvudet*, Mannen (Peter) skall få en öl som han gillade mycket på festen, även detta kom jag på *Klapp på huvudet*, Jag ska nu göra smyckena och sedan hoppa i duschen, sedermera ska jag fixa min essä *Klapp på huvudet*

Näe.. Nu måste jag gå, börjar få ont i huvudet av allt klappande.



frukt... 'noomnoom'

 

 

 


E.H

En välförtjänt fika efter en seg föreläsning om statistik.. :) ♥

Avslöjande..

Något som jag inte har kunnat skriva någonting om i bloggen är att nu till pappas 50 års fest så hade jag och min bror fixat så några av pappas brittiska vänner/kollegor kom över. Detta var alltså en stor överraskning från oss två till pappa och vad överraskad han blev :) Helt fantastiskt ansiktsuttryck han fick när de kom. Det var helt underbart att få göra det här! Vi ska äta middag med dem imorgon kväll och det ser jag så fram emot. De är helt underbara och de vill att jag och Erik kommer över till dom nästa sommar. Om jag och Erik sa ja? Jag tror inte ens jag behöver svara på det. Så nu hoppas jag att jag och Erik kan planera in lite inför det. De bor på en herrgård i Cornwall, kan det bli så mycket bättre? Jag och pappa var där förra hösten och det var så himla underbart. Vi bilade genom landet från Manchester (Norr) till Bristol och därifrån till Exeter och sedan slutdestination Cornwall. Den engelska landsbygden på hösten, ja du, den är obeskrivlig. (Letar efter bilder på datorn men hittar inga?!? ÅNGEST) Nåväl, jag får fortsätta leta och kommer inte komma tillbaka till mitt skrivmode i detta inlägg. Det jag ville komma till var att Peter och Margret (Det paret jag bjöd in) hade med sig underbara presenter till oss, mamma fick en underbart doftande parfym från Lanvin, pappa som var själva födelsedagsbarnet fick en jätte fin Whiskey, en bok om whiskey och en bild på en hamn i Cornwall där vi åt med dem förra hösten (namnet är på tungan men får inte fram'et). Jag och Erik som är tejunkies, fick underbara téer som jag fint hade frågat om (Margret tyckte det var en tråkig present men det tycker inte jag :))

Vad har hänt med kameran? Suddig bild..


Kan knappt vänta att få brygga 'namnnamnit' te utav dessa. Åh vad jag ska njuta..

 

 

 

 


Ajsingbajsing

Varje dag när jag går (bokstavligen) hem från skolan, så har jag alltid en tygpåse med mina böcker och så min andra snygga bruna väska som jag har allt annat i (Skalman). Brukar ha en del att bära på men idag var det nog rekord. Hade min dator, laddare till den, 2 kollegieblock och 3 läroböcker och termos (liten) i min tygkasse, jag är så öm i axeln nu så jag har fortfarande lite dåligt med känsel. Vet ni vad jag börjar fundera på? Dels för mina axlar och för hållningensskull? Att köpa en ryggsäck..

Ont? Ja? Gör ondare än vad det ser ut.


Ryggsäcksletandet börjar. Om ni har nå bra förslag, please, let me know. Helst ska det vara i skinn, ja, inte äkta skinn för det tillåter inte plånisen..




Good bloggish..

Shit vilken bra bloggerska jag var igår :D I "digg" it! Ska nog inte ens försöka beskriva hur trött jag var igår och nu. Det är bara att kämpa på. Måndagmorgon och känns bra att få köra igång igen. Har prov i Marknadsföring idag, hoppas att det går bra. Håll tummarna för mig!
rätt trött tjej..

Varmt bad

Nu blir det ett välbehövligt bad efter gårdagen. Hörs senare mina vänner ♥

Snyggt par ;)

Nu är vi snart redo för gäster! är så uppe i varv nu så vet inte vad mer jag ska skriva.. hörs sen :)

Förberedelser

Förberedelserna är i full gång! Pappa blev bortrövad igår av sin bror så vi, Johan, Mamma och jag har varit igång ett bra tag nu. Nu ärdet snart lunch för oss och sen måste vi börja göra oss iordning för snart kommer det lite grejer nämligen. Vi hörs senare :)

puuh

Har fixat en del nu på kvällen. Men sitter i soffan nu och kollar på Criminal Minds, sjukt bra men lite obehaglig.. Ska lägga mig efter det och läsa, det är en stor dag som väntar imorgon och då behövs alla krafter som kan finnas :) Ha en fin fortsatt fredagkväll så hörs vi imorgon! Kram på er ♥

Bulle i ugnen? ;)

trött å sleeten tjej som checkar in.. Det där MSOK provet/tentan tog rätt grovt på orken. Det underlättade ju inte direkt att jag var sjukt trött innan också :P Höll ju typ på att somna i början. Är iallafall hemma nu och mumsar på lite mellis och välförtjände bullar, jaa bullAR, för det får man :). Ska få lite krafter så jag kan packa, wiihoo äntligen heelg :D Hörs senare ma reaaders ♥

Pigg tjej m lila läppar

Goooo moorrroon gooo mooorroon!
Idag är det fredag och det betyder att det snart är helg, bästia Johan och Moa kommer, pappas 50 års fest och en massa massa massa skoooj! Glad tjej :) Men först, Politisk Idé historia och sen tentaskrivning på lektionstid i Människan Socialt och Kulturellt, med andra ordnäven kallat MSOK.. Ser fram emot den här dagen och det kommer bli så skönt när jag kommer hem och ska börja packa. Ska till villan i e.m. Känns som att det kommer bli en bra fredag. Tjooolahopp så länge! ♥

Pics - life



 

 

Detta var alltså presenten, en bok med en massa minnen och fina ord från mig till bästa pappan i världen

Något år..

mars -93, alltså knappt 7 månader

Förra året på min 18 års fest

 

Lite bilder från gårdagen, kan inte lägga upp alla, då blir det för många. Kanske kommer upp fler senare. Vi hade iallafall en jätte mysig och trevlig kväll med underbara presenter till pappa och jätte mumsig middag där jag gjorde Créme Brûle b.la. Super mumsig mat och underbart sällskap. Imorgon kommer Johan och Moa ner, de var självklart saknade igår men gud vad vi ska fira pappa i helgen :)

 

mums..

 

 


Yellow submarine

Nu är jag helt klart redo för att plugga. Magen är mätt, fått lite kramisar från E, chokladen och teet är framme. Vad kan mer begäras? Nu jäklar..

Dagens + förflyttning

Har förflyttat mig till skolan och ska nu precis börja läsa lite. Har skrivit ut en massa papper. Hoppas på bättre lycka nu. :) ♥

Listan var lång idag igen då..

Ska egentligen plugga men det gåår inte! Försöker verkligen men har så mycket annat i skann så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det suger. Har en hel del att göra idag, inför helgen och nästa vecka. Examination i morgon, fest och allt sånt kul i helgen, prov på måndag.. Japp. Känns bra. Jag vill bara att det ska vara helg nu så jag kan fokusera på festen och allt som tillhör dit. Vill bara kasta bort allt som har med skolan just för den här helgen. Men det går ju inte. Måste nog ta mig i kragen och börja plugga nu men det går ju inte spec bra när läraren inte ens har lagt ut allt som behövs på siten. Spännande. Jaja, nog med klagandet. Nu är det bara att köra igång.


Bilder från gårkvällen får ni senare, åh det var så mysigt. Pysmys ♥

Innehållet i paketet får ni se senare, papsen blev jätte glad :)

 

 

 


Just nu..


Present

Fin present till papsen va? Innehållet får ni se senare. Nu ska jag packa ihop lite grejor sen kommer mamma och hämtar mig. Vi hörs senare vänner!

 

 

 

 


Papsen 50 år

Idag fyllen papsen 50 år! Det känns jätte konstigt för han ser inte ut som 50, han är inte heller som en 50 åring! Han ser yngre ut nu än han gjorde för 10 år sen, lite komiskt. Kan ju iochförsig bero på modet på 90-talet. ;)

Efter skolan så åker jag hem till Bällsta med mamsen för att förbereda lite gottis till kvällen. Själv ska jag ge mig på att göra en efterrätt jag inte gjort förut, men det kommer nog gå bra :). Känns som att det kommer bli en jätte mysig kväll. Har en väldigt bra present också, jätte nöjd med den :) (Nu blir nog pappa jätte nyfiken när han läser det här, han är nyfiken i strut som jag!)

Grattis på födelsedagen världens bästa pappa! Oroa dig inte, 50 år är inte så mycket som det låter, det är ju bara siffror, eller hur? :)

Finaste och bästigaste pappan någonsin! ♥







Jag hatar döden

Känner mig rätt trött. Att skriva det förra inlägget tog en del krafter. Saknaden är otroligt stor och jag kan inte förklara nog. Har genomgått terapi länge nu och tagit upp det här, jag har fått bearbeta det mycket men det sitter fortfarande i. Min relation till döden är hemsk. Det finns snarare ingen relation. Jag hatar döden, det är bara ett svart täcke för mig. Så därför tar det mycket krafter av mig att skriva. Men jag vill det. För det är bra för mig. Nu ska jag stänga av tvn och sätta mig och läsa. Det behövs.. Vi ses imorgon


Fan vad jag saknar dig

I natt drömde jag om dig. Jag drömde att du kom emot mig, glad och du såg så frisk ut. Det sken om dig och du såg så lycklig ut. Jag ville springa fram men jag hejade mig, något gick emot. Det kändes för bra för att vara sant. Jag tittade på dig igen och jag frågade mig själv: Är det verkligen du? Kommer du tillbaka efter alla dessa år? Gör du verkligen det? Jag tittade mot mamma som stod bredvid mig, tittade tillbaka mot dig och fick ur mig:
- Men mamma, det är mormor! Ser du?! Hon har kommit tillbaka! Hon är hemma!
Mamma sa bara lugnt: Ja Emma, det är hon.
Det sken så fint runt omkring dig. Du var vitklädd och så fluffig i håret. Du var lite rundare om kinderna och du såg så frisk ut. Jag ville bara hålla om dig, hålla om dig och fråga dig: Kommer du lämna mig igen? Men jag vågade inte. Jag vågade inte för jag ville inte veta svaret. Jag fick äntligen höra din röst igen. Jag älskar din röst, för den är din mormor. Jag älskar ditt skratt, för det är bara du som kan skratta så. Så gott och hjärtligt. Jag kände en overklighetskänsla i drömmen, det kändes inte sant. Den känslan sitter kvar nu när jag skriver detta. Det är som att något kryper runt över kroppen och jag vill bara skaka av mig det. Men det går inte. För jag vill så gärna tillbaka, tillbaka till drömmen. Hålla om dig igen, ytterligare en sista gång. Hålla dig och du ska inte gå någonstans. Du ska fan inte gå någonstans. Snälla, stanna här. Snälla mormor. Älskade, fina, underbara mormor. Stanna här, och gå aldrig ifrån mig igen.

Jag vill så gärna att du ska vara här, jag vill ha dig här hos mig. I min säkerhet, här. Men jag vet att det inte går. Men drömmen kändes så verklig och jag kände lycka. Men du såg inte så förvånad ut, du såg ut som att du alltid varit här. Att du aldrig lämnat. Och det tar jag som någonting bra, för det betyder att du verkligen finns inom mig och på min rygg, för du sitter ju där. För alltid. Visst mormor? Visst finns du alltid här hos mig? Även om din verkliga skepnad bara finns i mina drömmar nu för tiden.

I natt drömde jag om dig. Jag drömde att du kom emot mig, glad och du såg så frisk ut. Det sken om dig och du såg så lycklig ut. Sen vaknade jag och insåg att du inte alls kommit hem. Att du inte alls kommit ner från ditt moln. Och att du kommer förbli där uppe. Tills jag möter dig. Men det får du vänta på, älskade mormor.


Emma x 2

GAAAH! Jag är så pluggtrött. Alltså inte trött på skolan, mer trött på att plugga. Har pluggat som en tok de senaste dagarna och det känns nu som att hjärnan bara: "Stop, här kommer inget passera" Typ som att hjärnan bara strejkar? Är detta okej? Hur känner ni? Pluggar ni någonting där hemma? Jag är trött? Men jag har en massa marknadsföring att plugga? Varför då? Jag måste plugga Människan socialt och kulturellt, hur? När? Ork? Ja? Nej? Kanske?

Kände att jag fastnade lite mer frågeteckena där?

Nej skärpning!

Fast, jag är seriös, jag har ingen ork i lilla huvudet att fortsätta plugga. Vill bara ställa mig i duschen, duuuscha läääänge och sen bara sätta mig på mitt feta (ett uttryck i familjen, inte att vi är feta, mer att det låter.. fett) och bara pöösa. Låter skönt? Right? MHMM. I like that..


Åh, känner mig lite schizo.
Känns inte bra att E ska åka iväg nu på träning också, då kommer jag definitivt bli schizo.

- Hur känner vi Emma är vi trötta?
- Ja vi känner faktiskt det, hur känner vi Emma?
- Jo, vi känner oss faktiskt lite tröter i hövet.
- Ja, då säger vi så.
- Ja vi gör nog det.
- Vi är trötta.

Ja.. så kan det låta. Och hur känns det? Jo tack bra tack.


GAAAAAH






Roses are red..

Ser fram emot när skolan slutar för dagen. Ska hem då och prova klänning och allt till festen på lördag. Köpte jätte fina grejor igår. Efter det blir det plugg och mys i soffan, har en del att plugga till så måate dyka ner i lite böcker. Har inge mer intressant att skriva nu så ni får ha det bra. Det där med piggheten imorse har väl försvunnit lite nu kan jag meddela, vill bara heem nu.. ♥

piggpiggpigg

En pigg tjej som signar in idag!

Fredagsmys

I fredags så var vi hos Eriks syster och hennes sambo (de som har Akilles som jag och E var hundvakter åt förra helgen). Vi åt jätte god mat och hade det jätte mysigt, en sån där fredag som bara var perfekt, så som det ska vara. Tog en del bilder på allt mys så här kommer dem.

present som vi hade med oss, såg nu bara på bilden att glasskålen står snett i men vad gör det?

namnam efterrätt, detta ringlade vi smält choklad och vitchoklad över, muums!

Fick denna present av dem (i efterskott, pga att Posten failat lite), såååå himla gryyym!! Den handlar om Eva Braun och hennes liv, åh jag har längtat efter en sån här bok, om henne alltså. Har inte vetat om att den här har kommit ut men tack vare Markus (Annas sambo) så är den nu min! Han hade sett en liten recension om den i DN och de har letat och skickat efter den från ett litetlitet förlag som var tvungna att skicka efter den. ÅH, nu vill jag bara sluka i mig den.

TACK SÅ IN I SJUTTSINGEN! ♥

 

 

 


Jag ger inte upp

Har dessa på mig idag. Det är fullrulle hela dagen, ska klippa mig efter skolan och sen kolla klänningar med mamma. Den jag hade skickat efter var för kort ju så måste hitga någon ny, har hängt undan en på HM, hoppas hoppas hoppas. I helgen kommer  Johan och Moa ner, åååh så glaad! Längtar som tusaan! Nu är det bara att hålla i den här  dagen, rätt orelevant att skriva här kanske men grät mig till sömns inatt för jag är så trött, kroppen bara värker. Men jag vet ju varför och att det kommer vara så här ett bra tag så det är bara att hålla i och stå ut. Jag är ju inte den som ger upp. ♦

Absence

Sorry for my absence today!

Har varit med farmor hela dagen lång
, eller iallfall till kl 6, har fikat och myst lite! ♥ När jag kom hem var det time att dyka ner i pluggböckerna. Erik kom hem från fotbollsmatch, de vann med 6-0 och E gjorde mål, gött ;) Så det ska vara. Nu kollar vi idol och dricker lite te, känner mig rätt mör efter den här helgen, veckan kommer bli galet hektiskt men snart är alla hemligheter klara och då kommer ni får höra så ni kiknar. Imorgon ska jag klippa mig! åh det ska bli så skönt. Funderar på att göra någon frisyraktig grej, klippa upp'et lite eller nått. Får se imorgon, är alltid velig in i det sista och då brukar det inte bli så mycket testar på frisörgolvet..


haft dessa godingar på mig idag..



Presenter

Dessa fina saker fick jag i present av bästaste bror och Moa, fina bokstäver som vi ska sätta upp i sovrummet och ett presentkort på Rut m.fl som har en butik uppe i Umeå där de bor :D Jag bara längtar ihjäl mig upp dit, vill dit nu nu nu!
Ska till farmor nu och vet inte när jag kommer skriva för det finns inget nätverk där, kan dela från mobilen men det har inte funkat när jag provat senaste ggr.

Du är grym som du är

Har haft en minst sagt energikrävande dag. Men jag har fått mycket gjort och det känns förj*vla bra  om man får säga så. Men var tvungen att spraya lite dreamy pillow på mig när jag kom hem för att lugna mig lite. Har lite kvar på min lista men jag säger så här istället: F*n vad bra jag har varit idag som har gjort allt det här som jag velat. Grymt jobbat!
nu sitter jag och Erik å tittar på Mia Skäringers show på 1an, hon är ju så grym!

Dreamy Pillow

Har mycket att göra idag, men mest hemlisar så jag kan inte berätta för er ;) Just nu håller jag på att leta för fullt hemma efter en klänning till festen. Beställde en från Nelly men den var för kort, mer som en tunika. Så det sög rätt rejält. Så nu måste jag på klänningsjakt. Har fortfarande några hemma jag måste undersöka. Men men. Nu ska jag och mamma käka lunch, jag hör av mig senare. Som sagt, listan för dagen är lång. Hoppas ni får en mysig lördag i detta underbara väder :) Kram på er ♥

köpte dessa förra helgen i Sollentuna C, parfymen doftar underbart och den här body misten/Dreamy Pillow är också underbar. Jag sprutar alltid den på min och Es kudde innan vi ska sova och om jag känner mig uppstressad så använder jag den som body mist, den är underbar! Så gå och köp, 150 kr på The Body Shop ♥

 

 

 


Underbara palett

 

Den här underbara paletten fick jag i födelsedagspresent av mamsen och papsen! Helt underbara färger så nu kan jag sminka hej vilt. De som är så grymt är att det finns neutrala färger, mörka skuggfärger och de underbara pastelliga färgerna. Har en annan mindre palett också med bara neutrala bruna och beiga färger, de är så grymt med dessa. Man har liksom alla färger man behöver liksom.

 

Trevlig fredag allihopa, kanske hör av mig mer ikväll. Vi ska nämligen bort och orken tryter lite så får se. Men jag önskar er alla en fortsatt trevlig fredag ♥

 

 


In a hurry

Har bråttom men ville bara slänga in en dagens innan jag ska gå. Hoppas ni alla får en härlig fredag så hörs vi snart igen!





Pink flower
Champagne
Black and Silver



Kram på er! ♥

S.O.V.A.A.A

P.U.S.T.

Är klar med det mesta på listan,
eller med allt förutom en grej rättare sagt. Är så sjukt nöjd och stolt över mig själv som tragglat mig igenom den här dagen.
Började med ett besök hos psykologen, gick väldigt bra och hon är jätte nöjd med hur jag klarar mig igenom skolan och allt annat! Hon säger också att jag kommer vara ovanligt trött de första 2-4 månaderna men att det handlar om att vänja sig och för kroppen att fatta vad som händer. Den har ju för sjutton varit på stand-by i ett år! Så det är bara att tuta och köra. Känslan dock som infirar sig när jag kommer hem från skolan är rätt obehaglig. Känner mig så där maktlöst trött, har ni känt så någon gång? Men jag är så glad ändå, så glad så glad! Och det är en underbar känsla må jag säga till er. Var på återbesök på ÖNH-mottagningen och allt såg fint ut där också, bara en sak som de kunde rätta till om jag ville men jag kan ju säga att det dröjer ett bra tag innan någon får skära i min näsa igen! (Inte för att det inte blev bra eller så, dom är helt underbara där på mottagningen, utan mer att tiden efter inte var så speciellt spännande). Marschpannkaka till skolan och äta lunch med bedövad hals och näsa, ytterst spännande upplevelse måste jag säga att dricka vatten och inte känna någonting som rinner ner ;P. Men det gick över fort så det var inga problem. Psykologin gick också bra, var bara rätt trött och seg då. Efter det var det PA och det var väl, spännande. Har filat på ett syfte nu på kvällen och det har väl gått okej, jag har inte riktigt kommit underfund med exakt hur jag vill ha det så jag måste nog sätta mig ner och skriva ner alla tankar så jag får någon rätsida på allt. Ja, sen efter skolan var det bara hem och E började göra mat och sen käka vi. Efter det så vet ni väl på ett ungefär vad jag sysslat med, pluggat och så pluggat lite till, gjort viktiga och hemliga saker och sedan duschat och tagit det lugnt som har varit väldigt välbehövligt.
Har pratat med älskade farmor också och vi har en liten dejt på söndag :) MYS! Nu väntar jag på att Erik ska komma hem, är så trött och vill bara soova.. sooooova.. smaka på det ordet, visst låter det lika mysigt och härligt som det är? Soooovaa


Detta köpte jag till E i lördags...

...visst blev det fint?

 

 

 



Att-göra-listan..

Ja.. Dett var/är alltså min lista över denna dag. Inte så bra skärpa på texten men man kan se iallafall.. Nåja, har en hel del å göra och jag är trött i huvud och kropp, den förstnämnda delen värker också lite smått. Ska försöka beta av listan så gott det går under kvällen. Har redan kryssat i några saker, läkarbesöken på morgonen och skolan, men alla som gått i skolan vet ju att skolan inte slutar bara för att schemat är tomt på e.m. Så nu ska vi snart äta och sedan är det bara att börja. Men känner mig ändå rätt taggad för jag har ett mål och det är en kopp te framför tvn och bara slappna av, och det får jag ju inte göra för ens jag är klar, right?
(förlåt Sussie för att jag inte kommer ikväll på din mysiga pannkakstorsdag :'/ ♥

Psy+te+Emma = Sant

Nu är jag redo för psykologin ;), har förberett med te och lunch, dock med bedövad hals. En upplevelse vill jag lova ;)

Torsdag, snart helg!

God morgon!

Har en fullspäckad dag, igårkväll så hade jag lite lätt ångest inför den här dagen, blä. Men det berodde nog mest på att jag var/är så jäkla trött.. Sen var jag väldigt ledsen över Stefan Liv och tragedin i Ryssland. Det berörde mig väldigt mycket. Man har ju följt honom och det svenska landslaget genom alla matcher och turneringar, framförallt när de vann OS. Nåväl, det jag ville komma fram till med att ta upp sorgen här var att jag sänder mina varmaste tankar till hans familj, fru och två barn. Tillbaka till dagen då. Nu på morgonen ska jag iväg på 2 läkarbesök innan skolan börjar för min del, saken är bara den att jag ska vara på andra besöket (återbesök efter bihåleoperationen som jag gjorde för 3 v sen) kl 11 och skolan börjar 12.40, de brukar ha en vädigt fina förseningar och jag ska hinna käka lunch innan skolan börjar också. Men det kommer gå på nått sätt, jag får väl köpa nån macka i cafeterian om jag inte hinner. Efter skolan så ska jag plugga och göra lite annat sånt där som man måste hinna med. Det är ju pannkakastorsdag och jag hoppas att jag kan och orkar gå dit, men jag vet inte. Jag får inte ta på mig för mycket nu i början, dock är det ju alltid bra att träffa sina fina vänner. ♥ Jag får helt enkelt se hur jag känner mig efter skolan. Slutar ju halv 5 idag..

Nu ska jag klä på mig och fixa lite innan jag ska iväg på första besöket. Hoppas ni får en bra dag, och glöm inte att berätta för dem ni älskar att ni gör det. Man vet aldrig vad som kan hända..


Stor kram till er! ♥


BOOM-shakalacka

Jag och Erik var förbi BOOM här på eftermiddagen, vi skulle egentligen dit av en helt annan anledning men det får ni veta senare, men självklart så kom vi inte därifrån tomhänta.




 

En underbar filt som vi har kikat på ett tag, nu slog vi till. Lite fina servetter och kökshanddukar. Bra och ha saker helt enkelt!

 

 

 


Emma tippelitipsar

Har varit så sugen på det här tét nu sen igår kväll. Kom på att jag hade det när jag stod i duschen(?) igårkväll. Tänkte att: "JA! Jag kan ta det imorgonbitti i termos till skolan". Men ja, den tanken dog ut lika snabbt som den uppenbarades. Kom på att vår te-sil stod i diskmaskinen och vår andra har tappat botten (eller ja, den ligger någonstans i lådan) men ja ni vet det där som kallas lathet? Ja jag fick precis den stämpeln rätt över facet. Men nu när jag kom hem, då, då jäklar. Nu har jag druckit upp en stor kopp och MmmMMmmmmMMm vad gott det är. 'Slurk'..

Tror att det kan bli ännu krämigare om man har mjölk i, mmMmmMm det ska jag prova sen.


Jag vill bara hinta om dessa te-silar, de är grymma! Ni slipper det där spillet i botten av tet som kommer när ni ska ta sista klunken och spillet bara uppenbarar sig inför era ögon och ni ba: "NOOOOOOOOOO!" och sen står man där med torkade blad och kryddor i käften, lite torrt och strävt ni vet. Såå mumsigt. Iallafall, back on track, de är från Granit (♥) och kostar en sisådär 70 kr/st (!) Dyra men jag lovar er, dom är sagolika. Själv är jag allergisk mot det där bottenspillet och skippar hellre att dricka te om hela botten ska invarderas av det och så simmar några av jävlarna omkring i den heliga drycken och förgiftar det, GRR, så dessa har varit värda sina peningar. Bara en hint så där ni vet.



Nu: Psykologi-plugg.


Min livsåskådning

 

Nu ska vi skriva om vår egna livsåskådning, väldigt intressant om ni frågar mig :)!

 


Mysiga väder :)

Jag älskar verkligen det här vädret, och jag är inte ironisk. Jag mår mycke bättre och det är bara allmänt härligt och mysigt. Sån är jag :) Tänk att det redan är onsdag, helt underbart. Dagarna går då fort, man hänger ju knappt med. Men det är bara positivt enligt mig. Ska iväg till skolan snart, börjar med religion, det ska bli kul! Vi hörs senare, då kommer nog en dagens upp också, nu fick ni en bild på mig istället, trevligt va? ;)






Ensam-pysmys

Har lite tisdagsmys här hemma. Spa:at lite och sitter i mjukisdressen med en kopp te och lite chokladpraliner från svärisarna. Nu är det idol som gäller! ♥

Honey, I'm coming..

Det är mycket att ta in så här i början av terminen. Det är mycket för mig också som varit ledig i ett helt år och inte varit nära en sån här miljö, det är mycket att ta hänsyn till. Saker som kanske verkar och låter konstigt för er men som för mig är normalt utefter de förutsättningar jag har haft detta år. Tänk er att när ni vaknar varje morgon, ni har ingen aning om vad ni ska göra idag, ni vet inte om ni kommer ha en bra eller dålig dag psykiskt. En person i er närhet går upp av en anledning, han/hon går upp för att gå till jobbet, kommer hem vid fem och har en hel dag av nyheter och intryck efter sig. För dem har det hänt nått. Vad har hänt för er? Ja.. De har slutat visa repris av Tyra Banks show. Det där med vardag för mig har under ett åt inte betytt någonting, vaddå vardag? För mig har vardag varit väldigt diffust. Vardag har varit: Gå upp med Erik, äta frukost, gå ut på promenad, hämta tidning, läsa tidning när jag kommit hem, kolla tv till 1, kolla datorn, läsa lite, laga mat, Erik kommer hem, äta middag, diska tillsammans, säga hej då till Erik då han åker till träningar, vänta på Erik framför tvn till 22.00, äta kvällsfika, kolla tv och sen gå å lägga sig. Visst har jag haft lite annat och göra men istort sett så såg mina dagar ut så här under hösten då jag mådde som sämst. Så att återgå till en vardag med 500 elever omkring sig och ett antal lärare ink. är en rätt stor grej för mig, att vänja sig vid att andra människor också tänkte gå där jag tänkte, att folk säger någonting och vill ha en bra respons. Att tänka skolmässigt är något som tar tid för mig. Att svara så korrekt som möjligt när läraren frågar, att få fram specifika ord som krävs när man gör grupparbeten, att föra ett enkelt resonemang helt enkelt är en liten utmaning för mig.
Så detta att bara gå upp och gå till skolan är en liten större utmaning än vad vissa kanske kan tro, utav helt andra anledningar än vad andra har. Dessa anledningar kommer jag snart att komma till, ni vet dom där tankarna och känslorna om att "åååh jaag ooorkar inteee"..
Vänta på mig för jag kommer dit. Ge mig lite tid bara. :)

Piggelin

God morgon mina solstrålar!
Hur står det till? Med mig är det iallafall bra, pigg och glad. Känns väldig bra :) Long time no see så att säga på det. Har inga större planer över dagen, förutom skola då. Är rätt sugen på att börja läsa en bok vi fick på engelskan igår, så kanske börjar med den. Vi får se vart dagen tar mig helt enkelt
Stor kram till er♥

The best, what?

Hittade denna i helgen och det kändes som en självklarhet att köpa den. Minttabletter är alltid gött å smaska på. Sen att etuit är så fint gör ju saken ännu bättre ;)
Sitter nu i klassrummet och väntar på att Marknadsföringen ska börja. Enjoy, right? :)

Black and Silver

Dagens, har på mig mitt nya tillsammans med Champagne och det från Tällberg.

Tillskott till familjen

Vad tycks?


Gjorde detta idag.
Tycker det är en snygg kombo med silver och svart. Blev "bara" det här idag, gjorde inge fler nya. Men det kommer nya tillskott senare. Fick ett väldigt roligt besked idag ang. smyckena. Det blir en liten cliffhanger till senare, tills när har jag ingen aning om men det är ett väldigt roligt besked i alla fall :) Hoppas ni får en härlig söndagskväll, själv väntar jag på att E ska komma hem från träningen. Nu blir det idol. Ciao! ♥



Look into my eyes..

Har haft en sån där kallad pissdag idag. Är jätte trött och bara allmänt bläig. Så nu tänkte jag hoppa in i duschen och göra lite spa-treatment, känns som att det kan behövas. Ska plugga lite Eng C efter det och bara kura upp mig i soffan, vila och försöka peppa mig själv ännu mer inför veckan, samt kolla i kalendern och få lite koll på veckan som kommer. Vi hörs senare ni fina, hoppas ni har en lite bättre söndag än jag :) ♥


Look into my eyes, this is who i am - Salem al fakir ♥



Poncho

Den här skulle ju inte sitta helt fel, kolla priset också!

Att klä sig i denna en höstig dag med ett par jeans och boots, ja tack!

 

 

 


Smyckesgöra

Söndag idag då. Vad skall hittas på idag tro? Jo, håll i hatten.. jag ska göra smycken! Eller först och främst ska jag fixa med mina egna, de behöver lite omsorg från dess ägare, ska byta material på dem. Förut så använde jag mig utav fiskelina men nu har jag bytt till wire, vilket är mycket bättre. Så det ska jag göra först, sen fick jag lite beställningar igår som jag ska fixa med. Ska nog göra några nya till mig själv också, får se hur mycket jag orkar och hinner med. Ska bli kul att fixa lite med pärlorna, var ju ett tag sedan. Mår inte så bra idag heller så kan behövas lite "terapi"-göra.

Allt är framtaget så nu är det bara att sätta igång.


Dessa ska alltså göras om..

Vad tror ni, kan det bli nå fint utav dessa?



Hörs sen!



Gottis + fina saker







Allt detta fick vi igår av Anna och Markus som tack för hjälpen för att vi är Akilles-vakter, så himla gulligt av dem :) Kan ju säga att det var ju inge fel på smakerna, så jäklarns gott. Nu väntar jag på att Erik kommer hem med middag, är rätt trött efter denna shopping-dag :) Men fick med mig så himla mycket fint! Visar senare :)! Mamma kommer snart med Rocky också så ska vi ta en liten promenad med killarna, mys ♥






Sollentuna C

Jag har äntligen hittat ett nätvärk här i Sollentuna C, vilket förövrigt är ett super mysigt centrum! Vi har hittat en del mysiga höstkläder och lite annat smått och gott.. Just nu sitter vi och fikar på en terass/balkong på Espresso House, jätte mys!

Pys mys

Fredagskvällen har börjat väldigt bra, vi har ätit gott som ni ser och Akilles har parkerat på mitt ben, kommer bli en väldigt mysig kväll! (undrar hur många gånger jag har sagt det idag ;)) Får se om jag hör av mig igen ikväll, annars hörs vi imorgon, då bär det av mot Sollentuna C med mamsen :) ♥

Äntligen..

Kan säga att jag har varit måttligt glad idag, och då undrar ni: Varför då?  Jo det ska jag säga er. I skolan så har vi ett trådlöst nätvärk och det finns flera lappar runtomkring i skolan där lösenord osv står. Jag fyllde gladeligen i det på min enhet och fick kontakt, dock med låg signalstyrka. 'Okej' tänkte jag då jag satt i en ny del av skolan där det finns ett särskilt nätvärk som jag inte kan lösenordet till. Så jag gick därifrån till en annan del av skolan men där funkade det inte heller. (Jag kanske måste nämna att alla ettor i vår skola har fått sin egen Mac Book Pro och sitter med dessa väldigt lyckliga i varenda soffa i skolan på morgonen och på rasterna). Jag satt i närheten utav dessa och ändå så hade jag ingen connection. Självklart så fick jag lite mottagning och började blogga, meen när jag hade skrivit ett långt inlägg och skulle publicera, vad tror ni händer då om att inte mottagningen slår ifrån? Åh vad lycklig jag blev. Därav min stora frånvaro idag. Jag fick ingen bra connection någonstans i skolan och jag hade ingen tid att försöka fixa det. Jag får forska i det nästa vecka.. Nu funkar det i varje fall nu när jag är hemma.
Ska fixa iordning lite här för om en halvtimme ungefär så kommer lilla Akilles hit, självklart i sällskap av husse och matte :). Ikväll blir det fredagsmys i dess fulla bemärkelse. Tacos, massa gott till tvn där fotbollen står på schemat. Har en känsla av att det kommer bli en mysig helg :)

Kakor plus PIH

I väntan på att Erik ska komma hem från matchen så kan man väl alltid kombinera nytta med nöje?

uppe i varv..

Hej fina!
Har haft en rätt virrig eftermiddag. Kan ju säga att mina projektarbetstankar har ändrats rätt radikalt. Jag vill inte gå in allt för mycket än men jag har iallafall kommit in på andra tankar. Berättar mer när jag vet mer.
Erik har match ikväll och vanligtvis så brukar jag kolla men idag blev det lite annorlunda. Har lite plugg att göra och sen har jag varit så mycket uppe i varv nu så jag behövde ta det lugnt.
Imorgon är det äntligen fredag igen och det ska bli så skönt med helg. Jag och Erik ska vara hundvakter i helgen men inte åt Rocky utan till Akilles, Es systers och sambos hund. Ska bli kul och mysigt. Imorgonkväll så ska vi bara ha myskväll med tacos (som den större delen av Sverige) och kolla på Sverige i EM-kvalet i fotboll, kommer bli mysigt. Ser fram emot det :).
Nu ska jag fixa lite här hemma och sen kolla på Robinson, vad ska ni hitta på ikväll?

Torsdag, snart helg!


Har en rätt mörk klädsel idag, slapp och skön. Jag har bytt en del kan jag säga, har en sån där dålig kläd och hår dag känner jag. Blä på det. Så det fick bli lite färgigare(?) smycken till det. ♥





Kli kli..

Hej läsare!

Gick upp med Erik idag trots sovmorgonen.
Ska träffa fina Leila innan skolan! :) Idag börjar även projektarbetena tror jag, ska bli lite spännande att börja. Det kliar i fingrarna efter att göra smycken, har inte gjort några på ett tag och jag känner att jag även måste uppdatera mina egna, får ta någon helgdag till det. Har ju en massa nya fina pärlor som jag inte använt, fy! Efter skolan ska jag göra något som är väldigt väldigt roligt! Längtar tills dess. Så för att sumera dagen så kommer det nog bli en väldigt bra dag. Härligt att känna så! Nu ska jag göra mig iordning, vi hörs mer snart!

Vill sätta tänderna i dessa, det kliar i fingrarna!




RSS 2.0