En snabbis om snabbvisiten


Hej på er mina fina!


Nu är vi hemma igen. Har inte blivit mycket till bloggning under dessa dagar men jag hoppas att ni haft överseende, har bara njutit av varenda sekund där uppe med mina sötnosar (Moa, Johan och E) ♥. Vi har bowlat, ätit god mat, spelat massa kort, skrattat så vi kiknat och ätit godis. Jag fick även Moas legendariska morotskaka som Grattis för boken! Blev så glad! Den är så gudomligt god, så saftig och.. mums, svårt att beskriva i ord, den måste upplevas om man säger så. Vi har shoppat, stått i bokhandeln och bara dreglat, hetsat varandra med bokköp, slängt olika klassiker på varandra, druckit latte, åkt buss för 18 kr (galet billigt, plus att man kan betala med kort. SL släng dig i väggen).. Ja vi har gjort en massa, massa mysigt och bara haft det otroligt bra! Idag har jag och Moa suttit med boken in i det sista (bokstavligt talat) och rättat, designat, ändrat och haft oss. Tror vi satt från 11 till kvart i 6 med det. Jag sträckläste 130 sidor från 3 till kvart i 6.. Hann med lite middag och kaffe där emellan ;). Som ni säkert förstår så har vi haft det otroligt bra och bilder kommer sen. Nu har jag skickat de sista ändringarna till Moa, som nu sitter och fixar det, sen ska jag maila över vår bebis till tryckeriet. Ska dit på möte imorgonbitti och gå igenom det sista. Hjälp... Sa till E och Moa i bilen att jag började bli nervös inför överlämnandet, har ju hållt på med boken sen i somras och nu ska jag "helt plötsligt" lämna över den på tryck...

Är ni spända på att få se hur den ser ut?
Jag kommer nog behöva sitta ner när jag ska hämta/ta emot dem (beställer 10 st) om en och en halv vecka..


Stor kram på er, vi hörs imorgon :) ♥



Lilla My va!


Nu vet jag vad jag ska vara på vår studentskiva nästa söndag.. woop woop. let me introduce you to, Lilla My!


I Ume!

Hej på er! :) Vi har varit och käkat precis, Moa är i skolan så vi passar på att spela tv-spel ;) Ikväll ska vi bowla och sen ha hemmakväll, sjukt med mys!

Damernas detektivbyrå

 

Jag gosade till det lite för en stund sedan, tog en lång dusch med musik i bakgrunden, hoppade i mjukiskläderna och gjorde te, hoppade upp i soffan och började läsa på den här boken. Än så länge så måste jag säga att jag gillar den, den är härlig och väldigt målande och underhållande.

Har packat det som ska med nu tror jag, det sista åker ner i morgonbitti. Vi flyger 08.30, pappa hämtar oss innan 7 så det blir tidig uppstigning, men det gillar jag! Hoppas ni får en fortsatt mysig söndagskväll så hörs vi imorgon när jag befinner mig i Ume! Tjing ♥

 

 

 

 


Rut m.fl.



I Umeå finns en utav mina favoritaffärer
(Moas också...) Rut m.fl., var ju tvungen att kika in på deras site och ja... hittade den här. Blev lite Kär. Tur att den inte var så dyr. För 159 kr blir den din.. eller min...






Gårdagen i bilder






Lite bilder från gårdagen då vi var på landet
. Vi hade det jätte mysigt. Tog det bara lugnt, jag hittade böcker som jag fick låna hem (det är typ himmelriket när det kommer till böcker där alltså, massa klassiker), vi hade brasa tänd och så blev det gott dricka på kvällen. Vi fick till och med Champagne, dock drack jag det med lite apelsinjuice i, då jag inte dricker allt för mycket. Det var dock jätte gottis. Det blev lite sällskapsspelsspelande också.. Så, summa sumarum, en riktigt härlig och mysig dag!

Här hemma är förberedelserna för vår Umeå-resa imorgon i fullgång. Tvättmaskinerna går varma där nere och jag ska börja lägga fram det jag ska ha med mig. Vi åker tidigt i morgonbitti så vi får se när jag hinner blogga. Nu ska jag fortsätta här hemma, måste nog ta mig en kopp kaffe snart..










-


What doesn't kill you makes you stronger





Frillan




Nu är vi på landet och myser.
Tänkte visa en snabbild bara av frillan! Jag är galet nöjd alltså. Ni får en bättre bild senare, då får ni även se baksidan. Jetekört är det där. Jag är som sagt väldigt nöjd, nu är allt slitet borta också, hur skönt som helst! Mia (min frisör) var så lyrisk över att hon kunde borsta igenom mitt hår utan att fastna och behöva typ slita loss borsten (ja så torrt och "fnöskit" var det). Hur underbart som helst. Vi hörs sen, har tidsinställt lite mer åt er under dagen. Kram på er och hoppas ni får en mysig lördag! ♥








This Means War






Vi var och såg This means war igårkväll.. Alltså, jag fick ont i käkarna för att jag log och skratta så mycket! Klockrena var de alla 3. Dock gillar jag Tom Hardy (till vänster på den här bilden) mest! Han är ju både urläcker och grymt rolig alltså, sen att han är britt gör ju saken än bättre, älskar den accenten. Nej, vi rekommenderar den skarpt. Så spring och se :)



Stay tuned!

Lippencil - MAC, Red Dwarf

 

Ska klippa mig idag, mycket spännande, resultatet får ni se sen! Ikväll ska jag och E även på bio, vi ska se premiären av This means war, den verkar väldigt skoj. Middag i centrum blir det också, myspys på hög nivå. Imorgon åker vi tidigt till landet och firar hans pappa, ska bli otroligt skönt att komma bort.

Jag har nästan glömt bort! Jag har ju sportlov inom några timmar! HA! Fasen vad kul. De två veckorna som ligger framför mig kommer vara väldigt, väldigt innehållsrika kan jag lova. Bokat in 2 mycket bra saker nu på förmiddagen. Mer om det senare också, så vad mer kan jag säga än att, stay tuned!

 

 

 

 


"She´s a good girl..."

 

 



Free fallin' - John Mayer





Den underbara medvinden

Fotograf: Moa Bjurner



Jag har en sån otrolig medvind just nu. Det är den skönaste känslan alltså. Lyckorus och planerande, glädje och hes i rösten.








Accessoarer till studenten

God morgon på er där ute :)

Jag satt med tårar i ögonen för en stund sedan då Prins Daniel rapporterade att de har fötts en prinsessa tidigt imorse.. Jag tycker väldigt mycket om Kronprinsessan och Prins Daniel så jag är väldigt glad för deras skull :). Längtar tills man får se det lilla knytet.


Iallafall, jag sitter nu och tittar efter en bra väska och ett par skor till studenten. Jag tänker att eftersom man har en vit klänning så vill jag gärna ha färgiga accessoarer.. Kan ni hjälpa mig med lite tips? Jag har kollat på Nelly, men hittade inga skor där, eller ja det finns ju jätte snygga skor men jag vill helst ha flats då jag har problem med mina stortår (har inflammation i sesam"benen") så jag kan inte gå länge alls med högklackat, dock har jag ett par platåskor här hemma, så jag vet inte om man ska pina sig igenom eller om man ska vara så bekväm som möjligt.. jag klär mig ju dock bekvämt så det lutar åt flats. Men som sagt, om ni har bra tips får ni gärna skriva det! Har snöat in på Accessorize när det kommer till väska men jag är öppen för allt! Min klänning ser ut så här:

 

Så, hjälp mig nu :)

 

 

 

 


Hejja Ubbe!

 

Ska kura upp i soffan nu med en kopp te med E och kolla på detta. Urban/Ubbe i programmet är Es gamla fotbollskompis pappa, så vi hejjar extra på honom :). Vi hörs mer i morgonbitti! Kram på er ♥

 

 

 

 

 


Fixidé...

Jag har fått en fixidé. Ända sen jag såg Jamillas ursnygga frilla på top model så har jag velat ha den. Jag satt och funderade igår på frisyr och på att jag är trött på att aldrig ha en riktig frilla och då tänkte jag på den här. Vad tror ni? Jag vill göra någonting galet och annorlunda. Längre lugg och kortare over all.. Ge mig era funderingar!

Se så...

ibland så vill man bara skrika högt, ibland vill man bara sätta ner foten och ryta. ibland är man bara trött på all skit och nu är det dags att inte ta det längre. I'm done with that crap!



Vad tänker ni?


Vad tänker ni när ni ser den här bilden?
Den är ju inte jätte tydlig, men anledningen till att jag frågar är för att vi har en uppgift till imorgon då vi ska analysera en valfri bild. Jag har valt den här. Det ska föreställa ett par fötter som skor. Lite halv creepy så där. Nu ska jag plugga in min analys så jag kan framföra det imorgon. TjingTjing! ♥




I ett stressat lyckorus

God morgon :) Sitter i skolan och väntar på att börja, hade fullt upp igårkväll. Det är en massa bollar i luften just nu och framförallt en väldigt stoooooor boll, det är så jäkla spännande! Jag var i ett stressat lyckorus igårkväll. Ojojoj.. Man skulle kunnat tro att det koffeinfria kaffet var allt annat än koffeinfritt ;)

Typ så ja.


Åh.. ångest! Jag är så förvirrad över en uppgift vi har i skolan just nu
. Den ska vara inne imorgon och jag känner mig klar men samtidigt inte.. En sån här känsla kan gå mig på nerverna något otroligt. Jag får nog helt enkelt vänta tills E kommer hem så får han läsa den och säga vad han tycker. Förvirringen är total här hemma kan jag säga, men bara kring den här uppgiften, annars står allting fint till. Dricker lite koffeinfritt kaffe, vilket är mumma. Har lite till att göra ikväll så det är bara att fortsätta. Ville bara ge ett litet avtryck här inne, jag vet verkligen inte vad jag ska skriva längre. Det står typ tomt i huvudet, det bästa jag kan göra är typ att lägga upp en bild på något så ni får kolla på nått. Haha. Gud så intressant liksom. Meen, vad ska man göra?

Typ så ja.






Glad måndag!

Hej solstrålar! Glad måndag på er allihopa :D Jag har en känsla av att den här veckan kommer rocka :) Veckoplanerade igår och nu är det bara den här veckan kvar, sen är det sportlooov! Om en vecka precis så sitter jag och E på flyget mot Umeå, taggade? JA!

Sinnessjukt...




Jag.har.skrivit.klart.boken.
Jag.har.skrivit.klart.boken.
Jag.har.skrivit.klart.boken.
Jag.har.skrivit.klart.boken.
Jag.har.skrivit.klart.boken.
Jag.har.skrivit.klart.boken.

JAG.HAR.SKRIVIT.KLART.BOKEN!





30 maj 2012





Det finns ingenting annat just nu. Det här är mitt mål och siktet är så jäkla inställt så det finns inte. Slutspruten har börjat och jag är så j*vla redo!







Otroligt mysig helg!

 

Vi hade en jättemysig början på helgen. Vi var som sagt hemma hos mamma och pappa där vi åt en smaskig fredagsmiddag och bara pös i soffan. Jag gosade såklart massvis med min Rocky, goaste någonsin!

Igår så gick vi upp vid 10-tiden och gjorde frukost och satt där ett tag och pratade igenom lite grejer, det är ju snart studenten och det händer en hel del annat också just nu så det blev lite planeringssnack inför detta. Efter det gick jag, mamma och E ut på en långpromenad med Rocky, han älskar snön och blir som tokig när man brottas med honom i den. Som ni kan se på 3de bilden så håller E i en blå boll med ett snöre i sig, den här bollen gör Rocky vad som helst för alltså. Så den kastade vi ex antal gånger ut i snön och i skogen och han sprang som en vettvilling efter den. Så himla roligt att se alltså. Han springer som en hjort, han tar liksom benen framför sig  och hoppar fram, sträcker ut benen, tar ihop och så fortsätter han, haha. Det är svårt att förklara men han springer inte som andra hundar. Min toker! På första bilden så kollar han på E som är på väg fram mot honom och ska brottas lite, han har ju bollen framför sig där så han måste ju vara på sin vakt så ingen tar den ;). När vi kom hem efter en blåsig promenad så gjorde vi varm choklad med vispgrädde, det hade inte kunnat toppats på ett bättre sätt alltså. ♥

Tyvärr så har jag gått och blivit sjuk, eller jag vet inte vad man ska kalla det men jag har väldigt ont i halsen och det gör ont när jag sväljer.. Blö! Men vi tog det lugnt här i lägenheten igårkväll och kollade på Melodifestivalen och The Bodyguard, sen var det nannadags. Vaknade på fel sida i morse skulle man kunna säga, men det är lite bättre nu. Ska gå och göra kaffe för idag är det hemtenta-plugg och lite annat smått och gott som står på schemat så det är bara att sätta igång, vi hörs mer senare :) Puss å Kram ♥

 

 


Vindbiten

Hej på er! Är i villan, vi åkte hit igår och har sovit över, jätte mysigt. Idag har vi varit ute på en långpromenad på isen med Rocky och sedan druckit varm choklad med grädde, mycket gott! Har dock åkt på halsont så det blidde ingen träning idag. Vi ska snart åka hemåt så får vi se vad vi hittar på då. Hoppas ni får en mysig lördag! Kram på er ♥

Ytterst gröna fingrar - eller?

 

 

Om någon har frågor om hur man tar hand om tulpaner så är jag öppen för frågor!

 

 

 


Det fina, doftande paketet




I onsdags fick jag detta fina paket av E.
Ville nästan inte öppna det för alla fina färger :). Men till slut så fick jag upp det och titta vad som gömde sig där! 3 mycket mysiga produkter. Shea Lotion som jag använt i nästan 1 år nu, älskar den. Den har en diskret och härlig doft som inte känns så där plastig som vissa av de andra kan göra. Olive peelingen, har inte provat just den doften men jag tyckte mest om den. Sedan så fick jag även deras nya lipbalm - Chocomania! Mer om de produkterna HÄR. Den ger ett jätte fint skimmer på läpparna och man dämpar godissuget med den lite faktiskt ;). Själv gav jag E ett nytt wax från Schwarzkopf som doftar något gudomligt! Visar det senare.





Med en doft av choklad...




Var hos doktorn nu på morgonen.
Skönt att få det gjort, nu håller jag bara tummarna på att få en kallelse ganska snart! Sitter i skolan och pluggar inför ett psykologiprov som vi ska ha sen. Har inte så mycket mer vettigt att säga just nu. Var hos Klostermans igår och ställde ut nya armband + ett vårerbjudande. Lägger upp det senare! Ska även visa vad jag fick av E igår :), vi slog ihop alla hjärtansdag firande med våran år och månadsdag, är så glad över presenten! Kan ge ledtråd och det är doft av choklad...

Dagens + Thomas Sabo


Alla är viktiga för mig i mitt liv


Blommor från E och så unnade vi oss lite geléhjärtan, den blev tom ganska snabbt :)


Tog en datorfridag idag. Hade halvdag i skolan och har sedan dess varit med min fina Anne. Vi tränade först, gick hem hit och duschade och sedan har vi bara myst. Gjort smycken, pratat, ätit middag med E och spelat spel :) Haft det jätteskönt, en välbehövlig dag. E skulle egentligen ha tränat idag men han har blivit förkyld igen. Fick fina blommor av honom när han kom hem, jättefina :) Vi firar alla hjärtansdag imorgon istället, då har vi även 1 år och 9 månader tillsammans så vi ska ha mysmiddag och så då istället, då ska vi även ge varandra en liten present. Nu ska jag gå och lägga mig, hoppas ni har haft en lika mysig och trevlig dag som vi har haft. Jag tycker att alla hjärtansdag kan gå till överdrift, bara för att jag har ett förhållande så tänker jag inte bara på min partner, jag vill ge så mycket kärlek jag kan till de jag vill. Alla är viktiga för mig i mitt liv.



När smärtan tar över

Fotograf och redigering: Moa Bjurner

 

 

Ibland så gör det bara väldigt ont

 

 

 


Ont, det gör ont..

Glad måndag på er allihopa! Hade väl den sämsta eftermiddagen/kvällen igår på länge. Min kropp gör ständigt ont och orken tröt. Vill inte vara gnällig eller så men hade ingen ork att sitta vid datorn då jag inte ens kunde gå till kylskåpet. Tog alvedon och gick och la mig i tid. Sitter i skolan nu och fokuserar på annat. Efter skolan ska jag till Lugnett för att färga ögonfransat och bryn. Jag använder inte mascara längre så det ska bli skönt att få lite extra färg på dem. Ta hand om er och kram på er ♥

Få träffa en sötnos

bild från igår

Hej på er!

Ska iväg och träffa Leila nu så hinner inte skriva så mycket mer, men häng med på Twitter här på sidan av så får ni se vad vi sysslar med :) Kram på er ♥






Snälla, bara kom tillbaka..



Näsblod, hulkningar, skakande kropp, stressfläckar på bröstet, svullna, högröda ögon och ett värkande hjärta.. Det är vad som händer när jag tänker på dig, det är vad som händer när jag bara vill hålla om dig. Det är precis vad som händer när jag inser att jag aldrig mer kommer få se dig igen. Jag älskar dig mormor..



Flytta in i min garderob, tack!

 

Vi var inne på Accessorize idag i centrum. Hittade massor med saker jag skulle vilja köpa. Örhängena såg jag där b.la. Men den där ryggsäcken alltså.. den såg jag inte och det var nog tur det för jag hade inte gått därifrån för ens jag hade fått den! Jag är helt galet sjuk i den och den kostar inte ens så mycket, 336 kr. Jag ska ha den, så är det bara! I övrigt så köpte jag ett par jätte smarta vantar på 70 % rea, det uppskattas för en som har slut på kontot!

 

torgvantar med överdragbar "ficka", 39 kr på rea :)




Jag.Vill.Ha.Dig.







Jag har gått och blivit kär.. igen..








Länsar Kahls.. med nöje!



Vi länsade Kahls idag..
eller det skulle man kunna tro iallafall! Vi har haft stämpelkort hos dem och det är ju vår favorit kaffe och te-handel så vi är där med jämna mellanrum, så te"avdelningen" på stämpelkortet blev fullt idag och då får man 2 hg gratis :) Gissa om vi lyste upp när hon sa det? Jag skulle så himla gärna vilja jobba där alltså. Jag älskar allt som har ordet "handel" i sig! Det blev 2 olika kärlekstéer, ett grönt och ett svart, passande inför dagen som kommer, eller hur? Vi gillar ganska fruktiga téer och just nu så sippar vi på "Svarta Draken", det var fullt med en massa fruktigheter. Äter nöt- och chokladflarnen till, mums!






In your eyes, there's only hope

 

 

Nu åker vi till centrum och kikar och bara strosar runt. Vi hörs mer senare mina finisar! ♥

 

 

 

 

 


Nöt och chokladflarn - Recept

Mäh! Såg nu att det jag skrev igår inte har publicerats?! Blööö... Nåväl.. Jag skrev iallafall ett inlägg igårkväll, berättade lite om dagen och att jag skulle ge er ett recept som idag. Så här kommer det istället :)


 

 

 

 

 

 

 

200 g nötter i valfritt slag. Vi tog cashew, para, mandel, macadamia m.m. Vi ville ha pistachnötter också men det fanns inte i butiken..

100 g mörk choklad

 

- Smält chokladen i vattenbad

- Hacka nötterna i valfri storlek, häll dessa på bakplåtspapper.

- När chokladen smält, häll denna över nötterna.

- Låt stelna (om man har dåligt tålamod, som jag, ställ in de i kylen efter en liten stund).

 

Vi lät det stelna i någon timme, sedan bröt vi av hälften och la upp i en glasskål, resten lät vi ligga kvar i kylen till i morse, då hade de fått en jätte fin "konsistens". :) Detta är jätte gott och nyttigt. I vårt recept stod det att man antingen skulle avnjuta dessa med Semifreddo eller med en kopp cappuccino, tror att det skulle passa perfekt. Gick dock jätte bra att äta utan också, E som inte är ett jätte stort fan av mörkchoklad åt mest, så det passar för alla smaklökar :)

 

 




The Cartoon Medley




E pratade om denna vid middagen, han jobbar på en skola och det är därifrån han har fått den. Väldigt skoj om ni frågar mig! Lovar att ni kommer känna nostalgi. ♥





Dublett




Suttit här i min skrivaranda på morgonen. Boken börjar närma sig 130 sidor. Känns väldigt bra måste jag säga. Ska iväg till skolan snart, en lektion och sedan bär det av mot träningen. Det bara kliar i hela kroppen, måste röra på mig idag annars kommer jag inte kunna koncentrera mig ikväll på plugget. Vi har debattdag imorgon i skolan så det är bara att förbereda sig än mer. Vi hörs mer senare vänner ♥




Lipstick - Red Dwarf MAC



 

Detta är de läppstift som jag köpte för några helger sedan. Jag har ju redan skrivit om det röda jag köpte så nu är det dennes tur. Jag själv älskar färgen och jag har haft läppennan Pink Crystal under som är från Make up Store. Stiftet är väldigt krämigt och sitter väldigt bra! Det är/var en säsongsfärg så det kan betyda att den är slut men kika in där ni vet att MAC säljs, jag köpte mitt på Kicks för 210 kr (detta var dyrare än deras vanliga stift då det just är en säsongsedition) och det heter Red Dwarf.


Något jag måste tillägga är att jag tycker väldigt mycket om deras hylsor, de är lite tyngre än vanliga stift och det gör att det känns mycket lyxigare!

 

 

(missnöjd med hur bilderna hamnade men jag fick inte till det bättre.. hoppas ni ser bra ändå)




Effektivitet och skomakare

 

Det har ytterligare varit en effektiv dag för mig! Har gjort 2 prov i skolan (som gick/kändes bra) och handlat lite förnödenheter i centrum. Märkte i morse att jag hade två stora revor under fötterna i mina tjocka tights, så det var bara att köpa nya idag, jag har bara 40 DEN:are annars (tunna) och det är ju liite kallt för det nu. Skosnören har jag varit på jakt efter länge, har varit hos en skomakare 2 ggr med beslutsångest. Mätte nämligen de som gått sönder och det måttet stämde inte bra överens med några hos skomakarn, men nu så chansade jag och köpte ett par på Din sko, hoppas innerligt att de funkar!

 

Nu ska jag göra en Eng C uppgift och en Sam C grej, har ett mål att försöka bli klar med engelskan åtmindstonde så jag kan sitta i soffan ikväll och läsa min nya Sofis mode :) Ska iväg och träna om en timme ca så nu lägger vi i gasen här va! ♥

 

 

 


Lite färg och lite värk


ååh alltså mitt huvud är överallt just nu.
Jag vill vara kreativ, göra smycken, inreda, styla, sminka, måla, fixa håret (alltså styla inte färga, super nöjd med färgen). Det bara kryper i hela kroppen och här sitter jag och måste plugga. Känner dock att jag har rätt bra koll på morgondagens prov, jag menar, jag kan inte göra mer än vad jag kan. Right?

Imorgon känner jag för att ha lite färg på mä', så för att bryta av min svartskaliga klädsel som jag klätt mig i, i typ.. jämt, så blir det nog svarta brallor, ett turkost linne, svart kofta och roströd halsduk. Måste ha lite värme och gos för nacken min, fick en monster behandling idag. Det satt så himla hårt men han fick loss det som tur var. Är rätt handikappad just nu, E fick hjälpa mig att ta på mig min Ziperall, det bara stråla från nacken och ner i högra armen. Mumma. Nacken värker något otroligt, armen gör ont och magisen värker också, SCORE!

Nu ska jag fortsätta dricka mitt te och kolla tävä. Det gör jag så j*vla bra så varför sluta med någonting som funkar?




Från mig till er ♥






Vill klicka hem allt!











Allt är från Ellos, allting finns i andra färger!

När jag fick hem min favorittidning Amelia här om dagen så fanns det en broschyr från Ellos i den. Först så tittade jag inget närmre på den men igår kväll så kikande jag i den och jag blev fast! Jisses vad snygga kläder de har inför våren. Blev helt hooked alltså. Den jag fastnade för direkt var den blågröna klänningen, (tyvärr fanns det ingen bild på bara klänningen) i broschyren så ser den mycket snyggare ut än på den här bilden, men den är så snygg. Skulle bara vilja klicka hem allting. Men mina favoriter är nog den vita klänningen, (liknar den som Anne ska sy till mig till studenten), den blå kjolen, blågröna klänningen, maxiklänningen i oranget och gult, ringarna och väskan. Men det är bara om jag måste välja ;) Skjortklänningen skulle ju vara riktigt trevlig att ha med ett par boots och ett brunt tunt skärp i midjan.. Åh.. Vilka är era favoriter?






totally lost!





Använder detta idag, det är verkligen en utav mina favoriter. Har gjort det av ett halsband som jag fick av farmor, det var hennes idé att göra någonting utav det. Älskar det!


God morgon solstrålar!
Står i skolan och skriver ut lite papper inför proven på onsdag. Har två lektioner idag och sen ska jag träna med Anne. :) Är en riktig packåsna idag känner jag, har en handväska, en datorväska och en träningsväska, haha. Bra skit!
Ikväll blir det plugg inför proven. Btw! Jag läste ut Kafka igår, förstod ingenting! Helt lost alltså. Var tvungen att googla på det och läsa någon analys men de verkade förstå lika lite som jag. Får se vad vi får fram på lektionen på onsdag. Någon kanske har någon bra tanke eller något, jag kan bli så snurrig av att inte förstå en bok. Jag menar, man läser ju till slutet av en anledning, right?

Tips och uteblivet gos


Dampdampdamp!
Försöker ladda upp en bild, men icke sa nicke. Det vill icke funka. Tänkte visa en del utav min veckoplanering (som jag då gör varje vecka), till min hjälp har jag min kalender och appen Evernote. Tipsar riktigt hett om den för den är grym! Checka in den och ladda ner den bara för att kolla in den lite, du kommer fastna. Eller ja, framförallt om du är en att-göra-listgalningen som jag.

Nu har jag pluggat i snart 5 timmar. Kan säga att mitt huvud mår därefter. Ska stänga ner nu och hoppa i duschen. E gick precis hemifrån, de har sen träning idag bara för att det har snöat (de kör annars på konstgräsplan och de har inte plogat där i helgen så de måste träna i en inomhushall som i princip består av ett tält, alltså ingen isolering så det är lika kallt där som det är ute). Detta suger enligt min mening för jag är i stort behov av gos just nu. Får hoppa in i duschen och efteråt hoppa ner i min ziperall för att sedan göra en stor kopp te och läsa i Kafka boken, det får bli mitt gos för kvällen. Tvn får stå på i bakgrunden, men bara om jag kan fokusera på boken samtidigt. Måste.läsa.ut.den.ikväll! Nämnde jag att de tränar i ca 2 timmar? Alltså från halv nio till ja.. you know the math. 1+1 = uteblivet gos för mig ikväll.

SCORE!







Effektivitet är våra mellanamn

 

Hej på er snyggingar!

Vi har haft en riktig fixar-dag idag.
När vi kom hem igår så bokade vi tvättstuga till kl 11 idag, så vi har tvättat en massa, städat en hel del, gjort matschema och handlat inför veckan. Så jäklarns duktiga! Nu ligger E i soffan och kollar fotboll och jag ska plugga, ska bara göra mig en kopp te först och sedan blir det lite religionsplugg. Har Religion B prov och Svenska B prov på onsdag :). Ska även veckoplanera senare. E har sen träning idag så ikväll kommer jag nog plantera rumpan min i soffan och försöka läsa ut Kafka-boken. Är ju så himla sugen på att börja på en utav böckerna förra inlägget handlade om.. De står i bokhyllan och bara suktar mig..

Lyckan böcker skapar





Fick hem några små älsklingar i förrgår!
Det är svårt att få mig mer glad och upprymd än vad jag blir när jag får öppna en kartong med böcker som jag skickat efter. Denna gång blev det några klassiker och alla är så fina.. Nu måste jag bara läsa klart en bok vi har i svenskan, sen.. sen.. då mina små böcker, då sätter jag tänderna i er!






Lite badmintonhallhäng


Jag och E ska snart åka iväg mot mamma,
vi ska nämligen till Uppsala för att kika på bror min och hans gäng som spelar SM i badminton där. Ska bli superkul, dels för att jag får träffa Johan och sen för att jag känner mig alltid hemma i badmintonhallar.. Har ju spenderat ex antal timmar och dagar i sådana, så det hänger i kan man väl säga.

Nu ska jag hoppa ur mjukiskläderna och svira om till lite varmare kläder och sen åker vi. Har tidsinställt lite inlägg till er under dagen, missa inte de för det kan få er att bli lite sugna på att handla ;)





Tacksamhetens salva

 

Jag känner så stor tacksamhet, tacksamhet till alla människor i min omgivning, mina underbara föräldrar, min bästa bror, min fina vän och svägerska Moa, min vackraste pojkvän och mitt fantastiska liv. Jag är så tacksam för det liv jag har, det liv jag har gett mig själv. Men det liv jag har givit mig själv, hade aldrig varit så fantastiskt utan de som ger mig styrka och kärlek varje dag. Jag älskar er, tack ♥

 

 

 

 

 


En väldigt lycklig människa




Fick med mig en tidning, en katalog och en kartong med en massa goobitar i som gör mig så lycklig av mamma idag! Nu har jag pluggat lite så jag känner mig så nöjd så. Dagen har bara varit så jäklarns bra! Är så exhalterad över boken och det bara närmar sig med stormsteg alltså. Jag mår bara så himla bra just nu ♥




Happiness



LYCKA :D






I stand with my head up high



Har suttit och filat lite på boken nu på förmiddag. Ska snart iväg på ett litet möte, sedan till skolan för lunch och lite mer möten. Annars är det Psykologi B som står på schemat för dagen. Och vet ni?! Efter skolan, rättare sagt halv fem så ska jag fixa håret! Woopidop. Kram på er finisar ♥





Färgklick


Dessa har jag på mig idag, kände för lite färg.


Ska snart ut i kylan och åka till skolan.
Vidigt kallt ute nu alltså.. Iallafall, ska iväg efter skolan och sedan bär det av hemåt, blir en lugn kväll med lite plugg :). Hoppas ni får en fin dag och att ni inte fryser fast där ute ♥



RSS 2.0