Mosig + gosgos




Det är en ganska mosig tjej som är på bild.
Har varit på naprapatbehandling och som jag befarade så satt det riktigt ordentligt :(. Han fick inte loss allting så jag ska dit på tisdag igen. Är väldigt öm i nacken, så som man alltid känner sig efteråt, + lite ont i huvudet, så nu tänkte jag göra en kanna te och dricka massa varmt och äta lite glass, vilket jag inte gjort på evigheter. Men det får man göra när man har lite ont :) Han sa även att jag kommer vara rätt dåsig i morgon, så.. don't expect anything brilliant from me tomorrow säger jag bara ;). Kram på er ♥




Pigg-pigg-piggeliin


Före och efter puttsning







Lite före och efterbilder på mitt Thomas Sabo halsband och berlock"hållare", jag puttsade upp dem men glömde ta förebild på själva halsbandet men det såg precis ut som berlockhållaren innan. Rätt mörk och äcklig, men ack så fina de blev efteråt.





Från blondin till rö'tott till...



Ringde min frisör precis
och ska förbi där idag för att kika på färgen jag vill ha :) Förhoppningsvis så kan jag fixa det så snart som möjligt. Jag kommer ha den här bilden med mig för att visa hur jag menar. Mia är grym och jag litar på henne till fullo! :) Om ni bor i Täbytrakterna så ring på 08-7563522 till Theo Klippet och fråga efter Mia. Det är hon som hjälpt mig med att gå från blondin till rö'tott!

Från:

 

Till:



Jag är så jäklarns nöjd med längden och trivs jätte bra i rödatoner, nu vill jag bara bli lite mer kopprig!






Tänkvärt

Sitter och kollar igenom min gamla blogg för texter till boken. Blir lite fundersam, det är ju verkligen svartvitt alltså. Det har verkligen hänt.

Det känns så konstigt då jag är en helt annan människa nu än vad jag var då. Hela den personen jag var förut är borta och en ny Emma har växt fram och det som är det häftigaste och mest iögonenfallande med det hela är att det är Jag och endast Jag som har byggt upp den jag är idag.

Jag vet att jag kan klara av allting. Och man behöver inte ha gått igenom någonting som jag gjort för att inse det. Så snälla, kom ihåg att det är Du som styr över ditt liv! Bara Du! Det finns ingen annan som kan ändra på det som du inte är nöjd med. Allt börjar i tanken och det är mitt absolut bästa råd. Tänk dig till det. Jag lovar, det funkar.












Ny och fräsch vecka nu tack!



Sitter och pustar ut lite.
Är ledig imorgon, riktigt skönt. Har en del att göra då. Ska bli super skönt att få igång en ny vecka. Den här veckan har ju varit lite knackig så skönt med ny, fräsch vecka :). Så imorgon på förmiddagen ska jag plugga, skriva på boken och på eftermiddagen ska jag förbi Klostermans och hänga ut smycken, gjort nya armband och halsband, även gjort en liten drive, så det ska bli spännande att se hur det tas emot :). Efter det ska jag till ett företag för att prata om lite saker, som är lite hemligt än så länge. Sedan ska jag till Lugnett och bli lite ompysslad, ska plocka och färga ögonfransar och bryn! Ska bli så himla skönt. Juste! Ska ringa min frisör också.. Mycket att komma ihåg :). Hoppas ni får en fortsatt mysig söndag. Jag ska göra lite te nu och krypa upp i soffan. Kram på er ♥





Elitserien

insåg att min cam inte riktigt får med allt i ansiktet, alltså skuggor och sådant. Men whataheck', det får duga :) Drar iväg nu för att kolla på bror som ska spela elitserien! Hörs sen ♥

 

 

 


EMJL tipsar - Chocomania

 

Fick denna prov i senaste The Body Shop tidningen, jag har haft ögonen på denna sedan jag hörde om den första gången (några månader sedan) och velat prova och dofta på den. Jag själv gillar inte body buttern då den är för fet för min hy så jag brukar göra deras body lotion istället, men när jag fick denna så var jag ju bara tvungen att prova hur den dofta. Efter min dusch nu så smörje jag in mig och som sagt, gillar inte buttern men det funkar ändå nu när jag bara ville prova den. Den doftar mer kakao än riktig choklad enligt min mening, E tycker det doftar jätte gott och jag har inte riktigt bestämt mig sen. Men jag menar, vem vill inte dofta choklad? Det blir nog ett inköp av denna sen.. Min favvis är snart slut så jag kanske får byta ut den mot denna? Eller köpa båda.. Kul att variera lite.


Fuktighetsbevara:

/ Body Butter 175 kr / Body lotion - 145 kr / Lip butter - 75 kr /

 

Rengöring:

//Shower Cream - 80 kr / Soap - 35 //

 

Skrubba:

//Body Scrub - 195 kr //

 

Priskälla: The body shop magazin vår 2012





Sidecut?




Nu åker vi snart till Es syster och sambo! Hoppas ni får en trevlig lördagskväll. Kram på er ♥






Jag och sitta still? Knappast..





Jag och E tog en liten eftermiddagsfika nyss.
Jag har ju gjort lite smycken nu på förmiddagen och så men jag är inte den som kan sitta still en lång stund och framförallt inte om jag har gjort det den större delen av veckan som vi gjort. Så jag blev på lite dålig humör så jag tog en dusch så gjorde E lunch till oss. E har inga problem med att sitta still en hel dag men jag har aldrig kunnat sitta still, när jag var liten så höll jag alltid på med flera saker samtidigt, jag kunde inte sitta och måla vid matbordet i lugn och ro utan jag var tvungen att sitta och titta på film samtidigt så jag kunde "byta av" mellan målandet och filmen.. Att ligga och ta en eftermiddagslur har heller aldrig varit något för mig. Pappa och mamma fick i princip tvinga mig att sova med dem i soffan på helgeftermiddagarna, men det gick inte heller så bra, jag låg still i 30 sekunder sen ville jag göra något nytt.. Typiskt.

Så nu har jag fått göra någonting och sitter och dricker kaffe nu så det är lite bättre ;). Tror jag ska fixa håret nu. Ikväll ska vi till Es syster och hennes sambo, tillsammans med hans andra syster och sambo, det blir middag och spelkväll :) Jätte kul!

Mer kopprigt kanske?

Bild lånad av Linda Hallberg

 

 

Jag trivs jätte bra i mitt röda hår, dock så är jag inte riktigt nöjd med nyansen tror jag, eller nöjd och nöjd jag känner nog mer att jag vill prova det koppriga..  Nu har jag ju köpt en färgbomb för min hårfärg jag har nu också, typiskt mig att vilja byta då. Men jag ska nog prata med min frisör och se vad hon säger.

 

 

 

 


Vad gör er lugna?


Fina tulpaner som jag och E fick i veckan av mamma som Krya-på-er blomma


Glad lördag sötnosar!


Fick en liten idé för någon vecka sedan,
så idag blir det till att förvalta den! Så därför ska jag göra smycken nu, ska bli jätte skönt, det var längesedan nu och jag kan behöva lite "terapi". Att pyssla är verkligen någonting som gör mig lugn och harmonisk, det är mitt bästa sätt att verkligen känna mig själv, hur jag mår och hur jag känner mig. Har ni någon sådan sak/syssla som gör att ni verkligen blir lugna och som gör att ni umgås med er själva? T.ex. träna, läsa böcker, gå på promenad etc..




Tacos & Ponken

Bild från förra fredagens tacokväll ♥


Hej på er!

Har varit i skolan idag,
jätte kul och ännu skönare var det när jag insåg att det gick bra. Kände ingenting av sjukisen. :) Mkt skönt! Så jag är fit for fight medan E fortfarande är fit for soffan..

Ikväll så kommer mamsen över på middag, vi ska laga lite tacos och bara ta det lugnt, ska bli supermysigt :). Jag tänkte att jag kunde blogga från plattan sen men den vägrar ta emot WiFi från lägenheten så jag vette tusan alltså, jag måste ge mig på det där men jag blir bara så frustrerad, haha. Ponken är här också, min lilla prins. Har gosat och pussats lite med honom så jag fick än mer energi av det.




I'm stuck!

 

Glömt att säga det. Min ring kom häromdagen, hel och ren ;). Den är super fin och jag gillar den massor. Måste bara säga att det känns konstigt att skriva med den, haha. Fingrarna sitter ju fast i varandra. Mkt rolig känsla.

 

 

 


On my way back


Hej hörrni.

Vi har varit hemma idag med,
jag är dock på bättringsvägen medan E är sämre. Väldigt skumt. Vi har iallafall kollat på film idag och sedan har jag pluggat med mitt projektarbete/boken.

Har inte så mycket mer att säga just nu, men jag hoppas att ni har det bra så hörs vi mer senare! ♥




Definitivt slut





Detta är bara någonting som man inte vill se när man önskar sig böcker. Vaddå DEFINITIVT SLUT?! Vad är det för påhitt?




Bokmalar! Hjälp mig!

En utav mina favoritfilmer, har den dock inte själv?! Vill beställa den när plånboken tillåter.. Blev kär i James McAvoy när jag och mamma såg den på tv. Ett riktigt hett tips! Ni hittar den HÄR.


Jag behöver er hjälp.
Jag har ett otroligt sug efter böcker, och framförallt beställa. Jag sitter nu på en sida och lägger till massa till "Favoriter", dock har jag inte så bra koll på vad jag borde leta efter. Jag är ganska vid i min smak av böcker, men det jag är framförallt sugen på nu är Klassiker! Jag har lagt till sådana som Stolthet och Fördom, Emma, Förnuft och Känsla av Jane Austen (som jag fick upp ögonen för i filmen ovan). Jag har även lagt till Förvandlingen av Franz Kafka. Men jag undrar nu och frågar er om ni har några favoriter som ni tycker att jag borde läsa? Det spelar ingen roll om de är Klassiker eller inte, bara böcker i allmänhet.

För att hinta, jag har läst alla av Kajsa Ingemarsson, även alla från Sophie Kinsella (fick den senaste av E i julklapp som jag planerar att dyka ner i nu). Dessa är ju typsika Tjejböcker så, som jag sa, så är jag ute efter lite annat. Så hit me!






Som flörtkulor i slem.


God dag på er.

Sitter hemma och känner mig ynklig.
Var hemma i måndags, gick ju till skolan igår (vilket jag ångrar djupt, E hämtade mig efter några timmar) och är hemma idag igen. Det "roliga" är att jag känner mig som sämst idag. Måste säga att det gör mig något irriterad för det är sådan långsam "insjuknings"process (finns det ens något som heter så?). Jag menar, kan det inte bara komma ordentligt som en blixt från klar himmel så jag kan bli helt bra snart?
Kan försöka förklara hur jag ser ut för tillfället:

- Håret uppsatt i en spretig knut.
- Ansiktet lika blekt som den vita tröjan jag bär (alltså ser man ingen skillnad).
- Ögonen känns som flörtkulor i slem.
- Huvudet har en bomb inuti sig som har haft en väldigt lång explosionstid.
- Kroppen är inlindad i filt och magen fylld med Dunder-te. (Därav är jag kissnödig konstant)

Hmm.. Något annat...

Jo! Mina fötter är kalla och likaså händerna/fingrarna.

Annars då?

Jodå, finnemang vettu! Själv?



P.S Bilen går bra. D.S






Ska jag? Ska jag inte?

Är i skolan.. Tvekade på att gå imorse men tänkte vara duktig och kriga.. jag börjar ångra det nu.. Halsen värker än mer och kroppen claims to be dead på ett ungefär..

Redhead med hjälp av färgbomb!

 

Jag känner mig lite piggare iallafall. Har duschat, använt färgbomben så håret är ju rätt rött om man säger så. Så vi kan ju konstatera att den funkar! Var nog bra att jag stannade hemma idag, kanske hade blivit värre om jag gett mig ut liksom. Är bara fruktansvärt trött på att febern kommer och går som en fripasserare. GO AWAY!

 

Vi kollar på reprisen av Gladiatorerna som vi missade i lördags. Min mage börjar kurra nu så det är nog dags att göra lite middag. Det blir "Tant Doris Kyckling" aka Tandoorikyckling ;) Mumma!

 

 


2 sjuklingar signar in


Gammal bild på mina favvo-naglar och lite smycken!

Jag och E är hemma, båda sjuka.
Han har haft närmare 40 graders feber i natt och båda har ont i kroppen. Min feber går lite upp och ner också.. Nu på morgonen har vi haft problem med internetet också, så jäkla typiskt. Men teknikens under Emma Larsson har fixat det så nu är båda lugna och "glada" igen. Ska sätta mig i soffan nu och läsa en bok tillsammans med min kopp te som jag precis gjort. Hörs sen ♥



En ängel!



Jag och E har känt oss lite konstiga hela dagen.
Jag drog mig iallafall iväg för att träna med Anne, kändes rätt okej. Men nu så sitter vi båda i soffan och jämrar oss. Båda ont i kroppen, båda upp-/ och nedåtgående feber, båda lite ont i halsen. Så ja, vad ska man säga? Influensan nästa? Suck.. Hoppas verkligen att det går över under kvällen. Kom på nu också att jag tog en värktablett för ett tag sedan och jag har blivit sämre sen dess?! Har inte tid att vara sjuk just nu.

Dock så har Moa lättat upp mitt humör något oerhört! ÅH säger jag bara! Ett nytt projekt (i raden av flera) som vi håller på med och jag är så glad att jag har Moa alltså, hon är en ängel! Ni får självklart veta senare, när vet jag inte men jag är så exhalterad!








Guacamole och fredagsmys




Bilder från fredagsmyset vi hade.
Tacos med Es dundergoda guacamole och så delade vi på en öl till. Så himla smaskigt. Jag är lite rolig för varje gång jag har ätit tacos så vill jag bara ha det mera. Jag nöjer mig aldrig med en middag utan vill ha det ännu mer. Tokig.. E delar inte den "passionen" med mig så jag får inte riktigt min vilja igenom där. Jag skulle kunna äta det varje fredag/helg. Naamnam..



Kaos på sängen? Nej, Ordnat kaos!



Så här såg det ut när jag gjorde mig iordning i morse. Det är i och för sig så här det ser ut varje morgon när jag gör mig i ordning innan skolan. I den vita paljettneccesären så ligger alla mina läppstift, mina små älsklingar ;).





Lady bug - Lipstick




Köpte läppstift förra lördagen och här är ett av dem.
Kom på nu att jag helt glömde bort att ta kort på läppennan som jag har under, haha. Nåväl, detta är iallafall från MAC och heter Lady Bug, ett jätte fint rött läppstift med en varm ton i. Det är från deras "basgarderob" höll jag på att säga, från deras basutbud menar jag såklart. Köpte även ett annat som är deras säsongläppstift, som ni kan se HÄR, kommer skriva och visa mer utav det senare. Detta är iallafall väldigt skönt mot läpparna. Jag har först använt Stay in Shape från MUS (Make Up Store) som primer, sedan ett vanligt läppbalsam för att fukta läpparna lite, efter det läppennan Kiss me Quick - MAC (Som jag visar senare), bet av på ett papper och sedan körde jag på det här. Jag upplever dock att man måste måla ganska mycket för att få det jämt. Men ett hett tips är just att ta på ett läppbalsam innan för att få läpparna lite mjuka, det är mycket lättare att ta på läppennan då, det följer på ett bra sätt då. ♥








Fabric


Idag så ska jag och Anne kolla på olika tyger till min studentklänning
:). Grymt skojs ska det bli. Jag har ju ingen koll på någonting inom den där "branschen" så ska bli kul att få lära sig lite. Vi ska även på Öppet hus hos Sussie och hennes kille som fyllt/fyller år här i krokarna.

Är rätt tom i huvudet just nu men jag skriver mer senare, kram på er ♥



Just chillin'

Det är en rejält lugn fredag som råder hos oss. Vi har precis avnjutit en god tacosmiddag med god dricka till. Nu ska vi ha filmmarathon, de resterande 3 filmerna från förra helgen ska vi se nu. Hoppas Ni får en härlig fredagskväll! ♥

4 times




Det bidde mysse på idag. Sitter på mammas jobb, har fixat med boken, skannat in gamla dagboksanteckningar osv. Härligt att få det gjort. Hoppas på ett svar på ett viktigt mail idag också, håll tummarna med mig!



Kafka - Processen




Nu är det dags för lite läsning. Har ni hört talas om den här förut? Eller kanske någon som har läst den tom?



Saker löser sig alltid






♥ Saker börjar klarna och med den bästa hjälpen någonsin så kommer det lösa sig, det vet du.






För att beskriva..




För att beskriva hur jag känner mig just nu.. på ett ungefär. Lite bucklig, lite utsvävad och lite allmänt.. kokoolokoo





Print eller inte?!




Jag är så förvirrad!
Boken/Pa:t bara snurrar runt i huvudet. Har hittat ett on demand printing företag i Visby, de verkar väldigt seriösa och allt sånt. Saken är bara den att jag måste skriva klart boken typ NU då för att hinna få boken till mig till Projektarbetsdagen. Det skulle vara helt magiskt att få hålla i boken då, framförallt om jag ska hålla en föreläsning då. Saken är bara den då att jag måste hitta någon som kan hjälpa mig med en framsida, en baksida och ryggen på boken, samt att jag måste skriva klart boken och sedan skicka i väg den för att sedan få en offert på hur mycket det skulle kosta. GAH! Jag vet inte hur jag ska göra. Jag blir så snurrig av allt, och jag avskyr att inte veta hur jag ska göra.

Funderar även på om jag ska göra mig i ordning nu och åka till skolan så jag kan börja scanna in dagboksanteckningar till boken och sedan sitta och skriva där. Känns som att mitt fokus här hemma är bortblåst och bara allmänt förvirrat!




Ny header - Så nöjd!


Så här nöjd och glad tjej är jag nu!


Åååh! Den nya headern är uppe och jag är så galetgaletgaaalet nöjd. Om ni inte ser den så tryck på F5 för att uppdatera. Känns så rätt och nu blir jag riktigt inspirerad! Vad tycker ni? Hiss eller diss? ♥







Zumba + Afropowerdance




Ska snart iväg för Zumba och Afro!
Ska bli super skönt att få shakea lite ;) Haha. Hoppas att nya headern kommer upp idag. Jag kommer vara borta nu från 4 till 9 någonting så jag får isf inte se för ens då.. Typiskt.. Dock har jag ju sett den innan och den är super fin :) Jätte nöjd!


Nya assietter + gött mål





Gott mål efter träningen igår
. Ägg är grymt bra efter man tränat då de är fullt av proteiner :). Har ni även känt och tänkt på hur gott det är med gurka på knäckemacka? Framförallt "Sport"knäcket? Mums alltså, det "gifter sig" så bra ;)

Här ser ni även våra nya assietter (eller en av dem) som jag och E fick i julklapp! 2 av mamma och pappa och 2 utav Johan och Moa. Vi älskar dem alltså, de är så fina! ♥





Mår så himla bra utav det.




Det blidde samma konstellation som igår på smyckesfronten

Good morning fellas'. Hur mår ni en onsdag som denna? Själv är det bara bra, sov som en gris i natt, dock drömde jag en ytterst konstig dröm.. Men det verkar inte ha rubbat allt för mycket i utvilandet. Ska iväg till skolan snart, jag och min lilla träningsvärk. Den är iochförsig inte helt åt fanders men känner lite i ryggen, är dock rätt slut i hela kroppen annars. Har ju tränat 3 dagar i rad nu.. Men jag mår så jäklarns bra utav det (träningen alltså)

Som jag sa förut så kommer det hända lite grejer här i bloggen snart och jag är jätte spänd på det, det kommer bli jätte fint :). Det är bara lite fix som ska ordnas och sedan bär det av. Ska bli spännande och se vad ni tycker om det :) ♥




Förändring snart!




Träningen var jätte skoj! Mycket folk och bra ös. Snart kommer en liten grej hända med bloggen, jag är så spänd :)!




Zumba på Lugnett!

 

 

 

 

Sitter just nu och taggar som attan till ett Zumbapass som är i kväll. Lugnett, där jag jobbade lite under jullovet, har gratis prova på träning den här veckan! Jag har varit jätte sugen på att prova på Zumba så det ska jag och Anne prova på den här veckan (hon har dock gjort det förut). Så denna vecka är det främst Lugnett-träning som gäller :). Ska även köra lite Afro (afropowerdance) som jag har dansat förut. Galet rolig (och effektiv) träningsform! Om ni är intresserade av schemat så hittar ni det HÄR, där ser ni också annat som de har att erbjuda :). Nu ska jag hoppa upp i soffan med en bok som vi läser i skolan, tjingeling så länge ♥

 

 

 

 


Dagens på en tisdag


Skaffat barn?



Oki som signar in idag
. Jag vet inte om jag har nämnt för er att vi har skaffat barn jag och E. Och detta är en utav dem. Oki sitter normaltsett ovanför mig här i soffan och gosar tillsammans med sin broder (som ni får möta i ett annat inlägg). Oki har alltid ett leende på läpparna och möter oss på morgnarna med en sådan härlig spirit, ni skulle bara veta...




Fix och trix


Sitter och fixar och donar lite.
Ska iväg och träna om en halvtimme och innan dess ska jag hunnit med lite grejor, så det är bara att sätta igång :) Vi hörs mer senare ♥




Ny, fräsch vecka!

Galet taggad tjej idag faktiskt :) Måndag = nu dag och ny fräsch vecka! Skola först och sen träna. Ikväll blir det bokläsning för min del. Har nytt läppstift på mig också som jag köpte i helgen, det får ni se senare! 

Lite recensioner



Vi har sett The Machinist och Shindler's list hitintills. Båda var väldigt bra och väldigt jobbiga. The Machinist var en thriller men jag måste nästan påstå lite psykologisk-thriller, sevärd men förbered er inte på någon uppmuntring direkt. Samma med Schindler's list, helt otroligt att det har hänt.. Har fortfarande svårt att prata om det då det är omtumlande att se detta. Men verkligen sevärd.






Doftljus från LH - hett tips!

 

 

Måste verkligen tipsar er om detta! Det är doftljus från Lagerhaus och kostar 29 kr/st, de doftar underbart. Detta på bilden heter "Warm vanilla" och det doftar verkligen som det låter. Vi har även ett i badrummet som är med lavendeldoft. Ljusen avger verkligen doft i rummet och framförallt efter man har släckt dem, jag brukar ha dem tända bredvid mig när jag sitter och pluggar/skriver på boken, man blir så lugn och harmonisk av dem. ♥






Twenty + barnrumpa















Gamla veckoplaneringar


Åh.. jag är så len, fin och fräsch nu.
Stod ett bra tag i duschen och efteråt så smörjde jag in hela kroppen med lotion, fötterna och händerna med så nu är jag len som en barnrumpah. RuumpaH.

Sitter och veckoplanerar, almenackan och matschemawhite"boarden" framför mig och telefonen med appen Evernote i knät. Nu jäklarns ska det planeras in i minsta detalj vettni!

Och, btw, ang rubriken så firar jag och E 1 år och 8 månader idag = 20 månader.. Det ni!





Reklamation




God morgon där ute i stugorna.


Har ni sovit gott? Själv har jag sovit okej, drömmer så mycket nu för tiden. Gick upp vid halv 10 och käka frukost, ska snart iväg och träna så då behövs det bra med mat i magisen, annars blir lilla jag väldigt yrslig.. Har hunnit dammsuga också. Effektiviteten är på topp! Fick mitt efterlängtade paket igår från Style by Tyra, dock var ringen defekt så jag måste reklamera den. Väldigt tröttsamt då det var ringen jag längtade efter mest :P Typiskt.. Hoppas jag kan få en likadan, det var ju en Reavara så hoppas den inte är slut :(.



The Machinist


Lååååååång panna?




Tjänare! Sitter du här å tryter?


Åh, jag är i webcam-himelen!
Jag fick nyss utbrott på ett återkommande problem. Jag har en webcamlins på min dataskärm, men den finns ingenstans att finna i själva datorn. Ända sedan jag började blogga så har jag letat efter den där satans webcamen så jag kan ta lite enklare bilder för att ladda upp här, men har som sagt inte hittat den NÅGONSTANS. Jag förstod ingenting och varje gång jag bestämde mig för att leta efter den så fick jag lite raseriutbrott. Men nu så! Nu hittade jag den äntligen. Eller snarare, jag laddade ner ett program för ett par månader sedan som jag inte använt (som jag blev tipsad om) och där funkar min webcamis. Så nu mina trogna änglar, nu kommer ni att få lite mer bilder på mä' om dagarna. Trevligt va? Ni kommer inte undan!








Talang på att fota

 

Som ni säkert förstått så står Moa för all fotning när vi träffas. Hon står sällan framför kameran, men när jag klickade in på hennes blogg för en stund sedan så blev jag helt hänförd! Kolla in denna bild. Jag är helt såld.

 

 

GAAAH  - så jävla snyggt! Hittar inga ord alltså. Kvinnan har talang, that's for sure.




Filmhysteri på en lördag




Det blev 5 filmer hyrda.
Tänkte att jag kunde skriva om dem lite. Unknown och The Machinist har vi hört om genom reklam och tidning. De andra har vi haft lite på lut men inte hyrt, Schindler's list har jag velat se väldigt länge men det har som sagt inte blivit av. Både jag och E delar det historiska intresset och framförallt andra världskriget så den kommer bli väldigt intressant (och jobbig) att se. Här kommer det som står på baksidan av dem:

Hur många lingon finns det i världen:
Komedi

Alex är en charmerande slarver som varken tar ansvar för sig själv eller sina närmaste och hans liv är allt annat än under kontrol. Relationen till flickvännen Lisa är urusel och dessutom är han arbetslös. När Lisa plötsligt får nog och kastar ut Alex på gatan tvingas han att söka ett jobb för sin överlevnad och plötsligt befinner han sig som assistent till ett gäng utvecklingsstörda och de får honom att steg för steg se livet med nya ögon...

Filmen bygger fritt på Glada Hudik-teatern och deras verksamhet som gjort sensationell succé såväl i Sverige som internationellt.


X-Men first class: Sci-Fi

Följ X-Men-historiens början i det här första, spännande kapitlet. Innan Charles Xavier och Erik Lehnsherr blev Professor X och Magneto, var det tvä unga män som upptäckte och utforskade sina krafter för första gången. Innan de blev ärkefiender var de bästa vänner som tillsammans skapade X-men genom att samla en elitstyrka av mutanter för att förhindra Det Tredje Världskriget!

Unknown:
Drama/Thriller

Liam Neeson spelar en doktor Martin Harris som vaknar upp efter en bilolycka bara för att upptäcka att hans fru inte känner igen honom och att en annan man har tagit hans identitet. Med hjälp av en osannolik bundsförvant kastas doktor Harris in i ett mysterium som ifrågasätter hans mentala hälsa, hans identitet och hur långt han är beredd att gå för att avslöja sanningen.

The Machinist: Thriller

Han har inte kunnat sova på över ett år.
Hans vikt har krupit under 60 strecket.
Hans hud är nästan genomskinlig.
Hans ögon är som glödande kratrar i hans döda ansikte.

Varför konspirerar sig hans arbetskollegot hotfullt mot honom?
Vem är den okända mannen som förföljer honom?
Vem sätter upp de mystiska lapparna på hans kylskåp?

Schindler's List: Drama

Vi får ta del av den oförglömliga, sanna historien om den gåtfulle Oskar Schindler, medlem i nazistpartiet, kvinnokarl och krigsprofitör som räddade över 1100 judar undan förintelsen. Det är berättelsen om en man som gjorde en insats - och om de som överlevde en av de mörkaste kapitlen i mänsklighetens historia på grund av vad han gjorde.


Vunnit 7 Oscar, b.la. för Bästa film och bästa regi samt vinnare av alla de stora bästa film-priserna och flera andra fina utmärkelser.



Recension kommer efter vi sett filmerna :)



Filmtips någon?!




Bild lånad av Angelica Blick

God morgon änglar!

Blev en spontan utgång igår, åkte till Hellströms m Leila och andra fina människor. Provade 2 alkoholfriadrinkar, mumma var det.

Det blir en lugn lördag för oss, ska snart åka och hyra film, E kanske ska klippa sig och jag är sugen på nått nytt läppstift (Konstigt?). Kanske blir något utav dessa. Får se vad jag känner för.

Förresten, har ni några bra filmer att rekommendera? Såna som man bara måste se, eller bara en sevärd rulle helt enkelt? Kom jätte gärna med tips, det är lite torrt på den fronten hos oss just nu.








Så jävla stark - Tack



Sitter och kollar igenom boken. Lyssnar igenom gammal musik för att få fram minnen. Lyssnar och kommer ihåg. Adderar låtar i den speciella spellistan. Känner glädje för var jag är idag, känner sorg för hur det var. Det är så mycket känslor, det är så mycket som går i omlopp. Jag är så fruktansvärt glad för vart jag är idag, och det tackar jag mig själv för. Hade jag inte insett hur dåligt jag mådde och hur nära jag var på att inte finnas så hade jag kanske inte suttit här idag. Jag tackar mig själv och jag tackar mig själv för att jag så stark. Så jävla stark.







Send me to a river





Har så otroligt mycket i huvudet just nu känns det som.
Hjärnan har börjat starta upp sig och just nu så känner jag bara för att ta en lång dusch med huvudet under strålarna och bara stå. Måste få vissa saker att rinna av mig på något sätt.

Imorgonbitti så drar jag och Anne och tränar först vid 8 och sen är det skriva på boken som gäller tills det är dags att åka till skolan. Och efter skolan så får jag träffa min fina Leila! Som jag längtar alltså. Hon ska äta middag med mig och E på kvällen, ska bli jätte trevligt och skojsigt. Får se vad vi hittar på efter :).

Ikväll då, ja som sagt, jag skulle vilja ställa mig i duschen men får se hur jag gör med det. Det blir ju inte så mycket hårtvättning nu när jag färgat håret, den åker ur så lätt så torrschampot är ju typ min nya bästa vän ungefär. Vilket känns jätte konstigt. Är ju van vid att typ tvätta 4 ggr i veckan? Men så är det inte nu. Ska iallafall ta en kopp te senare och bara kolla tv. Måste få hjärnan att koppla bort framtida saker.




Boken - 31




Jag är uppe i 31 sidor och jag är nöjd. Jag är nöjd över det jag producerats och för varje kapitel jag skriver blir jag glad. Jag kommer närmare målet. Men än är det långt kvar. Men fasen så bra jag är!







Dancing

Detta dansar omkring på handleden idag.

 


Sitter i skolan och jobbar med Pa:t, vill bara skriva och skriva. Har inte så mycket mer att säga just nu. Huvudet är fullt med annat. Men vi hörs senare vänner, take care ♥




Lillördags godis

Var förbi centrum efter skolan och dessa fina fick följa med hem. Rea på Make Up Store är farligt! Dock var det väldigt bra priser så jag unnade mig lite. Färgerna är ljus/mint grön och lite mörkare grön. Läppstiftet heter Diamond och är genomskinligt, perfekt att ha över läppennan! Skuggorna heter Regent och Holiday.

Flowers from E




Några utav alla de underbart vackra blommor jag fått utav E. Jag har flera fina bilder på lut men jag kände att dessa passade så otroligt fint tillsammans.





Svart/blåa pärlor, matchning?




Dessa pärlor har jag inte använt mig till någonting än.
Jag har väldigt svårt att hitta en bra matchning till dem. Har ni några bra tips kanske? De matchar inte till svart då de bryter mot de blåa.. Hmm, varje gång jag tar fram pärllådorna och ser dessa så blir jag så förbryllad, jag vet liksom inte vad jag ska göra av dem..




Överansträning




Är rätt trött just nu. Dock är jag väldigt nöjd med dagen.
Fick jätte träningssug i skolan så när jag kom hem så bytte jag bara om och gick och träna, otroligt skönt! Tror dock att jag kan ha överansträngt vänster vadmuskel, så det blir nog vila i någon dag. Ska läsa lite bloggar nu och sen läsa i lite tidningar som jag köpte idag. Kl 20.00 är det bänkning framför tvn! ♥





Follow me





Kom ihåg att ni kan följa mig på twitter, både här på bloggen och på Twitter (såklart). Så kan ni ha koll på mig när jag inte bloggar det vill säga ;) :) Sök på EmjlsSmycken så kommer ni rätt. Puss och Kram ♥





VT - 12

Sitter i skolan just nu. Har dessa underbaringar på mig idag. Gött! Hörs mer sen ♥

Mysig dag-snart studenten!




Har haft en mysig och bra dag.
Började med att skriva på boken, gick jätte bra att skriva. På eftermiddagen gick jag, Anne och ponken en promenad och sedan satt vi inne och drack te och myste lite. Har nu käkat middag och duschat efter träningen. Sitter just nu med lite tända ljus och ska snart stänga av datorn för lite måndagsmys m E. Det är ju premiär för Sveriges Mästerkock på 4an ikväll! Det får man ju inte missa, vi följde slaviskt förra året.

Imorgon börjar skolan och jag är gaaaalet taggad! Fan vad bra vårterminen kommer gå! Följ mig på resan mot studenten vettja ♥

Underbara Anthropologie




Underbara plagg. Älskar Anthropologie. Älskar den blåa färgen. Älskar det romantiska. Älskar allt.


Klicka
//HÄR/HÄR/HÄR//
för att komma till plaggen







TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST



Alltså jag blir GALEN! Vad är det som gör att jag inte kan ha långa rubriker? Jag har kollat i stilmallen men ingenting funkar :( Finns det någon vänlig själ där ute som vet hur jag ska göra??






Made by:




//all made by me//






Du och ditt perfekta nattlinne

 

Tänk er att vakna upp i en stor säng, mitt i ett rum med träbjälkar målade i vitt i taket. Solen skiner in genom spetsgardinerna. Täcket är så där perfekt fyllt med dun och lakanen ligger som sammet mot kroppen. Du hör fåglarna kvittra utanför fönstret. Dörren knarrar lite lätt när din underbara partner kliver in med en bricka fylld med gosaker på. Du har detta vackra nattlinne på dig och du vet att när du går upp så kommer du mötas utav ditt vackra lantliga hem och om du vill så kan du bara strosa omkring i denna skapelse hela dagen med en vacker morgonrock över och bara göra det du gör bäst, njuta av livet.

 

Hur perfekt och vackert är inte detta nattlinne? Jag dreglar..

 

 

 


Flyt när jag skriver

Bild från sommarn



Dagens schema är ganska strikt. Det är plugg som gäller, blandat med hundvakt och promenad med Anne.

Det är jobbigt att skriva på boken, hoppas bara att det kan släppa ordentligt så jag slipper tveka när jag skriver. Som jag skrev sist så känner jag ju att jag måste skriva rätt direkt. Jag vill få det nerskrivet precis så som jag vill ha det när det ska vara klart. Jag måste nog släppa det kravet och bara skriva, så får jag rätta det sen när jag korrläser. Hoppas att jag kan göra så idag. För det känns som att det kan komma att bli ett bra flyt idag. Håll tummarna för mig! ♥



The blue bowl

Kul att titta igenom gamla bilder. Framförallt bilder från sommaren då jag hade blont och väldigt långt hår!


Under kvällen så kommer vi nog sätta på The big bang theory boxen. På tisdag börjar skolan och jag är galet exhalterad! Känns så otroligt sjukt alltså, om ca 5 månader så tar jag studenten?! Sjukt.





Andra mannen i mitt liv


Imorgon kommer denna söting till mig och håller mig sällskap under dagen.
Andra mannen i mitt liv. Ska bli galet mysigt och jag planerar att ta en lång och mysig promenad med honom. Planerar också att pussa honom tills han blir galen :)  ♥

Insåg precis när jag letade efter en bild på godingen att jag måste fixa bland fotona alltså.. Det är för rörigt, det får nog bli till att göra det nu!





Läsvärt - Besatthet?

Jag har som sagt ett väldigt stort intresse av sanna historier. När jag sett en film som baserats på en sann historia så är jag inte sen efteråt med att googla på personens namn och läsa hela artiklar om denne. Just för tillfället så sitter jag och läser om Aileen Wournos, en kvinnlig seriemördare som dömdes till döden. Det är henne som filmen Monster handlar om, som vi såg i förrigår.

Jag blir nästintill besatt när jag läser om sånt här och ser sådana filmer.
Jag vill veta allt om personen och jag vill se bilder på dem osv osv.. Jag skapar ett ha-begär, jag vill ha alla böcker som skrivits om det, jag vill se alla filmer och dokumentärer och jag vill se så många bilder som jag bara kan. Jag sitter sedan och kollar på personens ansiktsuttryck och mimik och försöker sedan förstå mig på personen i fråga.

Jag vet inte om det är sjukligt men jag blir som fast bara.
Jag har en sak som heter superfokusering (fick jag veta av min psykolog) som gör att jag kan sitta och bara läsa, läsa och läsa på datorn t.ex. Jag försvinner som in i en annan värld och jag glömmer bort det som är runtomkring. Detta är både bra och dåligt. När jag sedan "vaknar" så kommer jag på mig själv att ha glömt bort att E sitter bredvid mig eller att jag skulle gjort någonting annat. Jag har fått den här superfokuseringen av min farfar. Jag ser just det som positivt för han var väldigt framgångsrik och visste allting om andra världskriget (och då menar jag allt) just för att han kunde sitta och läsa i timmar och han behövde bara läsa det en gång sen kunde han det. Jag har även fått mitt fotografiska minne utav honom, som gör att jag kan "gå tillbaka" i texter och böcker när jag t.ex. sitter på ett prov.

Det jag menar med detta är att mitt intresse kan rinna över till en något liten besatthet utan att veta om det.


Jag äger ett 30 tal böcker om andra världskriget och Hitler, just för att jag är så otroligt intresserad och besatt utav att veta vad som kan driva en sådan ondska.

Det är väl just det som gör det.


Therons' förvandling till Wournos, vilket blir helt galet likt och hon gör rollen otroligt skickligt. Inspelningteamet visade Charlize klipp från dokumentärer med Wournos i för att hon skulle kunna agera så likt som möjligt.

 

 

 

 


Förkylningstéet "Dunder"




Det har stått tvätt och städning på vårt schema idag,
därav min lilla frånvaro nu på dagen. Vi har också börjat få känningar i halsen båda två så vi har hällt i oss kopp efter kopp utav vårt förkylningste. Det är en himlans massa grejs i, som ni kan se på vänstra bilden. Vi hoppas att det funkar, för ingen utav oss har lust att bli sjuka, konstigt va? ;) Vi diskuterar just för tillfället smaken på tet, det har egentligen ingen speciell smak men det är väldigt lent mot halsen. Har för mig att det är lite ingefära i, och sen en massa annat. Grunden är iallafall grönt te och det finns att köpa på Kahls Kaffe & Thé handel vilket är min favvoaffär för tillfället. Älskar att stå där och bara dofta på en massa goda téer och sen gå hem med en påse full med nya gosaker. Vi håller tummarna för att det funkar ♥





Exhalterad och hyra film..


Ja.. Vi hyrde ju dessa filmer igår.
Experimentet har jag sett galet mycket fram emot att se. När vi hyrde för någon månad sedan så frågade jag efter den här i affären och de hade den tyvärr inte, så jag gick därifrån med en ledsen och uppgiven min. Men igår, när vi stod och letade bland alla filmer så ser jag bara den där! Och jag tog den snabbt som attan och gjorde ett glädjeskutt! "Erik, Erik, titta titta!", Jag hade nämligen pratat om den här ganska mycket och ömkat mig om hur mycket jag vill se den. Så jag tog den där, i min varma, kärleksfulla famn och fortsatte letandet på en till film. När vi kände oss nöjda så gick vi till kassan. Ingen utav oss hade i tankarna att det var lite konstigt att de sa att dem inte hade den här då för någon månad sedan, utan vi betalade och gick därifrån med glädje i stegen.

Vi kommer hem, äter en jätte god tacos-middag och jag avnjuter en alkoholfriöl.
Ser fram emot filmkvällen och jag har redan pingat Experimentet som den första filmen att se. Vi bullar upp med dipp och grönsaker, tittar på The Voice Sverige och bara är nöjda med kvällens schema. När då The voice är slut så är jag redigt snabb med dvdn, sätter i skivan och bara väntar på att den ska sätta igång.. Väljer subtitle och sen.. när jag sitter där, med leendet breddat till öronen och är lite så där pirrig i magen.. vad kommer då upp på rutan om inte......"Das Experiment".....





VI HADE HYRT FILMEN PÅ TYSKA!




Jag suckar lite lätt men försöker vara positiv. Säger till E att vi kan väl kolla vad det är för något, det kanske funkar ändå..



4,5 minut senare så satt den andra filmen i dvd-spelaren.


Jag lite smått uppgiven men ändå glad och E lite glatt suckandes "att det var ju typiskt att vi inte tittade på baksidan av filmen när vi hyrde den".....

Så, ja, det slutade med att vi tittade på Monster och jag som älskar filmer som är baserade på sanna historier tyckte den var riktigt bra, medan E tyckte att den var okej. Det var en väldigt tung film men Charlize Theron gör en grym skådespelarinsats! Riktigt grym var hon. Så, den är absolut sevärd alltså, och för er som är som jag, som älskar filmer i denna genre: Ni måste se den!








Inside the pearlbox

inside my pearlbox


Kliar lite i fingrarna, vill göra lite smycken men det blir inte ikväll. Vi ska bänka oss framför Gladiatorerna och sedan blir det en film. Vi hyrde en ny till ikväll, så vi får se hur den är :).
Vi var i centrum idag efter Es match. E köpte en jacka som han tittade på i mellandagarna när vi var i stan, då var det 50% på den, nu var det 70% så han slog till, 909 kr i rabatt tackar vi för. Nej, nu ska jag göra lite te och ordna med ett inlägg som kommer upp senare, så stay tuned!



i mitt huvud

Det snurrar runt en massa saker i mitt huvud för tillfället..

- Jag har klippt av håret och jag trivs som fisken i vattnet. Gött!
- Dock har jag inte riktigt tagit mig tiden att "lära känna" håret, har inte stylat och sånt som man kanske ska göra för att få in den där 'dagliga' frillan ordentligt.
- Jag läser så galet många bra mode-bloggar och jag har börjat rensa garderoben + köpa lite nytt pö om pö.
- Dock känner jag att jag inte riktigt får till det så som jag vill.
- Inspirationen finns så det räcker och blir över.
- Jag vill bara få hem mitt Style by Tyra paket nu nu nu.
- Jag skulle vilja bo i min hatt.
- Jag skulle vilja ha en hel dag och bara prova kläder i garderoben --> Vad passar med vad?
- Jag skulle vilja stå och fixa mina ögonbryn och bara måla dem i önskad form, skulle jag passa i de som jag vill ha?
- jadedijadedijaaaaa

Kom nu förbaskade paket!

 

 

 




Ny signatur!

 

 

Vad tycker ni om min nya signatur? Jag är super nöjd! :) Den är så himla söt. Tack så jätte mycket Moa för hjälpen!

 

 

 

 


Mumsfilibabba - Recept



Vanilpannacotta m. hallon & chokladdekorationer, recept: 6 pers, ca 195 min.


4,5 dl grädde
1,5 kelatinblad
4,5 msk socker
1,5 st vaniljstänger (jag använde 2)
300 g hallon
100 g mörk choklad

Gör så här:
1. Blötlägg kelatinbladen i rikligt med kallt vatten i 5 min. Skär vaniljstängerna i mitten och skrapa ur innehållet med hjälp av sidan på kniven. Koka upp grädden med sockret och vaniljstängerna + det urskrapade innehållet.

2. Lyft upp kelatinbladen och utan att krama ur dem och tillsätt i grädden. Rör till en slät smet.

3. Plocka upp vaniljstängerna och släng. Häll upp smeten i fina glas eller skålar och sätt in i kylen i minst 3 timmar, max 1 dygn.

4. När det är dags för servering, skär hallonen i halvor (eller ha dem hela, helt efter egen smak) och lägg på pannacottan.

Chokladdekorationerna:

1. Smält den mörka chokladen i vattenbad. Lägg ut ett bakplåtspapper.

2. När den är färdigsmält, ta en metall-/träsmörkniv, sleva upp en mängd choklad och dekorera efter önskvärda figurer på bakplåtspappret.

3. När alla dekorationer är klara, in med den i kylen tills allt har stelnat. Dekorera på pannacottan vid servering med hallonen.

Klart :)!


Jag gjorde bokstäver till oss, den ni ser på bilden är min (såklart ;)). Det blev galet gott. Jag använde mig ju utav 2 vaniljstänger, då blir det så klart än mer smak :) Detta gör ni helt efter tycke och smak. Mumsfilibabba!







Another picture

 



You should never stop smilin'




Turnering och surprise

Detta har jag på mig idag.

 

Nu, snart, blir jag och E hämtade av hans pappa. E har fotbollsturnering och de gick vidare igår så idag är det kvartsfinal, då måste man ju hejja :) Jag brukar vara med på hans matcher, jag och hans pappa brukar stå och heja tillsammans.

 

Hade en jätte fin och bra bild utav vad jag skulle ha på mig idag, men ja.. Det gick lite i kras när jag insåg att två utav plaggen låg i tvätten, vilket gjorde att jag kom å tänka mig min avbokade tvättid idag som flyttades till imorgon. Så jag fick ta på mig nått annat.. Men det blev nog bra ändå. Kanske tar på mig hatten också. Men vi hörs lite senare mina vänner. Då blir det lite "recension" av filmerna igår. Det var mig en väldigt intressant grej alltså, man kan säga att en utav filmer inte riktigt var som vi trodde ;).

 

 


Hyrfilm och gottis till

skriver från plattan..

Har varit hos farmor hela dagen , vi hann med 4/5 grejer. Vi fastnar alltid när vi fikar, vi kan sitta i timmar och bara prata. Så himla mysigt. Jag älskar verkligen min farmor. Ska visa er vårt smycke som hon och jag delar sen. Nåväl :)  Denna kväll kommer spenderas framför tvn med grönsaker, dipp och hyrfilm. Vi hyrde två som jag har hört ska vara riktigt bra! Skriver självklart sen vad vi tyckteom dem :)

Installation och fix

Ett utav de armband som jag bär mest nu för tiden


Idag ska jag vara med farmor hela dagen.
Ska bli jätte mysigt. Vi har en del att göra, installera lite julklappar hon fått osv. Men datorn hänger med så det blir uppdatering därifrån senare. Hoppas ni får en fin helgdagsfrukost och morgon :) Kram ♥




Today's facelook

 

En bild på kvällens facelook. Här har jag läppstiftet som jag tipsade om i förra inlägget. Har gjort pannacottan och mina chokladdekorationer, de får stå ute i kylan för att stelna, mamma och pappas kylskåp håller på att haverera :S. Inte så jäkla bra.. Men pappa fick en vinkyl i 50 års present så de viktigaste kylvarorna får stå där nu. Men bilder kommer upp på allt sedan. Ni får ha en mysig kväll så länge :) Puss på er ♥

 

 

 

 


Favvo-läppstiftet




Mitt allra favorit läppstift
är detta från Make Up Store och färgen heter Poppy. Det här har jag nästan alltid på mig. Det är en väldigt fin färg men ändå vardaglig. Ett riktigt hett tips! 170 kr på MUS.






Beautiful pearls

 

Igår kom mina efterlängtade pärlor äntligen med posten. Har haft dem restnoterade sen september tror jag. Så, ni är så välkomna så!

 

 

 

 

 

 


Vaniljpannacotta

Vaniljpannacotta från Midsommar 2011

 

Ikväll så blir det middag i villan med mamma och pappa samt några väldigt goda vänner till familjen. Vi är som galna i pannacotta så det blir det ikväll till dessert igen. Tänkte göra en gammal hederlig vaniljpannacotta med lite bärkompott och chokladdekorationer. Ni kommer självklart få ta del av mitt recept, men det kommer upp senare!

 

 

 

 


Jag & mina miner

Oktober 2011

 

Tänkte dela med mig utav en fin bild på mig som togs i oktober. Jag är väldigt duktig på det där med miner alltså. Jag och Moa har kommit fram till att vi borde göra en kalender med bara bilder på mina miner. Skulle vara grymt kul, haha! Det här är dock en utav de mesiga.

 

Vid 11 ska jag iväg och träna, sen bär det av mot villan. Ska sitta och plugga där idag. Kommer ha med mig en del packning, som jag alltid har när jag ska dit, jag är fruktansvärt bra på det där alltså. Kommer ha 1 datorväska, 1 träningsväska och 1 med kläder och smink och sånt. Det blir nämligen middag där ikväll så då kommer sminket att hänga med. Men vi hörs lite senare mina fina vänner, kram på er tills vidare :) ♥






Tidningar = Mina biblar




Köpte med mig senaste numret av Elle efter min träning idag.
Kände för att lägga mig i soffan ikväll och läsa denna. Blev lite inspirerad när jag såg numret på en annan tjejs blogg. Så, ja, den blev min idag också. Fick med ett läppglans från Face också, tänkte prova det imorgon och se om det är något att behålla. Jag är som sagt en tidningsnörd, jag älskar att bläddra i tidningar! Detta är en del av min tidningssamling, som jag faktiskt rensade för ett par dagar sedan. Det var nog ett 15-tal tidningar som fick åka. Har några i sovrummet också. Men, som sagt. Tidningar är heligt för mig. Gör alltid hundöron och kollar tillbaka i dem flertalet gånger när jag har läst klart dem. Vi kan väl sammanfatta att tidningar är som biblar för mig. Ja, vi säger så.




Klick-Klick-Klick

 

Detta klickades hem av mig precis. Skippar det från förra inlägget. Kom på att jag hellre lägger pengar på fina smycken. Dessutom för en mycket billigare peng! Allt detta för 163 kr/fri frakt från Style By Tyra. Örhängena + ringen var från rean. Halsbandet ord.pris. Jag tackar och bockar!






UPDATE: Detta blev tydligen mitt 600 inlägg. That's not badly pinkat för att ha bloggat i 1 år? Eller?

UPDATE 2: Det är mitt 600ade inlägg sen Maj! Det är arkivgrejen som fått nå knas :) Haha, tur att Moa har koll på mig ;) ♥

 


Arden kit?


 

Är väldigt sugen på att beställa det här kitet. Var tvungen att kolla vad bara stiftet kostar och endast det kostar 220 på eleven.se. Borde man köra? Vad säger ni? Jag har hört att det är galet bra och jag har duktigt nog slarvat bort mitt läppsyl som jag köpte när jag jobbade på Lugnett (Bra där!), som är mitt favvo. Ska jag beställa det? Kitet kostar trots allt 349, lipcare och en annan "burk". Det är ju bra pris för produkterna.. Får se hur jag gör. Vad tycker ni?

 

 

 


För 2 timmar sedan

 

 

Har suttit och skrivit i 2 h nu, varvat med gråt och glädje. Det är tufft att skriva den här boken men ack så nyttigt och jag kan inte vänta tills jag står med den i handen alltså. Men när jag jobbar/skriver/pluggar så måste jag ha någonting att äta samt dricka i närheten, det är liksom how I roll. Detta tog jag efter träningen och när jag satte igång med skrivandet. Nu har jag en paus men ska snart sätta igång igen. Kram på er ♥

 

 

 


En del av boken


Sitter och pluggar för tillfället, har en del att skriva på mitt PA så det blir kaffe och skrivande nu på dagen/eftermiddagen. Ni kanske får en liten skriftlig del utav boken att läsa sen. Jag själv är väldigt nöjd med det som producerats hitintills men det är en lång väg kvar. Om ni vill ha något att läsa innan dess så har jag en annan del utlagd HÄR.






Detta värmer något otroligt!


Alltså, hur glad blir jag inte när Jenny skickar denna till mig? Så otroligt fin redigering så man blir ju salig! Tack så hjärtligt :D ♥ Mums säger jag bara. Denna vill jag ha som header!

 

Tack snälla Jenny!

 

 

 

 

 


Välkomna hit finisar


Vill bara hälsa de nya läsarna välkomna! Känns jätte skoj att ni har hittat hit. Det värmer mycket gott i lilla hjärtat på mä' ♥



//Ringar - Glitter/Armband - gjorda av mig//








Bild från fotosessionen




En utav bilderna från vår fotosession


Har nu fått bilderna av Moa och jag är jätte nöjd! Nu ska vi bara fixa lite till bloggen. Moa är en jätte duktig fotograf och det coolaste är att hon är självlärd!







Nya frisyren


Inom kort kommer Moa maila mig bilderna från gårdagens fotosession, om jag är nyfiken? GAH säger jag bara.





Don't forget to help me out with my background-color problem!


Hjälp mig!


Alltså jag har så svårt att bestämma mig med bakgrunden i designen.
Väntar på ny header också så bloggen är ju under konstruktion men jag kan inte bestämma mig, det känns liksom inte rätt. Så jag undrar om ni kan hjälpa mig? Vad tycker ni är snyggast? Helgrått som det är nu? Eller som det var innan? Har försökt göra skrämdumpar men av någon anledning vill det inte laddas upp bilder här på blogg.se. Men om ni kan tänka er hur det såg ut förut och hur det ser ut nu? Vad tycker ni?


Please help a confused soul out...







Tankens kraft






Goddag mina fina. Jag är grymt nöjd med frillan alltså.
Mumma! Har pluggat nu också och jag är grymt stolt över mig själv, var så otroligt omotiverad till att göra en uppgift men nu är jag klar! Hur kom det sig? Jo, jag tänkte mig till att bli motiverad. Tror verkligen på tankens kraft och nu har jag ju klara bevis på att det funkar.






Favoriten

Tidsinställt - Just nu sitter jag på Theo-Klippet och färgar och klipper.. Klipp-klipp, färg-färg.


Igår hade farmor ett utav sina armband på sig som jag gjort. Detta är hennes allra favorit, svart/vita med strass. Det är dessa som går så otroligt bra hos Klostermans. Otroligt roligt!

 

Fick även med en bit av hennes urgoda pepparkaka, namnam.

 

 

 


Ugglelyktor

Var och fikade hos farmor nu på kvällen. När vi kom in så lös hennes fina ugglelyktor som hon fick i födelsedagspresent. Dessa är från Lagerhaus och kostade runt 69 kr/stora och 49 kr/lilla.

 

 

 


Sneak peak & ny design

Snart kommer ny header och nya bilder komma upp i bloggen. Vi är båda grymt nöjda med dem trots att vädret svek lite. Men vi gav oss inte! Som ni ser är det ny design och lite ändringar, jag är väldigt nöjd. Om ni inte ser det tryck på f5 =uppdatera. Min logga där nere där det står "Ta hand om dig, Emma" kommer också ändra färg men detta också inom kort. Så jag får hålla er på halster.


Ni får en liten sneak peak







Så, designen, hiss eller diss?








Can we do it all over?


Radical change?



Nämen vad sägs som en färgning + radikal klippning imorgon? Jo men vi kör på det va?






Bilder lånade av Angelica Blick









Skalman <3

Är uppe i ottan denna morgon, trots lov. Ska iväg och träna vid 9 och sedan göra mig redo för photoshoot. Ska bli riktigt skoj och det kliar i fingrarna inför att göra om bloggen.. Får se hur mycket jag kan hålla dem i styr. Är sugen på en stor förändring.

Satt och planerade igår och ja, jag lever nog upp till kriterierna för att vara Skalman alltså. Kallades för Skalman för flera år sedan och ja, vad kan jag säga? Min väska är ständigt proppfull, jag måste ha mat på vissa tider och jag är beroende av sömn. Så, ja, denna morgon tillägnar jag the one and only... Skalman ♥

 

 

 

 

 


Ang.Blick - Klockrent!


Alltså page á la Angelica Blick... Så.jävla.snyggt?!
Och sen att hela hon är gourgeuos gör det hela till en klockren fullträff!




Bild från Angelica Blick















Victoria Secret..Sshh

Okej.. Jag gjorde precis misstaget att gå in på Victoria Secret's site. Detta skulle jag vilja klicka hem!













Nytt utseende på G


Vi har ätit tidig middag och även varit ute på en uppfriskande och halkig promenad i duggregnet. Jätte skönt! Är så där kall och go om kinderna mina :) Nu ska jag sätta igång lite tevatten och sen bara sitta i soffan och göra nått mysigt. Vet inte vad än men det är nog inte så svårt att komma på nått. JO! Jag ska planera veckan :) Det står pluggvecka högst upp i kalendern men det är även en del annat som ska göras så det blir till att timplanera. Imorgon är det dags för fotografering och äntligen så tar vi ett steg i riktning mot en "ny" blogg, ett nytt utseende! Ska träna innan det också. Min kropp skriker efter att få röras på.


 

Jätte fint halsband som jag hade på mig igår, det är verkligen en ny favvis! 99 kr/Glitter (tror jag..)

 

 

 

 


Må-bra år!

Nu är vi hemma och vi hade en jätte trevlig kväll igår. Vi åt gott och drack gott, spelade spel och jag och E vann 3 utav 3 spel ;), kändes mycket bra om jag får säga det själv. Nu sitter vi här i soffan med varsin dator och jag känner mig bara så tacksam. Tacksam för en bra 2011 och tacksam för en fin och lugn start på 2012. Tänkte sätta mig nu och skriva lite om mina känslor angående det nya året och allt jag är tacksam för och vad jag vill med det nya. Jag kör inga nyårslöften, jag känner mig själv så bra så jag vet att om jag säger att det är ett nyårslöfte så kommer det inte fungera, de är nästan till för att brytas. (Dock är jag jäkligt imponerad av de som verkligen lyckas med sina löften, som ett löfte min mamma hade för 2 år sedan och hon lyckades så jäklarns bra med det!) Så jag har lite andra tankar i mitt huvud om detta år, det ska vara ett må-bra år!

Bild från förra nyår

 

 

 

 

 


Ny datorväska

tidsinställt inlägg -

En julklapp som jag fick av min älskade farmor var den här dataväskan.
Vi tittade på den tillsammans för någon månad sedan och jag sa att det var en av mina önskningar. Jag är så galet glad över att jag fick den! Den kommer vara perfekt till skolan, har på sistonde haft med mig den mycket dit och det är rätt jobbigt att bära den som en bok liksom. Så detta är grymt. Den har jätte många fack också så jag kommer kunna ha med mig mycket :) Ibland kommer jag nog kunna ha bara den här som väska och ingen annan handväska liksom. Den är från Åhléns och den finns även i rött.

 

//Svart klänning - VILA/Svart kofta - H&M/Svarta leggings - H&M/Skor - Din sko/Datorväska - Åhléns//

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0