En utslagen ko, på ett ungefär

 
Vill bara meddela att jag lever! Vi kom hem från landet i söndags och var då som en utslagen ko ungefär. Har dock haft det helt fantastiskt där ute men har blivit jättetrött av allt slappande? Så är som en utslagen + överkörd ko nu typ. But I like it. Idag har vi tvättat, rensat bland handdukar och sängkläder, betalat räkningar och varit jätteduktiga. Ska nu läsa alla mina 794 inlägg som samlat på sig under 11 dagar på Bloglovin och bara slappa. Hörs mer senare när jag laddat batterierna och laddat ner alla bilder från kameran, tjo! ♥
 
 
 
 

Tröskö dag III - del II

 
Nu var det dags att åka hem. Vi åkte runt lite först i skärgården, tittade in några ställen där vi låg ofta förut. Jag låg med näbben upp mot solen nästan hela vägen och ja, det syntes på kvällen. Vi blev avsläppta på Ingmarsö, mamma och Johan passade på att handla lite och vi fick oss även en varsin glass att smaska på i väntan på Cinderella. Vid två-tiden så vinkade vi av mamma, pappa och Johan och Cinderella kom åkandes, vi klev på och betalade för oss. Vid tre så var vi framme i Vaxholm och där väntade Eriks föräldrar, så himla snällt av dem att hämta upp oss. Dem släppte av oss hemma och då var turnén igång igen. Vi gick upp, lämnade av allt vi haft med oss i skärgården, hämtade matlistan och klev ut genom dörren igen, åkte mot Willys, storhandlade och åkte hem igen, packade upp allting, packade om våra väskor till en veckasboende på landet (inte helt lätt när man är trött och hungrig). Vi fixade i ordning lite annat, packade lite torrvaror och tog på oss skorna igen, gick ner till bilen, ställde in torrvarorna och åkte för att hämta Rocky. Han blev jätteglad när han såg oss och vi likaså. Vi packade in alla hans saker och åkte sedan till Skarpäng för att hämta och lämna lite saker hos Eriks föräldrar, sedan handlade vi mat på en pizzeria där, åkte hem och käkade och då var klockan åtta. Helt slut var vi båda men jag satte mig vid datorn, bloggade och svor över blogg.se då det var så fruktansvärt segt så jag kunde inte tidsinställa några inlägg. Jag gick ut med Rocky istället och stängde sedan av datorn med vetskapen att jag skulle behöva fixa på morgonen istället, vilket jag nu gjort i en timme ungefär. Nu ska jag göra mig i ordning i racerfart, för nu vill jag ut till landet och bara vara. Duscha får jag göra där ;).

Nu är det iallafall söndag och vi kommer hem idag, har nog några bilder att visa er! Men vi hörs senare ♥
 
Hoppas ni inte blivit snurriga av allt snack i detta inlägg, det är trots allt måndag när jag skriver det här och stressen är lite ja, hög just nu.
 

Träskö dag III - del I

 
I den här fina båten har vi nu spenderat 3 dagar och 2 nätter. Det har varit hur mysigt som helst och jag hade gärna kunnat stanna mycket längre... Förhoppningsvis så har mamma och pappa köpt en segelbåt till nästa sommar och då jäklar blir det mycket skärgård för mig ;)
 
Nu är det lördag och vi tjejer har planerat att bara njuta, mysa och bara vara. Bada, sola (förhoppningsvis) och bara ha det bra.

Träskö dag II - del III

 
På andra kvällen så hade vi alla fått lite färg i ansiktet, framförallt Johan som legat på berget nästan hela dagen och insupit solen. Vi åt god middag och efteråt så satte Erik oss på plats genom att vinna i plump. Jag kan säga att jag inte är någon stjärna på plump alltså, men sen tror jag också att de andra gick in i en packt för att jag skulle plumpa flest gånger...
 

Nu har Therese och Frida kommit ut till oss på landet. Vi har säkerligen haft en jättebra vecka, även om vädret såg lite halvbra ut. Förhoppningsvis har det ändrat sig lite. Jag har säkert tagit en massa bilder som jag kommer kunna lägga upp när jag kommer hem. Jag måste säga er att det inte är lätt att tidsinställa inlägg för en hel vecka. Det blir så abstrakt och... ja, knasigt.

En favorit III

 
En tredje favorit - Jag och Erik i det lite kyliga vattnet, glada att solen äntligen tittat fram och att vattnet äntligen går att bada i.

Träskö dag II - del II

 
Det var kyligt i vindarna men med lite kapäll uppe så stack jag ut nosen och sniffade på solen. Njöt, njöt och njöt. Efter någon timme så sprack det upp och jag och Erik hoppade i vattnet, tvättade oss och simmade lite. Jag var inte så taggad till en början men Erik var på och sa att vi skulle hoppa i. "Okej" tänkte jag, "men bara om jag får en kopp kaffe efteråt". Sagt och gjort, mamma kokade kaffe och jag och Erik hoppade i. Efteråt fick jag min efterlängtade kopp och ack så mysigt det var.
 
 

Träskö dag II - del I

 
Vi vaknade några gånger under natten av regn och blåst. Mamma och pappa var uppe vid 4-tiden på morgonen och kollade till båten, några "grannar" hade fått problem och var tvungna att lägga om mitt i natten, men det gick bra till slut. Det spöregnade till ungefär halv 9 på morgonen, sen avtog det men det var kallt i vindarna. Vi började iallafall morgonen med en mysig frukost, kaffe, yoghurt, färsktbröd och juice. Mumsade och tog det lugnt, sen dukade vi av och gjorde oss i ordning för en ny dag i skärgården. Jag smörje in mig, även om det var molningt och kallt. Vi såg dock på himlen att det skulle spricka upp lite så vi höll humöret uppe och höll tummarna. Johan och Erik gick iväg och fiskade, jag, mamma och pappa satt kvar i båten och tog en kopp te, läste lite och pratade, väldigt mysigt. Killarna kom tillbaka, dock utan fångst och då blev det dags för lite sillunch, hur gott är inte det? Klassiker ute i skärgården. 

En favorit II

 
En andra favorit från Träskö - Motljus, fantastiskt motiv och ja, fantastiskt blått hav som bakgrund
 
 
 

En favorit I

 
En favoritbild från Träskö - Killarna ståendes i vattnet och väntar på att fisken ska nappa
 
 
 
 

Träskö dag I, del II

 
Fortsättning på första dagen på Träskö. Bilderna på mig tillsammans med mamma och pappa var ju inte dem finaste på mig direkt men dem betyder ju väldigt mycket ändå! Jag och mina underbara föräldrar tillsammans på ett barndomsställe, mycket symboliskt och mycket kärlek i det. Mamma och pappa har, som ni ser, blivit oförskämt bruna under veckan dem varit borta (dem använder solskydd) och dem mår bara väldigt, väldigt bra där ute. Vi tog den lilla grillen som följde med i båten (dem hyr båten), briketter och tändvätskan och satte igång den, grillade grillspjut, kokade färskpotatis och en massa annat gottis. Njöt utav maten framför havet och den varma klipphällen. Mamma och pappa avnjöt ett glas vin och vi andra lite öl och läsk. Efter maten så grillade vi marschmallows och jordgubbar (en riktigt god kombo) och bara mös, tills dem förbaskade myggen kom. Då sprang vi ner och klädde på oss lite, det hjälpte en liten stund men sen kom dem som i en packt och började käka på oss (har några fina bett på benen kan jag säga) så då hoppade vi ner i båten och spelade yatzy istället. Efter det gick vi och la oss, trötta efter dagen men väldigt nöjda och glada ♥
 
 

Det ska va gött å leva

 
Vi satt på berget, insöp harmoni och havsbrisen. Vi åt nybakta kanelbullar och hade det väldigt, väldigt bra.
 
 
 
 
 

Träskö del I

 
Dagen började med att vi packade ihop det sista och åkte till Arlanda för att hämta upp Johan. När vi väl gjort det så styrde kosan mot Vaxholm och båten "Värmdö". Vi kom dit lite tidigare så vi hann sitta ner en stund och bara titta på allt folk och alla båtar. Vi beskådade även några fåglar som badade i vattenpölar. Båten kom vid halv ett och klockan två var vi framme vid Norra Stavsudda, där ute låg mamma och pappa och väntade på oss, plockade upp oss och sedan åkte vi mot Träskö där vi spenderat många somrar när vi var små. Träskö är riktigt vackert och nu på senare år så har det blivit ett väldigt populärt tillhåll i skärgården.
 
Vi packade en liten picknickväska, tog sittkuddar och satte oss på berget och tittade ut mot vattnet. Så otroligt, otroligt harmoniskt. Där mår jag bättre än "bara bra".
 
 

Grisslehamn III - hemma men åker imorgon

 
Här är bilder från vår sista middag i Grisslehamn. Jag hade min favoritklänning på mig (samma som på Midsommarafton) och Erik sin matchande skjorta, fina fisken. Det bjöds på grillbuffé som var otroligt god. Det var karré, marulk och entrecote, till fanns det grillad bakpotatis (vansinnigt gott) och några pastasallader, baguette och massa såser. Det var en fantastis middag och efterrätten, ja ni ser ju själva, den gick inte att klaga på!
 
Nu är vi hemma från skärgården. Dagen har varit lika hektisk som torsdagen var kan man väl säga. Nu har vi iallafall storhandlat inför landet, hämtat Rocky och äntligen fått i oss middag. Nu ska jag hoppa in i duschen, tvätta bort all solskydd som varit flitigt använt och sedan smörja in mig i en fetkräm som svalkar. Ska även gå ut med Rocky och även försöka tidsinställa lite inlägg till veckan. Vi åker som sagt imorgon till landet och är kvar där till söndag. Tidsinställer lite, hoppas jag har tillräckligt att täcka alla sju dagar, kanske inte blir flera inlägg om dagen men förhoppningsvis minst ett. ♥
 
 

Grisslehamn day two

 
Här kommer dag två i ett bildregn. Frukosten var mumsig som hotellfrukost oftast är. Efter det gick vi ner till spa:t och låg där i 2 h i solen och läste, jag läste förresten ut "En dag", (måste se filmen nu!). Efter det gjorde vi oss i ordning och gick ut och spatserade runt i Grisslehamn. Vi åt lunch på deras mysiga bageri, vi gick ner till marinan och tittade i små bodar där, gick tillbaka igen och ställde oss i kön till glassboden, köpte oss varsina glassar och mumsade på dem tillbaka till hamnen igen och där satte vi oss en stund och tittade. Jag blev proppis av glassen så fick faktiskt slänga lite, nu när jag ser bilden på den dock så blev jag jättesugen (såklart). Vi styrde fossingarna mot hotellet igen och satte oss på rummet och bara pustade. Båda var helt slut så vi gick ner till spa:t igen för att ligga där i någon timme i stolar, vi läste och läste, beställde in öl och bara satt där. Vi gick ner i jaccuzzin och sedan gick vi upp och gjorde oss i ordning inför middagen som jag visar i ett annat inlägg. Kom på att jag måste spara lite till nästa vecka (då jag inte kommer ha "blogg"-internet what so ever.. lite ångest inför de. Kommer dock kunna ladda upp lite via 3Gt på instagram och twitter)

Idag kommer vi hem, så förvänta er lite bloggning här till kvälla'!
 
 
 
 
 

Senaste från Instagram

 
 
Jag och Erik har blivit äkta sambos - Vi har lagat otroligt god middag med oxfilé och färskpotatis - Jag på väg till frukost med mina fina tjejer Frida och Therese - Jag kände mig lite vågig en dag - Jag har världen bästa kollega - Fick en underbar semesterbukett av Erik som blomstrar än.
 
 
 
 
 
 

Grisslehamn day one

 
 
Här är hela vår första dag i Grisslehamn. Vi började med att stanna på vägen och äta i Svanberga på deras lilla värdshus där Erik varit några gånger med sin familj och släkt. Precis när vi kom in så började det spöregna så vi satt där och åt och hörde regnet smattra mot borden på uteserveringen. Som jag skrev innan så hann vi knappt checka in för ens vi satt i spa:t och solade och läste. Middagen var supergod, förrätten hette "Grisslehamsdelikatesser" och det kan jag lova att det var, najadlax och sikrom och en massa annat gottis. Huvudrätten var oxfilétournedo med pepparskysås och sparris inlidad i bacon, till det åt Erik potatisgratäng medan jag tog pommes frites (jag vet jättetråkigt) men det är för att min mage inte gillar gratäng riktigt (om jag inte gör den själv dvs). Efterrätten åt vi inomhus då det blev lite för kallt. Erik hade problem att välja te medans jag bara avnjöt en kopp cappuccino då jag var för mätt för att orka något annat. Erik tog dock deras havtornspannacotta och den var tydligen riktigt god. Som ni även ser på bilderna så hade vi kvällssol och det var ju så härligt. Jag tog mig även en alkoholfridrink innan och en lättöl till middag, jättegod drink och ja, lättölen av märket Pripps var det enda som fanns (som var lågalkoholhaltig alltså).
 
Nu är vi påväg ut mot mamma och pappa och har det förmodligen hur bra som helst, tidsinställer lite fortsättning på Grisslehamnsturen som poppar upp under tiden vi är borta. Hoppas ni får det jättebra under tiden! Kram ♥
 
 

Excited!

 
- Så här exalterad är jag över att vi ska ut till skärgården imorgon! -
 
 
 

Semesterkänslan är infunnen

 
Medan kameran ligger och laddar så lägger jag upp lite Instagram och mobilbilder istället. Vi har haft det helt fantastiskt i Grisslehamn och på Grisslehamnshavsbad. Vi spenderade mest tid i spa:t (självklart) och vi hade superbra väder. När vi åkte ut i tisdags så spöregnade det och åskade om vartannat men när vi kom längre och längre ut så sprack det upp och sol och klarblåhimmel väntade oss. Vi svirade om fort som attan när vi kom fram, gick ner till spa:t och parkerade oss i ett par solstolar i eftermiddagssolen, drack gurkvatten och ananas, melon och vindruvor. Där låg vi ganska bra tills det var dags att gå upp och duscha och göra oss iordning till middagen. Väldigt god mat och ja, utsikten var ju helt fantastisk som ni ser. Så där satt vi i kvällssolen och åt en väldigt bra och god middag tills det blev lite kallt, då gick vi in och avslutade med efterrätten där. Vi gick sedan till rummet och tittade på den sista delen av den underbara serien som vi såg förra veckan och som jag skrev lite om HÄR. Känslan att krypa ner under hotelltäcket och bara titta på tv var obeskrivlig, så otroligt skönt.
 
Imorse så åt vi hotellfrukost, njöt det sista och sedan packade vi ihop allting och begav oss hemåt. Vi åkte av vid Arninge för att hoppa in snabbt på bolaget, sedan åkte vi till fiskeboden för att köpa metmask, sedan kunde vi åka hem och lasta av allting, men då var det dags att skriva inköpslista och åka och storhandla, för imorgon åker vi ju till skärgården och där ute väntar mamma och pappa på oss och Johan (som kommer med flyg imorgonförmiddag). Det kommer bli så härligt! Nu har vi iallafall packat upp från Grisslehamn, packat upp det vi handlat, kollat så att vi kommer få med allting imorgon, packat ner torrvaror, packat det lilla vi ska ha med i klädväg till båten och nu har även vi packat och klappat ihop. Trötta men väldigt nöjda och glada med början utav semestern. Vi sa det i bilen, man ska nog alltid börja semestern med att åka till spa, då kopplar man verkligen ner och det går inte 1-2 veckor innan man känner att man har semester. Jag kan säga att den känslan har infunnit sig, totalt.
 
 
 
 

Fullspäckat schema

 
Har haft en väldigt, väldigt härlig och mysigdag med Frida och Therese. Först så åt vi lunch med Therese som jobbade, mysigt att träffas, om än för en liten stund, nu innan vi alla far åt olika håll i en vecka. Vi satt vid fontänen i centrum på en picknickfilt, snackade ikapp lite och åt våra små luncher. Pratade lite smått om nästa helg då dem kommer till landet, ska bli så otroligt mysigt! Efter det så satt jag och Frida kvar i någon timme och lapade sol och pratade framtiden. Läskigt att prata om det kom vi båda underfund med, men vi kom överrens om att allting ordnar sig och att vi alla kommer finnas för varandra, oavsett vad som händer. Skönt att känna det. Efter en stund gick vi in i centrum, tittade lite och delade sedan på en frapino, så galet gott var det. Vi fortsatte sedan hem och packade ihop en lite picknick och satte oss på innergården och pratade i flera timmar, så mys och jag känner nu att solen tog en del. Så skönt! Äntligen fick jag lite hopp om Sveriges väder.
 
Imorgon åker jag och Erik till Grisslehamns havsbad i 3 dagar, 2 nätter. Vi kommer hem på torsdag och om jag orkar då så lägger jag upp lite bilder här. Vi har nämligen lite packat schema när vi kommer hem då, vi ska förbereda inför att åka och hämta bror min på Arlanda för att sedan fortsätta mot Vaxholm där vi ska ta skärgårdsbåten ut mot mamma och pappa som är på segelbåten dem hyrt i 2 veckor. Kommer hem på söndag igen och då blir det till att handla inför landet och hämta upp Rocky som är hos ett par goda vänner för på måndag åker vi till landet. Jag kommer inte ha tillgång till internet där ute, pappa har med dongeln till havs, så kommer tyvärr inte bli någon bloggning på en vecka då. Men det blir ju en stor uppdatering när jag väl kommer hem!
 
Så, schemat ser alltså ut så här:
Tisdag 17/7 - Torsdag 19/7 - Grisslehamns havsbad med älskling
Torsdag 19/7 - Hem från Grisslehamns, planera och packa om till skärgården
Fredag 20/7 - Söndag 22/7 - Skärgården med Erik, bror och mamma och pappa
Söndag 22/7 - Hemkomst vid 16.00, åka och handla, packa om, hämta Rocky.
Måndag 23/7 - Söndag 29/7 - Landet med Erik
 
Så nu vet ni, hah. Glöm inte att anteckna i era almanackor ;)
 
Vet inte om jag hinner blogga imorgon så jag säger "hejdå" nu på några dagar istället. Hoppas ni får några fantastiska dagar nu så hörs vi när jag kommer hem ♥
 
 
 
 

I roslagensfamn

/Bild från när vi firade mammas 50-årsdag på Kolmården. Mamma, jag och Johan var inne och klappade på delfinerna/
 
Nu är vi hemma från landet. När vi åkte ut igår så såg det finare ut på himlen men så fort vi kom fram så blåste det kallt och molnen började sakta men säkert närma sig oss. Jag satt dock ute en stund med filt över benen och läste, det blev dock för kallt efter ett tag så jag fick gå in. Erik och hans pappa var ute och fiskade i 3 timmar, då passade jag och Eriks mamma på att ta en långpromenad, det är så fin omgivning där så det var jättemysigt. Vi grillade gott till kvällen och spelade lite sällskapsspel sedan blev det sömn i lillstugan. När vi vaknade så spöregnade det ute och på vädret sa dem att det kunde komma uppemot 50 mm i Roslagen, så vi åkte hem, dock stannade vi snabbt i centrum för att handla lite pärmar och andra bra-och-ha-saker, Nu har vi var duktiga och sorterat i papper och annat, magen börjar kurra på mig så det blir nog middag snart med.
 
Jag börjar känna att blogginspirationen har försvunnit lite, inte bara hjärnan som tagit semester alltså. Men ska försöka få igång det igen. Vet dock inte hur det blir under sommaren måste jag säga. Vi kommer åka lite fram och tillbaka men kameran är ju med så när vi är på hemmaplan får det bli stora uppdateringar. Vi säger så - Tjing!
 
 
 
 

26 - kärlek

 
Idag firar vi 2 år och 2 månader - tänk vad tiden går fort när man har roligt och är dunderkär ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Somrigafärger

 
Ser nu att det inte blev en bra bild på nagellacken, men jag har iallafall köpt nya och lite somriga nagellack. "Osaka" har jag haft förut och tycker det är en väldigt bra, neutral färg som jag kan ha om jag inte riktigt känner för att ha ett par "pop-out"naglar. "Miami" var helt ny för mig men gillar verkligen färgen, målade naglar med den igår och färgen är riktigt härlig. Ska ta nya bilder på dem och även på naglarna så får ni se den riktiga färgen sen,
 
 
 

Knasbollen min

 
Fick denna underbara bukett av Erik igår. Han hade lagt den på mitt säte i bilen när han hämtade mig efter massagen. Knasbollen, det var ju han som fick semester men ändå så var det jag som fick en underbar semesterbukett? Klagar verkligen inte men han är bara så söt, säger så mycket om hans personlighet. Han hade handlat en massa god dricka till sig själv igår och till middagen så köpte vi oxfilé och hade färskpotatis med en massa goda tillbehör. Det är någonting jag verkligen gillar med oss två, vi är bra på vardagslyx men även att unna oss saker vid sådanahär tillfällen - sådant är viktigt.
 

Har gjort ytterligare en ny kategori och denna heter "EMJLs sommar 2012. Det är denna kategori som kommer gälla nu i sommar, bra va? 
 
 

Färgglatt och semester

 
Några av dem nya armbanden - Nya färggladashorts - Favvo läppglanset - Och en kavaj över den enkla vita t-shirten.
 
 
Detta var klädseln igår, skönt, slappt men ändå stilrent. Vi hade en mysig kväll igår med massa gott att äta och dricka, firade verkligen semestern. Så skönt att vakna imorse och inse att vi inte behövde stressa eller någonting. Nu ska jag tidsinställa lite inlägg och sen hoppa in i duschen, vi ska till landet idag och sover nog över till imorgon, så kommer inte ha någon dator med mig, men förhoppningsvis så har jag hyfsat med täckning att kunna uppdatera twittern och instagramen, så kika in där!
 
 

New in and some thoughts

 
Efter gårdagens inlägg så känner jag hur skrivarfingrarna vill sätta igång igen. Men det får vänta. Idag är det sista jobbdagen för Erik och idag går han på semester, så himla skönt. Nu kommer äntligen veckorna jag längtat efter så länge, 4 veckor tillsammans med min prins. Ska bli så härlig. Själv har jag sista dagen också, men jag har ju bara jobbat en vecka den här sommaren, men om 4 veckor så börjar även mitt jobb, så skojs!
 
Vi jobbar halvdag idag då vi ska iväg på massage sen, mitt lår vägrar ge med sig och det värker som fasen, så får se vad han säger om det, om det är en grov överbelastning eller vad det nu är. Ska bli så skönt med en helkroppsmassage, bara längtar. Efter det så hämtar Erik upp mig och då far vi till centrum för lite inhandling till kvällen, ikväll blir det verkligen till att fira semestern!
 
Från det ena till det tredje. Jag inhandlade lite nya armband häromdagen och är riktigt nöjd med dem, dem kommer från Glitter för er som är intresserade. Har burit dem varje dag och dem är verkligen sommaraktiga, nu ska jag bara ut i solen och få en snygg armbandsbränna också ;) Som min klockbränna, den ni, den är riktigt smaskig!
 
 

"Jag släpper dig aldrig", sa han

För någon dag sedan så tittade jag och Erik på tv, en deckare på 1an. Den handlade om ett par som varit tillsammans en längre tid, försökt få barn men inte lyckats, ett par som älskade varandra något otroligt och kärleken var som en aura runt dem trots bråket om att mannen ofta kom hem senare än vanligt. Kvinnan kom hem från jobbet och gjorde sig fin, tog på sig rött läppstift och en utmanande klänning, gjorde sig fin i håret och inväntade mannen. Telefonen ringer, det är mannen som säger att han måste jobba över. Kvinnan blir frustrerad och säger att om han inte kommer hem innan kl 21.00 så behöver han inte bry sig om att komma hem ens, men detta med en frustration och ledsamhet som anledning. Hon menade det ju inte. Kl 22.15 ringer det på dörren, han var sen, trodde hon, hon öppnade dörren och utanför står två poliser. Han hade förolyckats i en bilolycka. Med en annan kvinna i bilen.
 
Hennes sorg och förvivlan, hennes ångest och rädsla över att behöva leva utan honom grep tag i mig så otroligt. När scenen med begravningen kom så började jag gråta helt hysteriskt. Tårarna bara rann och jag förstod ingenting. Jag brukar inte gråta till filmer, jag brukar bli tårögd men det är sällsynt att tårarna faktiskt börjar rinna. Jag brukar känna att det finns riktigare och viktigare saker att gråta till. Konstigt kanske men sant. Men nu, jag kunde inte hindra tårarna från att rinna och min tröja blev helt genomblöt från tårarna jag torkat bort. Hennes saknad bara sköt sig in i mitt bröst och jag började tänka på vad som skulle hända mig om jag förlorade min stora kärlek i livet, min Erik. Jag skulle också se honom när jag behövde honom som mest, jag skulle också pratat med honom, hallucinerat om att han fanns där bredvid mig i sängen varje kväll, pussandes på min panna, sägandes: "God natt dosing". Mitt hjärta bara rivs ur bröstet när jag tänker på det. Det får bara inte hända. Han var min räddande ängel, då han kom i precis rätt tid i mitt liv. Jag var på den djupaste botten och han accepterade mitt mående, han ville inte att jag skulle må dåligt. Han såg mig aldrig som en börda och det gör han fortfarande inte. Det finns ingenting som är så självklart för honom som att hjälpa mig och att finnas där för mig. Jag vet att jag aldrig skulle få den acceptansen eller hjälpen hos någon annan som jag får från Erik, det finns verkligen inte.
 
Efter avsnittet så var båda lågmälda, avsnittet hade verkligen gripit tag i oss båda och mina ögon var så rödgråtna och mina kinder så varma från tårarna som fallit. När vi la oss bredvid varandra i sängen så höll vi händerna mellan oss vid ansiktena, mina inuti hans. I en trygghet som för mig betyder mer än någonting annat, en trygghet som ingen annan kan få mig att känna. Hos honom är jag stark och med hans stöd klarar jag allt. Vi tittade i varandras ögon och tårarna började återigen rinna för mig: "Vad menar du med att avsnittet var jobbigt?" "Jo, men jag tänkte under tiden att det verkligen finns par som det händer sådanthär hemskt för", "Mmmm", "Vad tänkte du?" "Att det aldrig får hända oss, aldrig, jag skulle aldrig klara mig utan dig", "Nej... Det får det inte göra och det kommer det aldrig göra, jag släpper dig aldrig".
 
"Jag släpper dig aldrig" sa han.
 
Tårarna rann ytterligare och vi sa godnatt. Hans små snart-somnar-jag-ryckningar fick mig först att få separationsångest, "du får inte somna först" tänkte jag, men sedan låg jag och tittade på honom, min trygghet och kände ångest, glädje, lycka och sorg på samma gång. Du får aldrig lämna mig, hör du det?! Aldrig.
 
Jag vet inte vart jag skulle ramla utan Erik hos mig. Jag vet inte vart jag skulle hamna.
 
Jag tittade på dig, pussade på din arm, jag pussade på din ring som binder dig till mig. Våra ringar som förbinder oss till varandra, alltid. Tillsammans är vi starkast.
 
Avsnittet fick mig verkligen att tänka, det fick mig att väckas ur koman som jag så länge varit i. Trygghetskoman och att ta-någon-för-givet-koman. Hon visste att han skulle komma hem, trots att hon sa att han inte behövde bry sig om att komma hem om han inte gjort det innan kl 9 på kvällen. Hon visste att likt en bomerang så skulle han komma hem, till henne. Men den här kvällen så gjorde han inte det och han skulle aldrig göra det, förutom i hennes drömmar och tankarna, och hallucinationerna där de ligger i sängen och pratar minnen, där de ligger i sängen och hon skriker att hon inte klarar sig utan honom.
 
Jag släpper dig aldrig och nåde dig om du någonsin ens tänker på att släppa mig. Likt en bomerang ska du alltid komma tillbaks till mig, men för det kommer jag aldrig ta dig för given.
 
 
 

Grillmys II

 
Lite fortsättning på söndagens bestyr. Efter vi förberett maten så satte som sagt grillmästaren igång grillen och vi väntade, småpysslade lite. Eftersom vädret inte var så jätteroligt så fick vi sitta inne, vi väntade in i det sista med att duka men sen fick vi inse att vi blivit besegrade av vädret. Men vi gjort det jättemysigt inne ändå, vi tände ljus osv. Jag behöver nog inte ens säga att maten var galetgod och jag blev så himla proppis, helt galet. Som tur var så väntade vi med efterrätten - annars hade jag verkligen rullat hem, nu hann maten smälta lite men jag var som sagt, väldigt mätt. Pajen var otroligt god, gjord på egenodlade rabarber, direkt från deras trädgård alltså, vansinnetgott. Vi hade med oss en liten present, en ny version av Bezzerwizzer, jättesmidig storlek på den, men väldigt svåra frågor, men roligt! Vi åkte hem vid halv 10 och släppte av Rocky hos mamma och pappa, sen var det bums i säng, så trött var jag. Men det var verkligen hur mysigt som helst ♥

Rekommendation - Lovefilm

 
Måste rekommendera Lovefilm för er. Det är ett riktigt bra och smidigt sätt att hyra filmer på. Jag och Erik satt häromveckan och kollade på filmer som vi tänkte köpa, men insåg snabbt att man inte kollar på filmerna mer än 1 gång och sedan ligger dem bara och skräpar. Vi kom då på att Anna och Markus använder sig utav Lovefilm och har sagt flera gånger hur smidigt det är. Man blir alltså medlem (första månaden gratis) sedan väljer man prenumeration (hur många filmer man vill ha i månaden, man kan även hyra spel) och efter det är det bara att sätta igång att leta upp de filmer man vill få hem. Det som är så smart är att man kan prioritera de som man vill ha hem först av alla, och sedan ranka dem i nummerordning. Hur bra som helst, vi prioriterade Real Steel och första Happy Feet då jag inte sett ettan och vi vill se tvåan. Vi såg på Real Steel i fredags och jisses vilken grym film! Rekommenderar den verkligen starkt alltså, bra skådelspeleri och härlig handling, så se den! När vår första gratis-månd går ut så kommer vi betala 49 kr/månaden för 2 filmer/månaden, det är ungefär det vi tror att vi kommer "hinna med" (Vi är inga filmfantaster, men lär bli det nu iofs). Man kan alltid ändra sin prenumeration och dem har många val att välja mellan. Så, stor rekommendation att gå in på Lovefilm och kika. När man har sett klart filmerna så skickar man bara tillbaka dem i samma kuvert som man fick dem i och sedan får man nya när månaden är slut. Grymt!
 
 

Andrew Garfield <3 eller jag menar.. Spiderman!

 
Allt gick jättebra igår på första jobbdagen. Känns skoj att vara igång, nu vill jag bara anteckna ner en massa saker så jag får lite mer koll. Kan förhoppningsvis sätta mig ner med pappa idag och skriva ner sådant. Filmen igår var verkligen hur bra som helst! Gillar den här tappningen bättre och den var väldigt välgjord måste jag säga. Riktigt sevärd! Och ja, Andrew Garfield... Snyggingen numero uno alltså.
 
 
"Hejhej!"
 
 
 

Detaljer för dagen

 
Det blev den nya jeansklänningen som fick åka på denna dag - över den en fin gleststickad tröja från Monki - ett stycke armband från Lotta Design - även ett brunt hårband fick åka på (ursäkta för prickarna i håret, ej mjäll) - Så här ser jag ut dagen till ära. Ikväll blir det middag och Spiderman-filmen för mig och min pöjk, ska bli spännande att äntligen se den!
 
 

Grillmys och muskelbristning?

 
 
En liten del av vår eftermiddag igår med Anna och Markus. Vi åkte först till centrum för att handla en liten present och jag skulle köpa mina undanlagdakläder sedan åkte vi hem till dem. Vi hade Rocky med oss så efter en stund när vi snackat lite så gick vi ut på långpromenad med hundarna, det var jättehärligt, dock började det spöregna och åska ett tag men bara en kortstund, så det var himla tur för ingen av oss var klädda för det om man säger så. När vi kom hem så började vi med middagen, jag fick ansvaret för pajbottnen och kardemummasmulet som skulle vara på toppen, därav min koncentreradeblick på de två sista bilderna. Vi förebredde maten i säkert 1½ h eller mer sedan ställde sig grillmastern vid grillen. Men mer om det sen.
 
Nu ska jag göra mig iordning, idag är det första dagen på den här veckan och denna vecka betyder jobbvecka för mig, ska bli jätteskoj! Första veckan på nya jobbet, så idag ska jag lära mig att ta emot ordrar osv, spännande! Tänkte träna efter jobbet men jag har dragit på mig någon muskelbristning i baksidalår så jag måste vila, så j*kla segt, har verkligen jätteont och det är hela tiden, kunde knappt vända mig i sängen liksom. Ska söka lite på nätet nu om det kan vara muskelbristning eller vad tusan det är, känns inte som en streckning dock (är ju lite erfaren efter några års badmintonspelande så). Stabilt.
 
 
 
 
 

Details

 
Detaljer på dagens klädsel - Blommigklänning - grönväska - nätt armband - naturellanaglar

Killmode - kap!

 
Tänkte att jag skulle tipsa er killar där ute. Erik kom hem med en skitsnygg tisha här om veckan och som jag skrev så tycker jag att den är riktigt snygg så jag ville skriva om den här. Den kommer från Carlings och Erik har för sig att den kostade 150 kr på rean, det är vad jag kallar för kap!
 
 
 

Frukostmys med mina fina

 
Kom hem för en stund sedan och har fått i mig någonting liknande en lunch. Mysigt att träffa mina sötisar. Först åt vi en liten frukost i form av kaffe och mackor/bagels och sedan gick vi runt och tittade lite, det ryckte lite i allas shoppingnerver men vi fick hålla oss lite, haha. Dock hittade jag och Frida fina saker på H&M, jag blev jätteglad för jag hittade en söt jeansklänning och två basiclinnen (mitt vita blev missfärgat på flaket, ups) men när jag står i kassan så kommer jag på att jag glömt presentkortet hemma, suck. Så innan vi åker till Anna och Markus så ska jag hoppa in i centrum och köpa det och även en liten present till dem två. Kameran hänger med ikväll! Hoppas ni får en härlig lördags och lördagskväll så hörs vi mer senare ♥

Ny bikini!

 
Hittade en bikini i fredags. Jag gick in på H&M och plockade på mig några stycken och föll för den här, toppen satt som en smäck och så även underdelen. Jag hade även lite mer tur (förutom att äntligen hitta en bra bikini) då den var på rea! Hur glad blev jag inte då? 75 kr för överdelen och 50 kr för underdelen, helt ok.
 
Ska snart iväg och möta upp mina tjejer för frukost i centrum, ska bli jättemysigt! Jag och Erik är även Rockyvakter idag så efter det blir det en promenix med honom för att sedan styra kosan mot Åkersberga där vi ska äta middag med Eriks syster Anna och hennes Markus, Rocky får självklart följa med så han och Akilles kan leka ♥
 
 
 
 

Uttråkad + rastlös + utmattad = BRA KOMBO

 
Jag har vandrat mellan soffan - sängen - kylskåpet - tekokarn idag. Alltså det här måendet är verkligen nerv wracking, jag vet inte vart jag ska vägen till slut. Kan bli på så otroligt dåligt humör på grund utav det. Jag blir så lätt uttråkad om någonting inte är som det ska, till exempel om jag inte har rätta mysfaktorn hemma och runt omkring mig (med en kopp te, filt osv) när jag ska läsa en bok till exempel, då får jag spel och läser knappt en halv sida. Jag kan inte sitta still ett längre tag i soffan, då får jag också spel, eller bara att ligga i Eriks famn, det klarar jag i en halv minut sen måste jag sätta mig upp, haha. Roligt på ett sätt men idag har det inte varit roligt kan jag säga. Jag har varit uttråkad, rastlös samtidigt som jag inte haft någon ork i kroppen what so ever. Fin blandning om jag får säga't själv. Eller inte. Usch alltså, räddningen var nog samtalet från Therese, då fick jag tankarna på annat. Erik åkte iväg för att hämta sina föräldrar som varit på Mallorca senaste veckan och nu är han på väg hem igen, då åker fläskfilén i stekpannan och sen är det myskväll + kurering som står på schemat, vi har lite ost och kex och lite honungsmelon till ikväll också, nu jäklar ska jag vila upp mig och må som en lärka imorgon - håll tummarna!
 
 

Mysfaktorn var otroligt hög!

 
Vi hade det så himla mysigt i torsdagseftermiddag/kväll-fredagmorgon. Vi hämtade upp sötkusinbarnet på dagis, handlade och sedan blev det till att laga middag. Grillning av kött och grönsaker, hur mums som helst. Jag och Oliver letade smultron på tomten, han visade mig sin coola cykel och även sin vattendusch på tomten, finns nog ingen sötare unge alltså, totalt nerkärad i honom, haha. Efter middagen så gjorde vi (eller ja, mer Ulrika) en mycketgod kladdkaka, jag råkade hälla kakaon i fel bunke (ups) men det blev bra ändå, som tur var ;) Det där med att göra två saker samtidigt fungerade inte riktigt då om man säger så. Sedan satt vi ute och drack te, åt kladdkaka med banan och grädde (hur gott som helst) och bara pratade tills myggen började äta på oss vid 10-tiden, då förflyttade vi oss in till soffan och satt och pratade där till halv 1... Tiden gick ganska snabbt kan man säga. Det var verkligen hur mysigt som helst och jag bara njöt av det hela ♥
 
Det har inte blivit någon bloggning tidigare sen jag kom hem för jag känner mig rätt hängig. Har inte mycket ork till övers och det känns som att en förkylning håller på att bryta sig ut, men jag vet inte, kände mig ju så här förra helgen också, så himla underligt.. Men, måste vila och vila så jag känner mig lite mer på benen tills imorgon så nu ska jag sätta mig i soffan och bara sitta. Hoppas ni får en mysig lördag allihopa!
 
 
 
 

Bikiniletande

 
Bilder från H&M och Nelly
 
Jag är på jakt efter någon/några nya bikinis. Dem 4a första är från H&M och alla finns i andra färger, de två understa är från Nelly. Jag tycker om alla väldigt mycket men mina favvisar är den aprikosfärgade från H&M och de två från Nelly. Ser ut som att jag får ta en tur till H&M och kika lite. Behöver jobba på brännan också men känner ingen stress med det, jag väntar tills Erik har semester så vi kan njuta tillsammans. Men bikini, det står på min priolista just nu. Ska nog åka till centrum när jag kommit hem från kusinen min, har ju presentkort på H&M!
 
 

Färskisar

 
Eriks föräldrar är ute och reser just nu så Erik blev tillfrågad om han kunde titta in lite då och då för att vattna blommor etc. Något dem även tillade var att vi jättegärna fick ta från deras egenodlade färskpotatis, jag menar, vem tvekar? Så igår kom Erik hem med en påse med färskpotatis och båda var helt lyriska, så otroligt gott och det var även mina första färskisar från deras odling för i år, Erik har redan fått tjuvsmaka några gånger, men ja, vad ska jag säga... Smör och lite salt på dessa godingar kan man inte motstå.. Mums.
 
 

Kusinmys delux

 
Idag ska jag hem till dem här finisarna som precis flyttat till villa. Ska bli så himlamysigt, det ryktas om att vi har en alldeles egen grillmaster och att altanen är för att invarderas. Jag ska även få sova över, vilket känns så himlahärligt och mysigt. Ser så fram emot det här och jag sitter nu och förbereder lite, har tidsinställt lite inlägg till er, för ikväll ska jag bara njuta. Vandrar mot tåget vid kvart över två, kan knappt bärga mig!
 
 

Nikes Pegasuslöparskor

 
Jag införskaffade mig ett par nya löpar-/walkingskor igår. Mina andra har jag haft i lite mer än 2 år och eftersom träningsskor är en färskvara så var det dags att köpa nya. Började få ont i fötterna och smalbenen av dem och de var ju dessutom med på min och mammas underbara promenad i förra veckan så dem var rätt slutkörda ;). Hittade dessa på stadiumrean och så fort jag satte på mig dem så njöt jag bara, otroligt sköna med grym dämpning så det känns som att man studsar fram. Det är ett par löparskor, dock springer jag inte utan tar powerwalks men mitt mål är att börja springa inom snarframtid så det passar ju jättebra att ha dem här då. Var ute nu på morgonen på en PW och invigde skorna och det var hur sköna som helst, fick dock lite ont i ena foten i början av promenaden men det gick över snabbt, tror bara att fötterna behövde vänja sig med själva uppbyggnaden och dämpningen. Fick betala 699 för dem (som tur var så fick jag mitt allra sista studiebidrag för någon vecka sedan) och dem har egentligen kostat 1199 kr, som ni kan se på första bilden. Jag sörjer verkligen inte för summan, jag är snarare riktigt glad, jag har ju investerat i ett hjälpmedel för att göra mina PWs ännu härligare!

Latest pics

 
Den senaste tiden på min instagram. Bilder från vistelsen i underbara Umeå (som jag bara längtar tillbaka till, mådde så otroligt bra där uppe) - Erik hade en väldigt bra taktik när det kom till att få ut luften ur luftmadrassen på morgonkvisten när vi skulle åka från Umeå - Vi stannade på vägen hem på Höga kustenbron och fyllde på sockerdepåerna - Jag har använt Kan Dee - Jag har matchat läppar med naglar och jag har blivit väldigt fin i håret av bästa Mia på Theo Klippet i Näsbypark.
 
Ni har väl inte missat att ni på högersida här på bloggen kan se vad jag heter på olika socialamedier samt min mailadress?

Det är alltid för tidigt att ge upp

 

Det är inte lätt att bära en saknad som är så stor att det inte finns ord nog att beskriva den med. När jag fick min diagnos Fibromyalgi så kände jag mig väldigt ensam, trots stöd från alla i min omgivning. Jag kände mig förvirrad och uppe i det blå, jag visste inte vart jag skulle vända mig eller vad jag skulle ta mig till. Hur skulle jag lära mig att leva med en diagnos som påverkar mig varje dag och som kommer att göra det i hela mitt liv? 
 
När jag fick diagnosen så fanns det bara en enda människa som jag ville prata med och det var min mormor. Hon led själv utav det här och hon skulle varit den enda som kunde förstå mig helt och fullt ut, 100% i alla mina tankar och i mitt mående. Att min saknad var enorm innan jag fick beskedet var en sanning för mig som fortfarande är svår att hantera, men när jag fick veta det här så växte den, om det än kan verkas omöjligt. Hur kan någonting som är enormt växa sig ännu större? Jag vet inte, men det gick.
 
För 6 år sedan, när min älskade mormor gick bort så hade jag en almanacka som jag bar med mig hela tiden och i denna almanacka så stod det ett citat för varje vecka, allt från kända personer idag och från gamla filosofer och även anonyma författare. Den vecka hon gick bort så stod citatet: "Det är alltid för tidigt att ge upp". Detta citat har följt efter mig från den stunden och bara något år efter så stod jag i en bokhandel och framför mig så står en skrivbok, helt svart med en vit text på: "Det är alltid för tidigt att ge upp". Jag var självklart tvungen att köpa boken och det första jag skrev i den var att det citatet funnits i min almanacka den veckan min kära mormor gick bort.
 
När jag fick diagnosen och min saknad och längtan efter mormor ökade så stegrade min önskan om att ha detta citat med mig hela tiden, varje dag. Jag åkte hem till mitt rum i villan som mamma och pappa bodde i då och började leta bland mina gamla kort och brev i hopp om att hitta någonting från mormor. Jag visste att jag lagt undan dem på ett speciellt ställe, att jag sorterat ut allt som jag fått från mormor och lagt i en annan ask men jag kunde inte erinra mig och vart jag lagt asken. Jag hittade ingenting och min besvikelse växte. Dock, någon vecka efteråt när mamma är i takt med att packa inför flytten så hittar hon min gamla ask och när jag väl tittar i den så hittar jag ett kuvert där mormor skrivit en hälsning och avslutat med: "Kram Mormor". Detta var helt perfekt. Jag hade nu bestämt mig för att göra en tatuering med citatet och med mormors "signatur" under.
 
Mormor har kämpat genom hela sitt liv, hon var tvungen att uppfostra 3 barn helt själv då min morfar gick bort alldeles för tidigt, hon slet för att ha mat på bordet och hon slet för att ha pengar till sina 3 barn som älskade att spela hockey och att sporta i alla dess former. Till detta behövdes utrustning och för att kunna köpa utrustning så krävs det pengar. Mormor slet dag in och dag ut och varje gång jag hör historier om mormor så blir jag så imponerad och mållös, hur orkade hon? Med alla dessa krämpor, med allt som gick emot henne, hur orkade hon? Jag förstår inte och i slutet var hon så otroligt dålig att hon inte orkade kämpa längre och jag är förundrad att hon orkade tills denna dag. Alla hennes krafter och all hennes envishet önskar jag att jag hade mer utav. Jag försöker att hålla min ork uppe och jag försöker att vara positiv, allt för att göra henne stolt där hon sitter på sitt moln.

Jag tvekade aldrig på att göra denna tatuering och jag kan säga att det är den mest betydelsefulla jag har. När jag mår dåligt så tittar jag på tatueringen, tittar på hennes handstil och känner att hon är här, hos mig, alltid. Som ni ser på bilden så är hennes signatur lite sned och det är meningen, det var så hon skrev på brevet och det är så det ska vara, för det var hon. Hon hade svårt att skriva på slutet med sina krokiga fingrar och att det är snett gör det mer autentiskt och som mamma säger: "Jag ser mormor framför mig när jag tittar på den". Och det är det jag också gör. Aldrig har hon varit lika frånvarande som närvarande som nu, aldrig har hon funnits närmre mig än nu och att hon kommer vara där förevigt gör mig stark och aldrig har jag känt mig starkare än nu.

Det är inte lätt att bära en saknad som är så stor att det inte finns ord nog att beskriva den med. Det är inte lätt att beskriva en människa som haft en sådan styrka som min mormor, att jag ens försökt är dumdristigt, för det går bara inte.
 
 
 

Dagen tills denna sekund

© Emma Larsson. Foton tagna med Sony NEX-3 + Sony E18–55 mm f3,5–5,6
 
Blåklänning - guldig halskedja - en krage - en fin klocka - en långklänning var det visst - ett par lilatånaglar - en brunväska med tassles - en brun plånbok - oj, ett litet brunt mobilfodral - ett par vita converse - lite mörkchoklad från Espresso House -  och en stoor koppkaffe - En sammanfattning av min dag, hitintills.
 
 
 

Skrattfest

© Moa Bjurner. Foton tagna med Canon Eos 350D + Canon EF 50/1,8
Modell: Emma/Jag
 
"Inbilla dig att jag säger någonting roligt" - Moa Bjurner
Lättroad som jag är så brast jag ut i asflabb bara av meningen -
 
 

Att sminka trynet och lite klagosång

 
Alltså, jag är så trött. Jag ska inte sticka under stolen med att det är ansträngande att hjälpa farmor, för det är det, Men ack så mysigt det är. Får verkligen så mycket av att umgås med henne, blir glad, känner kärlek och blir allmänt älskad, men när man har fibromyalgi så tar det otaligt på kraften och orken. Som tur var så gick jag och träna igår på morgonen, vilket hjälpte till lite. På kvällen så träffade jag mina sötisar och käkade tacos och bara var, också jätteskönt men när jag kom hem, bröt typ ihop. Min kropp värker som fan och tröttheten är inte rolig. Låg i sängen igår och sa: "Det finns ingenting för mig att göra mot det här så det är ingen idé att lägga negativenergi på det", "Det är ingen idé för mig att streta emot, för det gör det bara värre" osv osv. Det hjälper hjärnan lite på traven... Det jobbiga är bara att sömn inte gör det bättre för när man har fibromyalgi så kan man aldrig känna sig eller vara utvilad, det bara är så. Men det är ju skönt att sova, såklart. Någonting som alltid händer när jag inte mår bra är att jag drömmer mardrömmar om mig och Erik, och självklart hände det i natt igen, det är typ som en katalysator som sätts igång när jag inte mår bra, jag menar, räcker det inte med det jag har? :P
 
Iallafall, nu sitter jag i soffan och försöker hålla ögonen öppna. Är lika vacker i verkligheten som på bilden, do you like it? I do. Typ. Ska försöka hasa mig i duschen och göra någonting åt trynet efteråt, klä på mig någonting anständigt och sedan vänta tills klockan slår typ tjugo i tio, då är det dags att ta benhögen till centrum för att träffa fina Linnéa, mys. Kan behöva en stor kram, en stor kopp kaffe och en stor dos av inspiration, som jag alltid får av henne ♥
 

"Nejmen paraply behöver vi inget"

 
Som jag nämde häromdagen så misstänkte jag att jag kände mig krasslig pga en promenad jag och mamma tog i veckan? Det var nämligen så att jag och mamma egentligen skulle gymmat men vi kände för att ta en långpromenad med Rocky istället på kvällskvisten. Glada och nöjda gick vi från Boom och hem för att få i oss lite mat och sedan snörade vi på oss gåskorna och tog med oss Rocky, inga tankar på att ett paraply kunde vara nödvändigt. Mamma sa några gånger under kvällen innan vi gick att det kanske kunde börja regna på kvällen men jag var så blåögd och tittade upp mot himlen: "Nejdå det tror jag inte, det ser ju fint ut"... Tjena! Vi hade gått i kanske 20 min tills vi kände en liten regndroppe, "äsch då, det duggar nog bara"... Host. Ja vi hann gå nästan halva rundan tills himlen öppnar sig och där stod vi, med en hund i ena handen och varandra i andra. Det var bara att lägga det långa benet framför det korta och få med oss Rocky som mer än gärna stod och luktade i backen... Det verkligen hällregna och det började till och med hagla för en stund. Vi hade bara en enkel tröja och ett par träningsbrallor på oss och det var ju inte mycket till regnkläder om man säger så. När jag kom hem så såg det ut som att jag precis klivit ur duschen, bokstavligt talat. Som ni ser på bilden så är jag rätt blöt men här hade jag tagit av mig min långärmadetröja som jag hade på mig, den var helt dyngsur och det tog 2 hela dagar innan den torkade helt. Mina skor kunde jag använda igår för första gången, dem behövde nästan 4 dagar på sig att torka, haha. Samtidigt som det var lite jobbigt att vi inte hade ett paraply, samtidigt så stod vi bara där i spöregnet och skrattade, det var en väldigt komiskt situation. När jag kom hem så drog jag av mig allt och steg in i duschen för att tina upp och stod där och småfnissa för mig själv. Fick ett mess av mamma efteråt: "Nu hänger jag på tork", haha, älskar't ♥

Love is simple - Black and white Ps2

 
 
 
 

Tacksamhet och fullspäckat

© Emma Larsson. Foton tagna med Sony NEX-3 + Sony E18–55 mm f3,5–5,6
 
Blev klar med mina tackkort igår. När jag satt och skrev till alla så kände jag verkligen en våg av tacksamhet genom mig. Fick så otroligt fina presenter och är fortfarande överlycklig över att dem som kom, kom just för att fira och gratta mig på min student! Är så glad och tacksam över det.
 
Min nya dagbok/kalender har börjat fyllas på i takt som sommaren och hösten börjar "sätta sig", känns skönt att veta lite vad jag ska göra men samtidigt skönt att veta att jag och Erik har hela 4 veckors semester tillsammans, ska verkligen njuta som bara den då. Men det är två veckor kvar, han får semester nästa fredag, men det är ju inte så lång tid. Idag ska jag nu först iväg och träna och sedan göra mig i ordning då jag ska gå upp till farmor och hjälpa henne sortera lite i klädkammaren, köpte bra boxar på Ikea till henne som jag satt och knåpade ihop igår hos mamma och pappa. På eftermiddagen åker jag till Vallentuna där Therese och Frida väntar, vi ska ha tjejkväll och ge oss på att göra egen sushi, kommer bli spännande och jättemysigt. Känns som att det var evigheter sen vi träffades, saknar dem! ♥
 
 

Med små medel - ursnyggt hemma

© Emma Larsson. Foton tagna med Sony NEX-3 + Sony E18–55 mm f3,5–5,6
 
Mamma har pratat länge om att hon vill hitta en burk med texten "Müsli" på. Vi har letat lite men inte hittat någon men när vi var på Ikea i fredags och gick på glas-tallrikar-köksavdelningen så kom jag på att man ju kan "göra en själv" som också är väldigt snyggt tycker jag. Så vi köpte den här glasburken och när vi kom hem så tog jag fram vårt hampasnöre och etiketter som jag köpt på Panduro för längesedan (vi har själv en liknande burk men med havregryn i) och började skriva "Müsli" och trädde sedan på snöret och etiketten på burken och hur snyggt blev det inte till slut? Mamma blev superglad när hon fick den också, vilket gör hela saken ännu roligare! Med så enkla medel kan man göra så snyggt hemma. Ser fram emot när vi bor större och kan ha massa sådana här glasburkar men en massa basvaror i. Vi har pasta och ris osv i små glasburkar men dem får tyvärr stå i skafferiet då vi inte har plats, men fint är det :).
 
 

Shabby chic

© Emma Larsson. Foton tagna med Sony NEX-3 + Sony E18–55 mm f3,5–5,6
 
Mamma och pappa var iväg igår för att handla detta ursnygga bord som de hittat på Blocket häromdagen. Gillar det skarpt och det passar in så bra i lägenheten och framförallt då köket. Erik hjälpte till att bära ner det gamla de hade och det är inte det lättaste att rubba, bara foten på det väger 30 kilo... Vi ska ha det på nya kontoret sen, tror det blir jättesnyggt! Gillar iallafall bordet riktigt mycket!
 
 

En mallig Rocky

© Emma Larsson. Foton tagna med Sony NEX-3 + Sony E18–55 mm f3,5–5,6

Det blev ingen tur till landet igår, ville inte riskera att smitta någon. Känner mig lite bättre idag men det känns ändå som att det är någonting i kroppen, vet inte vad det är men det kan vara vädret också som spökar med min fibro. Iallafall, vi åkte hem till mamma och pappa istället då dem behövde lite bärhjälp av Erik. Vi var ju på Ikea i fredags och köpte lite saker till dem, bland annat så köpte vi en mjukisboll till Rocky, han är helt förälskad i bollar och mjukisdjur, så vad kunde bli bättre än en kombo utav dessa? Han var iallafall jättemallig hela vår vistelse och gick omkring med bollen i munnen och var jättestolt. Mamma och pappa hade även handlat lite fikabröd så vi fikad på balkongen en kortis och sedan pratade vi lite ekonomi och jobbrelateradesaker, känns jättebra att få ha rett ut lite. Pappa frågade igår om jag kunde jobba v.28 och självklart vill jag det! Superskoj och känns bra att få lite förinformation innan allting drar igång på riktigt. Ska även på möte på jobbet på onsdag, skoj! Ska gå iväg till mamma och pappa nu för att fixa lite saker som legat ett tag, men jag tidsinställer något inlägg nu då dem inte fått igång sitt internet sedan dem flyttade så kan inte ta blogga därifrån.
 

RSS 2.0