Tacktacktack till er

Jag har fått så roliga nyheter idag så jag är i lite trans, eller lyckorus om ni så vill kalla det :) Har sålt bra på Klostermans och ni anar inte hur lycklig det gör mig, om det är någon där ute som har köpt hos dem, så tacktacktack ♥ och om ni har några frågor ang någonting, vad som helst, så maila mig eller skriv en kommentar så får ni svar :) Ingen fråga är för annorlunda.
Så nu sen jag kom hem så har jag suttit och gjort smycken, har lite nyheter att introducera för er, sjukt söta nyheter också men det tar vi i morgon förmiddag :)
Nu står matlagning på agendan och det är Kyckling frikassé som står och kokar, mums!
a lots of mumsich ingredients in it yes..

Julsmyckespåsar

Hupp Hupp! :)
Efter skolan ska jag förbi Klostermans Hårdesign och lämna smyckena som jag gjorde i helgen och fina julsmyckespåsar. Men först, Religionsprov och Svenska tal!

Stackars morotsstump

Alright.

Har precis tryckt i mig keso, avocado och morot. Om någon nu där ute tänker: GÅR HON PÅ DIET ELLER?!

Ta gärna tillbaks dessa tankar.

Jag, Emma, går inte på diet, utan. DET ÄR KORTSLUTNING I HJÄRNAN, och ja. Helt enkelt lite tomt i matimprovisations hörnan i hjärnan min.

Har suttit och pluggat hela förmiddagen/dagen, och ja.. jag känner mig som en sås som skurit sig ungefär. (Ingen vacker syn vill jag meddela).

Så, nu ligger sista stumpen av moroten i ett skal som för en stund sedan innehöll avocado-cado-avo. Den tittar på mig med sin sorgsna orangea blick och undrar: Hvur komer thet sigh ath duv icke önskar att förtära migh?

Vad ska jag svara? Hur jag än säger det så kommer den att bli ledsen. Åh, detta svåra liv. Stackars lilla morotstump. Jag ska nog göra mödan kort och gå och slänga den i avfallshinken.

Wie haures sehnareh ♥



Vackra julnaglar




Mina underbart fina naglar. ♥

 

 


Juligt och planering

Har haft en jätte bra dag. Min nagelstund hos Sussie var så mysig och skön, det är skönt när en människa ser att man är lite trött i huvudet och kanske inte är den mest verbala :) Är så nöjd med naglarna också, vill ge dem en rättvis sida så jag tar bild med riktiga kameran imorgon så ni får se, de är så juliga och glittriga :) Nu ska jag hoppa upp i soffan och avnjuta min kopp te med E bredvid mig. Har en ledigdag imorgon så ska planera den lite så jag inte bara lallar omkring. Kram på er ♥

Bilder f. adventsfikan

Skön start på dagen och veckan. Gick upp med tanken att detta kommer bli en bra dag, och det känns så bra! Det hjälper verkligen så det tipsar jag om.
Här kommer lite bilder på vår första adventsfika igår, det var jätte mysigt verkligen. Vi hade en glögg från Grythyttan med smak av skogsbär, jag smakade lite (jag dricker egentligen inte alkohol, isf m några ynka procent) och den var god men den var stark, men jag kunde ändå känna varför de andra tyckte om den.

Strykande åtgång

Har gjort lite armband nu på kvällen till Klostermans Hårdesign där jag ställer ut mina smycken. Skall förbi i början av veckan och lämna dessa + ett par fina julsmyckespåsar som de kan lägga smyckena i när de säljs.

 

Visade dem min mall för halsband när jag ställde ut och de blev förtjusta i idéen och tanken bakom, så det blev ett halsband idag. I dessa så ska man alltså hänga ett utav sina armband så blir det komplett!







Det var de svarta som tagit slut, så det blev lite andra designer fast i svart. Skall inhandla lite strass-mellandelar så jag kan göra de fina igen.






Många bollar i luften

Fikat blev jätte mysigt och mycket fint ordnat, om jag får säga det själv ;). Dock hade inte kamerat laddat färdigt så jag tog några bilder med plattan istället, så jag lägger in dem senare.

När vi plockat iordning efteråt så satte jag mig ner och pluggade lite, har fått en del gjort vilket är jätte skönt för jag ligger redan före i min veckoplanering. Vi ska snart äta lite middag och sedan ska jag göra smycken tänkte jag. Påbörjade ett projekt för någon vecka sedan som jag tänkte försöka göra lite på också, får se om jag hinner.

Nu ska jag hjälpa mannen i huset med middagen, han verkar lite stressad. Många bollar i luften när man kokar pasta vettni.


Imorgon ska jag även fixa naglarna, och självklart så blir dem juliga!




Första adventsfika

Gårdagen var det fullt ös på, ungefär som alla dagar nu för tiden. Om några timmar så kommer Es familj hit på adventsfika så innan det ska jag plugga lite och förbereda det sista :) Ska försöka hinna med lite annat ikväll också, fick veta att armbanden säljer väldigt bra på Klostermans hårdesign så jag vill göra fler så de inte ser så tomt ut på stället :) Hur kul som helst ju! :)
Nu ska jag plugga lite, jag ska ta bilder sen på lägenheten nu när den är julpyntad så ni får se hur den ser ut, men då måste jag sätta kameran på laddning kom jag på så det ska jag göra nu! Kram på er mina änglar ♥

Polka-cookies

Nu har vi handlat det mesta av det sista inför julen i centrum. Vi var ju inte ensamna men det var roligt ändå :) Nu står vi och bakar Polka-cookies, ser så sjukt gott ut så det blir en dubbelsats. nej nu måste jag fortsätta! Hörs sen :)

Vi och resten av folket

Efter en stoor storhandling så sitter vi nu i soffan och kollar på Skavlan, fredagsmyset har börjat kan man väl säga. Är en väldigt trött tjej så det ska bli jätte skönt att sova sen. Imorgon blir det lite julshopping i centrum, vi och resten av Sveriges befokning lär det ju vara, men det är mysigt och roligt att kunna titta på folk som är så uppe i sina saker och sina världar då man själv bara känner ett lugn liksom.

Nämen.. ett kioskmongo!

Hej vänner!
Jag hade en ganska hektisk dag igår, först möte kl 08.00 och efter det så pluggade jag i skolan till provet och efter skolan så åkte jag och en kille i klassen till Älvsjö där gymnasiemässan är nu. Vi har en Marknadsföringsuppgift där vi skulle jämföra 3 gymnasieskolor i hur de marknadsför sig själva. Kom hem på kvällskvisten och då var det bara till å äta och skriva inköpslista, vi ska storhandla idag nämligen. Ska bli jätte skoj, dock lär vi ju inte vara ensamna.. lönedag.

Nu ska jag läsa lite i väntan på att folket trillar in i skolan, hörs sen ♥



And we keep on singin'


Matcha Tomten <3

Nej, jag ska inte hålla er på halster längre (säger man så?) man kanske säger sträckbänken, nåväl. Det som kommer ske, för att vara exakt, den 13 december (lucia ♥) är att jag ska bli rödhårig, coolt rödhårig. Inte Rihanna-rött alltså utan mer, shiny och mustig färg liksom. Kommer bli så galet snyggt?! Kan knappt vänta, vill bara göra nu nu nu!

Typ så här va:

 

ÅH SÅ SNYGGT! I think it's gonna fit me perfectly.. Har ju varit mörkhårig förut, alltså hela livet liksom förutom nu och typ..1½ år tillbaka eller nått, eller kanske 2. Vi säger 2. Så jag vet ju att jag passar i mörkt. Har ju varit typ allt från lilahårig till mörkröd/brun till blond, så whataheck liksom, det är bara å köra.

 

Man lever bara en gång..

 

Så nu vet ni, vad tror ni?


Läs Moas inlägg!

Jag måste bara hänvisa till Moas blogg, senaste inlägget är bara för gulligt. LÄS DET!





(btw, om tomten ger henne ett objektiv så kommer hon kunna ta jätte fina bilder av mig, så snälla tomtisen ge Moa ett objektiv. snääääääällaa?)








Gissa?

En ny dag idag också, fancy that! Ska iväg till stan snart för att besöka synagogan med religionen. Efter det är det lunch och sen prov, ska bli spännande. Ja.. som jag talade om igår så är det ju dumt att bryta vanor så jag tänkte faktiskt plugga när jag kommer hem, ojoj? Har prov imorgon igen.. ♥älskar-den-här-veckan♥
Tror jag kan hinna avslöja min lilla spännande grej här imorgon, har inget m smyckena att göra utan nått m mig själv, nån son vill gissa? I know you want to.. ;)



Bryta vanor?

Ja.. det är väl dumt att bryta vanor eller vad säger ni? Snart ska jag även berätta en sjukt spännande grej (för mig i varje fall) daamdamdam!

Booooooomb

Bilden ovan är förra veckan i kalendern, bilden under är min planering dagsvis den här veckan.
Okej, veckorna framöver är inte å leka med. Har varit bitter istort sett hela dagen men det är mycket som spelar in. Så jag är lite.. bombad i huvudet.
Så. det här är inte ens hela veckan..

Grönt är skönt

 

 

 

 


Marilyn Monroe

Jag har länge tänkt på Marilyn Monroe men jag har haft en ganska dömande bild av henne, ni vet den där bilden som all media och bilder på henne har gett en? Jag har helt enkelt varit väldigt fördomsfull, men dock aldrig lämnat min kuriositet angående henne. Hon är ju slående vacker och hennes ögon ger mig en känsla av att jag vill veta mer om henne.
När jag har varit i bokhandlar och tittat så har jag återkommande gånger tittat på boken "Blonde" av Joyce Carol Oates (underbara författarinna!) som är baserad på Monroes liv, men jag har inte riktigt känt att mina pengar ska gå till den boken.

Men då för någon månad sedan så hade jag lite tid att döda i centrum och jag gick då (självfallet) in i en bokhandel. Jag som älskar verklighetsbaserade böcker gick då till denna avdelning och jag fastnar direkt för en bok, självklart med Marilyn på framsidan.

Boken var allt jag kunde önska mig och jag ville bara ha den direkt! Tyvärr så sa flugorna i plånboken ett och annat och jag kunde inte köpa den då.

Jag kunde bara inte släppa tanken på boken och jag tittade runt på nätet för att om möjligt hitta den för en lite billigare peng. Och det gör jag!

Beställt och klart så satt jag nu någon vecka senare med min skatt i händerna och läste, och läste och läste. Jag satt och noterade massvis med texter och 2 tredjedelar av boken är nu fullproppad med notiser.

Min bild utav Marilyn Monroe är nu en helt annan och jag kan inget annat än att se upp till henne, inte till avbilden "pinuppan" Marilyn utan till den riktiga Marilyn, den mörka och diktande verklighets-Marilyn.

Jag hann inte se klart avsnittet på Efter tio idag men som tur är så kan jag se den på Isabellas sida senare.

Så vad tror ni står på min önskelista som är i mammas ägo sen någon vecka? (Hon har fått 2.. en lite uppdaterad)..
Självklart filmer och böcker om/av denna kvinna. Vad annars?

Den riktiga Marilyn i sina bästa stunder, läsandes..







MM <3

Ska snart dra mig mot caféet, efter tio har bara ett jätte intressant program nu om min nyfunna "idol", Marilyn Monroe. Skriver mer om det sen.

Söndagskväll

Har pluggat klart nu, är helt slut i huvudet.
Ska sjunka ner i soffan nu och bara andas. Hoppas ni får en skön söndagskväll, kram på er ♥

Lugn och skön söndag

Har haft en skön söndag med en morgonpromenad med Rocky (vi har varit hundvakter i helgen) och sedan en mysig frukost. Mamma kom förbi så vi fikade och sedan for vi till t.centrum, de hade 20% på Twilfit så jag köpte lite nytt. Välbehövligt..

Nu sitter jag och pluggar svenska. Mycket att göra i veckan så det passar utmärkt att det är ledigt från skolan imorgon. Ska sätta mig på ett fik här i närheten så och bara studera!

You give me fever..

Det råder Twilight-feber här hemma just nu.. ;)

Lussebullsbak

Idag är det bakning som står på schemat :) Vi ska till Es föräldrar (som dock inte är hemma) och baka lussebullar och pepparkakor. Ska bli så mys, jag känner att julstämningen har landat i mig och jag känner inte för att trotsa den som så många andra gör, trots att vi inte har någon snö så kommer jag ändå att börja njuta av den nu. Så det så! Vi hörs senare, ni får ha en jätte härlig lördag :)
handling står på tur, vi ska göra dubbelsats.. många bullar blir det!

Bio ikväll

Goder morgen! Solen skiner och allt är fint, det är ju fredag :) Har inte så mkt mer att skriva förutom att jag och pappa ska kolla på Breaking Dawn, jippiyeeey :)!

Halsen 1 - Emma 0

Har precis kommit hem. Min hals gör ont och kroppen har typ tagit time-out så ska dricka te och hoppa upp i soffan, men inte utan min mysse!

Hattrick

Har länge letat efter en hatt. Själv har jag lite svårt att passa i huvudbonader så jag har haft än svårare därför, men igår så, då slog jag till! Trivdes med den från att jag satte den på skann och jag vill knappt ta den av mig.

Jag var så ivrig att ta kort på den på så jag glömde att gömma snodden i tröjan, haha.


Ni ska dessutom få bättre bilder men jag är inte så pigg idag så har lite svårt att fastna på bild, men jag lovar att det kommer bättre bilder. Har lockat håret idag också så jag trivs ännu bättre, så fint!

 

Nu ska jag snart gå mot r-banan. Började dagen med 2 magnecyl, halsen har inte blivit bättre och jag börjar känna i kroppen men jag måste verkligen till skolan så det är bara att peppra sig med värktabletter och frukt. Vi hörs senare älsklingar ♥

 

 


Utställt på Klostermans H.D.

Idag har jag ställt ut mina smycken på Klostermans Hårdesign som ligger i Täby intill Täby Centrum. Det blev jätte fint och jag är jätte nöjd och glad med hur det blev. Har gjort lite jularmband och även några orginella och höstiga, passar suveränt till julklapp! Ska göra lite fler smycken och gå förbi med så snart som möjligt. Så himla kul!

Fick även hem ett paket idag som innehöll otroligt mycket smått och gott, det får ni se senare.
Här kommer bilder från min utställning.

Själv så älskar jag alla färger! Hoppas ni också gör det.

 

Om ni gillar något utav armbanden och är intresserad av att köpa ett så maila mig på: [email protected] Tycker ni om något smycke men inte färgen på pärlorna i just den designen så maila mig för såklart så kan ni få den designen men med din favoritfärg kanske? Perfekta julklappen så passa på nu.

 

150 kr för ett enlängesarmband
195 kr för dubbelarmbanden (som de guldiga på dessa bilder)

 

 


Inteblisjukinteblisjuk

God morgon fina! Vi hade en jätte trevlig och mysig kväll igår. Båda var helt slut när vi var på väg hem och vi slockna rätt snabbt när vi lagt oss om man säger så. Dagen som följer, först en lektion sedan är vi lediga på e.m, då ska farmor hämta mig och då åker vi till Klostermans (frisörsalong) och där ska jag få hänga ut mina smycken! Så himla glad över det och ser fram emot att se vad det tycker om armbanden, själv är jag jätte nöjd! Tar med mig kameran så ska komma ihåg att ta lite bilder också ;)
känner mig lite krasslig, ont i halsen och lite snuvvig.. hoppas att det bara är trötthets"syndrom"..



Piggna' te'

Har piggna' te' lite nu, har gjort smycken och gjort mig iordning sen jag kom hem. Nu ska vi snart gå till r-banan för att åka in mot stan, ska bli så mys :) vi hörs. Kram ♥

No contact

Nämen, goddag!

Hade nästan glömt bort er.. eller?

Sitter i skolan och har filosofilektion, förbereder inför debattlektion/prov grej men min hjärna har bara stängt av typ. Men så kan det bli ibland. Efter skolan ska jag iallafall förbi biblioteket och lämna en bok och sedan gå hem och göra lite smycken om jag hinner för sedan ska jag och E in till stan för att äta middag och kolla bio, vi firar nämligen 1½ år idag ♥.

Så ser dagen ut i allafall, skulle mest bara vilja gå hem nu så man kan göra klart vissa grejer istället för att vara ofokuserad i skolan bland jobbig och högljud miljö. Tur att L sänkte ljudet på tvn i matsalen nyss iallafall, annars hade den nog fått ett sorgligt öde.

Ciao ♥

Åre 2010



Adventsfikor

Ännu mer planering så här på kvällskvisten. Jag och E har bestämt oss (eller okej, jag har bestämt, fast E är med på noterna, jag är mer den som har väckt idéerna) för att ha adventsfika både första advent (för hans familj) och den andra för min familj (eller ja, mamma, pappa och farmor. Johan och Moa får smaska på vårt bak när de kommer ner ♥). Så på lördag ska vi hem till Es föräldrar och baka baka baka! Och vad blir det mån tro? LUSSEBULLAR ♥ och pepparkakor såklart. Vi har kollat på pepparkaksdegrecept ikväll, (E är lite bortskämd med att ha hemmagjord deg) och vi skulle såklart vilja göra egen, det verkar ju inte jätte svårt men vi känner att vi inte vill ta så mycket vatten över huvudet nu första året (för ja det ska bli tradition!) så vi gör egna lussebullar och så gör vi pepparkakor av köpedeg Men, med egen dekoration. Så det så! Får se om det blir någonting extra nästa helg, någonting som inte tar så jätte mycket tid. Men det är detta som gäller denna lördag :)

Ska bli super mysigt och roligt, vi ska även vara Rockyvakter ♥ Min ponkis, vi fick lite kvalitétstid igår han och jag, vi låg och myste massa och jag fick lite pussar, min lilla goding. På tal om Ponken, ni ska ju få se hur tatueringen blev nu när den är färdigläkt! Ska försöka fixa bild på det snart.

goding

 

Nu ska jag hoppa upp i soffan bredvid E och bara vara lite. Kalendern är fullare än någonsin men det känns så kul ändå. Det är sån positiv energi jag kommer lägga på allt. Snart är det jullov och då jäklarns ska det njutas! ♥

 

 


Planerarn'

Har fullspäckat om dagarna nu, kommer vara så i några veckor men så är det bara. Tycker det är skönt att ha mycket att göra för det värsta jag vet är när man har slösurfat i några timmar och kommer på sig själv att man är seg och bara känner allmän trisstess! Det skall icke hända vettni!




Så här långt har jag kommit med min planering för den här veckan.
Ett hett tips till er där ute som har smartphones, appen Evernote, den är grym. Du kan hålla koll på allt och jag som tänker mycket använder denna och det är grymt! List-Emman som jag är så kan det ju inte finnas en så mycket bättre app?







I-landsproblem..

God morgon! Har lite svårt å veta vad jag ska ha på mig för ytterkläder idag, har en tjock kofta på mig och ja, det går inte så bra att ha en skinnjacka över, så får nog ta min tjocka väst och halsduk och vantar tror jag.. Svårt det där ;) i-landsproblem..
Ska snart gå ut och skrapa rutorna på bilen så vi hörs senare, idag blir det träning :D
lila och svart idag ♥

Stansning och frusen

Har varit ute i friska (kalla) luften och stansat. Ingen skön ställning för rygg och nacke men jag låg i, haha. Ska ta en värmekudde nu efter lunchen på nacken så jag tinar upp! Fick ihop 61 st, det ni ;). Sjukt bra alltså. Kom också på att jag kommer kunna göra det här trots snön sen, kan nog stå i svärisarnas snickarbooa'. Grymt!
Frusen tjej och dess loggor.. :)

Impulsivitet

Det blidde en impulsiv tripp till Sussie vid 8 tiden, slutade med en mycket trevlig och rolig spelkväll ;)

Irish Creme bönor

Nu har jag tagit en paus för lunch, nu ska vi fika lite och sen blir det till och fortsätta. E köpte med sig chokladfyllda croissanter från bageriet imorse så det ska vi mumsa på tillsammans med en kopp latte, dock bara för min del, E är ingen kaffedrickare, han vet inte vad han missar. Har gjort kaffe på Irish Cream bönor, riktigt gott, rekommenderas stark. Gå in på Kahls the och kaffe handel och fråga efter dem, om ni inte har en bönmalare hemma så be dem mala det åt er och så förvarar ni det i kylskåpet sen. Det är otroligt mumsigt!

Röttröttrött

Då kör vi!
Vad kan det bli av dessa pärlor tro? ;)

Promenix

Nu drar jag och E ut på en uppfriskande promenad, tar med mig en termos med lite varmt te :)
Efteråt ska jag gör smycken :D

Tack <3

Först och främst, tack till er söta som redan har kommenterat om texten i headern, vad roligt att ni gillar det :)
Sitter i soffan nu, vi har ätit en jätte goo middag bestående marinerad fläskfilé med tomat-mozzarella-basilika "sallad" bredvid och franska örter creme fraiche, jätte smaskig! Så skönt med fredag, måste bara få säga det en gång till. Det blir en lugn kväll, bara lite gottis framför tvn, kanske drar igång en film eller nått. Vi får se :) ♥
massa ljus tända i lägenheten ♥

Green

Äntligen fredag. Har en tentainlämning idag och sen har vi prov på sista lektionen, vi ska skriva hemntenta på lektionen så till det behövs mycket energi. Ska börja röra mig mot skolan snart. Imorgon blir det smyckesgöra, ska bli jätte skönt, har haft så himla myckey kreativitet i huvudet och fingrarna den här veckan så jag kan knappt vänta på att få skapa. Det kommer bli jularmband..


Kände för lite grönt runt ögonen idag..


Förändring!

Fick för mig att lägga in en fin text i headern, så jag fixade det lite snabbt. Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Texten är från en Salem Al Fakir låt och själv så tycker jag att meningen är väldigt talande.. Framförallt efter allt jag har gått igenom. Solen kommer ju faktiskt att gå upp igen, eller hur?

Före

Efter


Vad tycker ni? Ska jag byta tillbaka till utan text eller var det fint med text? Förväntar mig lite kommentarer nu av er, så kom igen nu :).

 

 

 


3 dagen i rad!

God morgon! Började morgonen med att träna, känner mig väldigt hurtig. 3 dagen i rad, så jag känner lite i kroppen, grymt skönt!

Sitter i skolan just nu och skriver det sista på tentan. Vill verkligen bli klar men det är ett frågetecken i frågan som jag inte riktigt kan klura ut. Men hoppas jag får nått kläm på det snart. Vi hörs senare!

skulle vilja ha en stor kopp te bredvid mig just nu.. mums..


JulJulJulJul <3

Jag kan inte hålla mig, jag måste öpna och börja kika.. Jag är så himla kreativ i huvudet just nu, vill bara julpyssla så det sprutar ur öronen!!

Heta tips!!

Igår så kom mamma med en massa trevliga produkter till mig som jag beställt av Camilla. Hon arbetar med märket Davines och när jag jobbade i samma lokaler som henne så fastnade jag direkt för dem. Det är miljövänligt och innehåller naturliga ingredienser. Dessa produkter + hårspray och saltvattenspray använder jag mig av och jag är nöjd med alla!
Balsamet passar strävt och frissigt hår, det blir mjukt, lent och fullt av glans.
Schampot är naturligt och inga onödiga tillsatser i, det är ett rent schampo som rengör och vårdar håret. Perfekt för mig som har väldigt tjockt, torrt och strävt hår. Det är inga special finesser med detta schampo vilket är bra för dem också som har problem med mjäll eller liknande.
Inpackningen är suverän, det ger lent och glansigt hår efter en 10 minuters behandling. Det passar även de som har färgat/slingat hår.
Jag är jätte nöjd med produkterna, de har en lite högre prisklass men det är dem verkligen värda, speciellt när det är miljövänligt (innehållet och "burkarna") och med naturliga ingredienser.
Jag kan även säga att dem har ett mirakelschampo! Jag hade problem med mjäll förut så jag rådfrågade Camilla om vad jag skulle göra, och hon sa att jag skulle prova det här schampot. Det är en behandligskur då man använder den 2-3 ggr i veckan i 2 veckor och sedan bara 1 ggr i veckan har jag för mig, tills problemet är helt borta. Jag gjorde som hon sa och jag har nu inga problem med mjäll längre + jag använder inte ens schampot längre (Har inte gjort sedan innan sommaren)! Jag hade tidigare använt mig av "Head & Shoulders" men dem "skjuter" bara upp problemet och tar inte tag i det så att säga. Schampot heter "Puryfying Anti-Dandruff Schampoo". Alla är väldigt värda att prova mina vänner!



inte jätte bra bilder men tog på eftermiddagen när det var mörkt ute..


Kram på er♥

2 kvar 2 kvar 2 kvar

Sitter hemma hos L och pluggar. Vi har varit grymt effektiva idag! Har bara 2 frågar kvar på tentan, men bara för det så får man inte slappa inte. Ska göra så mycket jag kan nu här och sen ska jag iväg till tandläkaren och sen hem och träna. Shoopshoopp! Självklart ska jag plugga efter träningen också :) Har köpt lite energiboost och peppboost grejer idag, visar er sen. Nu ska jag vara duktig och fortsätta plugga. Hejhopp!

Fick hem två efterlängtade tidningar igår, inte dem här men åh vad jag längtar efter att få läsa dem! Ska unna mig dem när jag är klar med tentisen.



Inspirationsbilder











 

Lite fina inspirationsbilder från Johan & Moas hem, jätte fin lägenhet har dem och de har inrett det jätte härligt och mysigt. En riktig hemkänsla infann sig när vi var där. Vi hade en jätte mysig helg och jag vill dit snart igen!

 

 


Ni vet när man bryter nått

Bryter mitt "inget-plugg-efter-klockan-åtta" motto ikväll. Den här Politisk Idé Historia-tentan är rätt mastig och behöver en hel del tid för att bli klar så det är bara att traggla. Ska göra så mycket jag känner att jag orkar idag sen blir det 2 frågor imorgon. Köttaköttakötta!

ungefär så här trött och sleeten i huvudet är jag just nu.. Passar rätt perfekt faktiskt när jag tänker efter. Hjärncellerna cirkulerar ungefär som mina ögon gör på bilden, i otakt alltså.

 

 

 


effektiv tjej!

Har varit väldigt effektiv idag, känns grymt skönt! Fick en bra del gjort på Sam C + att jag är klar med en filosofiuppgift som ska vara inne på tisdag + att jag har gjort lite på en annan hemtenta som ska vara klar på fredag! SJUKT STOLT!? Åh, en sten har lyfts lite från mina axlar nu faktiskt.

Ska snart iväg och träna, ska bli jätte skönt att få röra på kröppa lite. Pratade med L idag om att typ börja timplanera, det skulle vara sjukt bra alltså, för då får man ju en grym överblick på dagarna. Jag undrar bara om det är genomförbart, hoppas på det för det skulle verkligen vara riktigt bra och nödvändigt. Får kika lite på det.

Nej, nu ska jag plocka undan lite här hemma och hoppa i träningskläder. Hörs sen! Kram på er ♥

Ungefär så här mycket pluggis har jag varit idag.. :)

 

 

 


Tipstipstips

God morgon vänner!

Sitter och skriver på Sam C uppgift, känns väldigt bra, har kommit igång och känner att jag har bra koll på läget. Mycket kvar men har kommit en bit på vägen. Har druckit en termos med kaffe också så I'm fit for fight.. ;) Kaffe <3. Har en känsla av att kaffe och jag kommer vara bundisar till slutet av den här terminen. Har späckat schema med en heldel att göra. Men har gjort en lista på det jag vet i nu läget som ska vara klart till Jullovet, det känns bra att kunna bocka av grejorna allt eftersom, det är verkligen ett tips alltså. Kanske till och med gör en lista här också, kan vara skönt att få koll på det här med. Det kommer vara en grym känsla när jag kan börja bocka av mer och mer, till slut när allt är ifyllt.. då ska jag unna mig någonting! Men nu ska jag fortsätta med mitt skrivande om Sveriges statsminister under 40-talet..





Insomnia

Det är en riktigt trött tjej som skriver..
Hemresan gick bra igår, satt och pluggade på flyget så tiden gick fort. Kom i säng vid tjugo över tio, en bra tid för andra men en sen tid för mig.. Så ikväll blir det en tidig sänggång. När jag kommer hem så är det plugg som gäller, effektivitet ska nu bli mitt andranamn hade jag tänkt. Ska se om ni kan få en bild på en trött tjej...
Ja men se där, ser inte ut som en zombie iallafall, det tackar vi för!

nyduschad

Nejmenasså.. nyduschad och ruffsigt hår. det är så man startar söndagen i Ume, tjo! ♥

Lördag i Umeå

Vi är precis hemkomna efter en tur på stan. Inge roligt väder här idag tyvärr men nu ska vi tända massa ljus och göra kaffe och fika lite. Hoppas ni har en mysmyslördag allihopa, hörs sen :) Kram ♥

Umeshopping

Nu har vi varit ute hela dagen på stan, supermysigt. Köpt väldigt fina grejor, är så himla nöjd! Hittade ett par jeans som jag var på jakt efter, + på REA! Visar alla grejor när jag kommit hem. Nu har jag duschat och nu sitter alla i soffan och pyser. Vi tog även en öl på den lokala puben innan vi åkte hem. Vi ska få jätte god mat! Namnamnam. Nu ska vi mysa järnet här, hörs sen och ha en trevlig fredag allesammans :) ♥

Gratis!

Älska Norwegian? Gratis Wifi.. :) Sitter på planet nu, hyffsat trött men glad. Köpte lite tidningar och dricka att ha på flyget så nu ska jag å mamma läsa lite. Hörs mer sen ♥

Vågat värre..

Ni vet det där jag har snackat om i några veckor? Jag har tagit mig an att göra det nu och nu kommer jag ihåg varför jag inte har gjort det på länge..............Det tog 2 h 5min.
Men ack så fint det är..

Umeeee-ååå

Jag ska ju iväg till Umeå tillsammans med mamma och pappa imorgon, vi ska besöka bror och Moa som bor där uppe. Ska bli urmysigt och jag har sett fram emot det här så länge. Jag kommer inte ta med mig datorn men plattan och kameran är med så när vi kommer hem så får ni se fina bilder, får jag hoppas ;). Men jag kommer ju uppdatera bloggen såklart.

Packningen är klar och nu väntar jag bara på att mamma ska komma och hämta mig. Ni får ha en fortsatt fin torsdag, och imorgon mina vänner, då är det fredag! HELG! ♥

Grymt bra service!

Jag var tvungen att springa iväg imorse. Jag har haft en jätte trevlig och mysig dag med farmor, vi satt och pratade i timmar på ett fik, vi kan prata om allt och ingenting. Hon är verkligen min största och finaste ägodel i livet! Och det menar jag.

Innan jag sprang iväg så tog jag kort på grejer som jag fick igår. Jag la en beställning i förrigår och fick grejerna igår! Grymt bra service alltså. Tack Pärlgrossisten för det!

En display som jag snart ska använda, till vad och vart får ni veta inom kort!



Jättefina röda pärlor!


dagens

Nu ska jag till Arninge med farmor, hörs sen!

Födelsedagsfirande

Lite bilder från kvällens firande av farmor ♥ Har packat lite nu när jag kom hem men jag får fixa det sista i morgon, nu ska jag slappna av i soffan med tidningarna.

Spara - läsa? Spara - Läsa??

Haft en riktigt rolig och mysig dag med Leilis, åt lunch och budgetfikade, det är så vi gör! Grymt :) Köpte med mig tidningar på vägen hem så nu ska jag läsa lite innan pappa hämtar upp mig. Vet inte om jag ska börja läsa Sofis Mode eller spara den och läsa Aftonbladet istället.. men jag vill verkligen läsa Sofis Mode, men vill spara.. åååh haha!



Nails by Sussie

Var och fixade naglarna i måndags och jag är jätte nöjd! Hade ju väldigt färgsprakande förra gången så nu ville jag har lite enklare men ändå med färg, så dessa blev perfekta. Dem är grymma!


Nya armband

Hej allesammans!

Idag ska jag in till stan och träffa fina Leila
, vi har inte träffats på ett tag och nu har vi äntligen fått till en dejt, ingen är gladare än jag! Senare ikväll ska vi hem till villan och fira farmor som fyller år idag ♥. Så idag är en bra dag, vilket är väldigt skönt. Så nu ska jag fixa mig, men här får ni en dagens, 2 nya armband!

 

 


Nya saker på gång

Jag har bara ett rus inom mig, det är så skönt! Jag har lite saker på gång och det är grymt roligt. Har lite papper som jag måste läsa igenom och sedan fylla i, sedan är vi igång! Jag har lagt beställningar idag på lite fina saker, längtar grymt tills de kommer.

Inom kort!

 

 

 

 

 


Värmande i kylan

Sådana kommentarer som värmer otroligt!


Postat av: Jasmine

Riktigt fina armband du gör!!

2011-11-01 @ 17:46:52


Tack så mycket Jasmine :) ♥




Ödets ironi?

Kommer ni ihåg när jag skrev detta?

"I natt drömde jag om dig. Jag drömde att du kom emot mig, glad och du såg så frisk ut. Det sken om dig och du såg så lycklig ut. Jag ville springa fram men jag hejdade mig, något gick emot. Det kändes för bra för att vara sant. Jag tittade på dig igen och jag frågade mig själv: Är det verkligen du? Kommer du tillbaka efter alla dessa år? Gör du verkligen det? Jag tittade mot mamma som stod bredvid mig, tittade tillbaka mot dig och fick ur mig:
- Men mamma, det är mormor! Ser du?! Hon har kommit tillbaka! Hon är hemma!
Mamma sa bara lugnt: Ja Emma, det är hon.
Det sken så fint runt omkring dig. Du var vitklädd och så fluffig i håret. Du var lite rundare om kinderna och du såg så frisk ut. Jag ville bara hålla om dig, hålla om dig och fråga dig: Kommer du lämna mig igen? Men jag vågade inte. Jag vågade inte för jag ville inte veta svaret. Jag fick äntligen höra din röst igen. Jag älskar din röst, för den är din mormor. Jag älskar ditt skratt, för det är bara du som kan skratta så. Så gott och hjärtligt. Jag kände en overklighetskänsla i drömmen, det kändes inte sant. Den känslan sitter kvar nu när jag skriver detta. Det är som att något kryper runt över kroppen och jag vill bara skaka av mig det. Men det går inte. För jag vill så gärna tillbaka, tillbaka till drömmen. Hålla om dig igen, ytterligare en sista gång. Hålla dig och du ska inte gå någonstans. Du ska fan inte gå någonstans. Snälla, stanna här. Snälla mormor. Älskade, fina, underbara mormor. Stanna här, och gå aldrig ifrån mig igen.

Jag vill så gärna att du ska vara här, jag vill ha dig här hos mig. I min säkerhet, här. Men jag vet att det inte går. Men drömmen kändes så verklig och jag kände lycka. Men du såg inte så förvånad ut, du såg ut som att du alltid varit här. Att du aldrig lämnat. Och det tar jag som någonting bra, för det betyder att du verkligen finns inom mig och på min rygg, för du sitter ju där. För alltid. Visst mormor? Visst finns du alltid här hos mig? Även om din verkliga skepnad bara finns i mina drömmar nu för tiden.

I natt drömde jag om dig. Jag drömde att du kom emot mig, glad och du såg så frisk ut. Det sken om dig och du såg så lycklig ut. Sen vaknade jag och insåg att du inte alls kommit hem. Att du inte alls kommit ner från ditt moln. Och att du kommer förbli där uppe. Tills jag möter dig. Men det får du vänta på, älskade mormor.
♥"

Jag sitter nu och skriver på min bok och kollar igenom mina gamla texter om mormor, titta vad jag hittade då:

"Varför är du inte på semester för? Varför är du inte bara borta för någon vecka eller någon månad? , så jag kan få le när du kommer tillbaka, så jag kan få krama om dig igen, få höra ditt skratt, varför kan du inte bara komma gående emot mig? Kommer fram o säga : Emma jag är tillbaka."

Av : Emma Larsson 29/11-2006

 

 

En ren tillfällighet eller tror ni på ödet?

 

 



Vågen + Lejonet

Hemkommen från en underbar deep-level massage. Är så mosig och snurrig som man kan bli nu efter en massage alltså, men det är en sådan härlig känsla. Har bryggt en stor kanna te nu och ätit lite knäckemackor med keso och kanel på, nu ska jag kolla lite på datorn och njuta av téet. Ni skulle bara veta hur kreativiteten rusar i mig, vill bara göra en massa armband men jag måste vänta på min restnotering.. Gjorde ett armband igår, ett Emma och Erik armband :), köpte nämligen bådas stjärntecken i berlocker igår när jag handlade pärlor och gjorde ett armband igår kväll av dem. Fint va?

 

Ett lejon för mig och en våg för honom ♥




Juliga pärlor

Var i stan igår och köpte pärlor, det är väldigt dyrt att köpa lösvikt men ack så fina färger det finns! Hade kunnat köpa på mig en hel del, men det blev bara en liten påse.. men det sved ändå i plånboken. Men det blev ett tema med rött, då det snart är jul och jag har inte några röda pärlor, så köpte lite men ska beställa från en sida också, det är ju snart jul och då vill jag och flera andra ha juliga armband :) Fick ett väldigt roligt erbjudande igår som jag ska kolla upp lite mer om idag. Spännande saker på g nu.

Glas-/Champagne-/Röda löv, små röda swarovskipärlor och större swarovski, mycket fina!

 

 

 


RSS 2.0