Mösspåtagning <3

Igår var det mammas 50 årsdag och vi hade lite överraskningar för henne. Det blev en otroligt bra dag! Får berätta mer sen. Idag har jag min mösspåtagning och det ska bli så himla kul! Har längtat något otoligt efter den här dagen och nu är den här. Ha ej fin dag mina vänner så hörs vi mer senare ♥

Livet i bildformat






Lite utav mina senaste bilder från Instagram (emjls).
Satt och läste lite i min egna bok för några dagar sedan, tog bild på ett utav de mest känslosamma kapitlena för mig, var förra lördagen hos mamma och pappa i det ihoppackade huset, fikade och hade det allmänt bra, drack lite gott vittvin (älskar förövrigt den bilden), vi la rent i sängen och tog vårt favoritlakan, jag har gosat med Rocky och även kommit med för andra gången i Amelia genom Twitter. Allmänt bra senaste dagar i bildformat, helt enkelt.





Primer från Lumene

 

Började gårdagen med lite tips och början även denna med ett. Det här är en primer som man använder efter dagkrämen, innan foundationen. Läste om denna i en tidning förut och på grund utav sitt pris och vad den utlovades att göra så blev det ett köp. Har haft en från Make up store ett tag men den tog slut och jag var inte riktigt nöjd med den. Då jag har en rätt så oljig T-zon så lät denna väldigt bra då den är för oljig-/kombinationshud och det som gjorde den ännu bättre i mina ögon är att den utlovar att "stå emot" glansighet, vilket jag har väldigt svårt för på mig själv (alltså när T-zonen blir fet och glansig), och den håller verkligen vad den lovar! När jag provade den på handen i affären så föll jag ganska direkt för den, den har en väldigt behaglig och god doft och dessutom väldigt len i konsistensen. Det blev ett köp för både mig och mamsen. För 119 kr blir den din och vi köpte den på KICKS.

 

 

 


Ralph Lauren 3

 

Fick denna prov från KICKS när jag och mamma var där i förrgår. Jag älskar att få prover på parfymer, de håller ju ändå ett tag och så är det ju alltid svårt att veta om man passar i doften eller inte, då är det bra att få prova innan man köper en hel flaska (som kostar en del). När jag kom hem så öppnade jag den här snabbt och började dofta och jag föll direkt! Den doftar otroligt gott och jag sa direkt till E att jag önskar mig den i studentpresent.

 

Doften beskrivs så här, (HÄR kan ni köpa den via nätet):


Big Pony Women Yellow EdT

"En floral doft med inslag av gult päron och Mimosa. För den frigjorda, rebelliska och självsäkra kvinnan som älskar att upptäcka! En underbart floral doft."








Soundtrack




Om jag skulle ha ett soundtrack för mitt liv, just nu, så skulle det vara den här. Älskar låten innerligt ♥






Blågröntlack

 



Detta lack har suttit på mina naglar under veckan
. Dock fick jag ingen bra bild på det, det är mer grönblått i verkligheten, här ser det bara blått ut.. Men hittade en produktbild från depends hemsida, så det här är den "riktiga" färgen:

 


Jag har själv ganska svårt för att ha blåa nagellack,
jag vet inte varför, det är någonting som jag inte riktigt fastnar för eller vad man ska säga. Men det här kändes väl lite bättre att ha på än de andra blåa jag har. Iallafall, 25 kr på Åhléns eller Kicks. Som tur är ska jag till Sussie imorgon och fixa naglarna, de är så långa nu så jag vet inte vad. Gjorde dem jättekorta sist jag var där, förstår inte hur de kan växa så snabbt!









Lite omval och lugn

Har haft en superbra dag som började med NP som kändes bra, blev klar tidigt och kosan styrdes mot mammas jobb. Åkte dit, pluggade lite och bara var, när hon slutat så åkte vi till arninge centrum och hittade en jättefin bolero till studenten! Åh jag är så lycklig, precis så som jag ville ha den! Visar upp den senare. När vi hittat den så brev min outfibild i huvudet lite annorlunda så har gjort lite omval av skor och väska, det kommer bli så fint. Lite romantiskt-aktigt. Nu har vi precis ätit middag och jag hade tänkt att bara ta det riktigt lugnt ikväll, inte tänka på något plugg och istället läsa dessa tidningar. Behöver lite lugn och ro så min kropp får återhämta sig lite, skönt som attan. Ska nog få till en liten hår"tutorial" snart också, skulle ni vilja det? ♥

Wish me luck

Har nationella prov idag i svenska b, så kommer sitta och skriva från 08.30 och framåt. Wish me luck!

En kaffe tack.




En sånhär skulle sitta väldigt bra just nu fakiskt. Sitter på en Sam C lektion och försöker få ihop en vetenskaplig uppsats. Har iallafall fått ner ett syfte och 2 frågeställningar. Känns bra, skulle dock behöva åka in till stadsbiblioteket för att låna böcker.. Vet inte riktigt när jag ska hinna det. Får försöka pussla ihop allting och få ut det bästa av det. Ska snart iväg på handledartid och sen är det lunch. Vi får höras mer senare, ha det så bra så länge ♥





Jeansgodingar

Älskar dessa jeans alltså. Köpte dem på BikBok för 2 år sedan ♥

Bra-dålig dag

Vet inte om jag gillar den här bilden eller inte.. Nått med munnen som jag är tveksam över, men den fick laddas upp här ändå i brist på annat.

 

 

Har haft en bra-dålig dag idag, bra för att vi har tvättat och städat, dåligt för att min kropp värker mer än någonsin och orken finns inte för att plugga. Försökte ge mig på lite och lyckades bli klar med en uppgift som ska in imorgon, resten får helt enkelt vänta. Satte mig i soffan istället och läste Paul Austers NY-triologin som Moa rekommenderade mig, riktgt bra bok. E är på hemgång, han har bytt däck på bilen hos sina föräldrar och tvättat den, han håller nu på och handlar och dagens middag kommer bestå av baguett med mozzarella, tomat och basilika, mums.


Hoppas ni haft en bra söndag, själv ska jag bara ligga i soffan och sedan tidig sänggång för att på något vis orka med veckan som kommer. ♥



På naglarna just nu

 

Detta lack har jag på naglarna just nu och jag kan säga att det är min nya favorit! Otroligt snygg färg. Jag trodde att den skulle vara så där neonrosa, men det är den inte, den har en liten värme i sig som gör det snyggare än neonlacket. Älskare'! Såg också att om man köper 4 lack från Depend för 25 kr/st på Åhléns så får man en neccessär fullproppad med grejer, låter riktigt bra om ni frågar mig.

 

 

 


Motljus <3

Bild från gårdagen/Frisyren framifrån

 


Idag är det pluggdag som gäller. Det är så mitt schema ser ut fram till studenten i princip. Är i Bällsta hos mamma och pappa som packar och står i förfullt. Den 11 maj så flyttar de härifrån, närmre mig och E och farmor. Kommer bli jättemys och bra. Vi ska snart fika med lite bullar som jag köpte med mig från stenugnsbageriet som ligger nedanför oss, ska mala lite kaffebönor också så blir kaffet riktigt färskt. Otroligt gott.


Drömde så himla mycket jobbigt i natt
. Det brukar bli så när jag inte är helt okej. Drömmer då oftast om E och att det händer någonting mellan oss, det tar på krafterna faktiskt. Men nu är jag på topp igen. Jag och Rocky har gosat lite nu, han blir så glad när jag kommer, min lilla ponken. Han släpper mig knappt ur sikte när jag är här.

Får se hur länge jag stannar här idag.
Ska öppna en kartong med en massa sommarkläder i sen också, ska leta efter en klänning till mösspåtagningen som är nästnästa måndag, skoj som tusan.

Vi hörs senare änglar, hoppas ni får en fin lördag!




Tacksamhet till er <3

Jag.är.så.trött. Min kopp värker och känns som att den väger ett ton. När jag blir så här trött så skojjar fibron med mig och gör att jag får jätte ont i knäna och benen. Vissa kvällar när jag ska sova så känns det som att någon hamrar på knäskålarna, inte så skönt. Iallafall, tack för alla fina kommentarer om håret på förra inlägget och om mitt "Remember this?" inlägg! Värmer massor! Eftersom jag inte har så långt hår längre så blir det svårt för mig att visa lockarna jag gjorde då, men nag kan visa på någon annan och visa er, måste bara hitta någon frivillig :) Så hojta till. Frillan jag gjorde idag kan jag dock visa er, ska bara hitta en fotograferingsvillig ;) Buslätta frisyrer båda två. Ikväll blir det lugn och ro, ligger med min onepiece i soffan och smuttar på Fanta Wildberries <3 Otroligt god. Imorgon ska jag till mor och far i Bällsta och plugga. Es pappa ska hjälpa till och borra upp hyllor här hemma så det är ingen bra pluggmiljö direkt. Ska dock bli jätteskönt att få upp dem. Ne, nu ska jag bulla upp mig i soffan och mysa. Blir jätte bloggsugen när ni skriver så fina kommentarer <3 Tog lite bilder idag som jag tänkte lägga upp imorgon, så vi hörs då. Ha en grym fredagskväll vänner :) <3

Dagens frilla

 

 

Provade på en ny frilla idag. Tycker det blev riktigt fint. Dock så ser man ju hårklämmorna men skit samma säger jag till det. Snyggt ändå ju! Vad tycker ni?

 

 

 


Smakprov på tatueringen

 

Ett litet smakprov på nya tatueringen. Har en vision om hur jag vill ta bilden, så ni får hålla ut lite till. Ska försöka ge E lite fotolektioner i helgen, om vi hinner. Han är inte så jätteintresserad utav det, men det är nog främst för att han inte kan det så bra (vilket han säger själv). Men som sagt, ett litet smakprov. ♥

 

 

 

 


Vip

Är så otroligt trött.. Kemiprovet gick so so och all must har bara dragits ur mig. Ska vila lite nu och sedan laga lite middag. Ska iväg på VIP kväll med mamma sen. Kolla lite kläder åt henne :) Ska kolla på en foundation till mig också.

längesedan...

armband/glitter ringar/lindex
Det var längesedan jag tog en bild på dagens smycken, så jag slår till med det idag. Har inte gjort något utav dessa men har fått inspiration från dem att prova på det själv.. Får nog bli efter studenten. Now, off to school!

Remember this?

Det är kommer väl låta jätteflummigt, men häng med: Jag kollade igenom gamla bilder från plattan, när jag var blond och långhårig (haha vad roligt det lät) och jag har tänkt jättemycket på mitt hår på senaste och jag känner så här, jag trivs mer i den här färgen, rödish, så jag saknar inte det blonda, jag tycker inte att det tog fram mina ansiktsdrag riktigt, men jag saknar det långa. Jag trivs dock i det här korta också men just nu så känner jag att min hårfärg inte är exakt så som jag vill ha den. Dock är det svårt att få den färgen jag vill då mitt hår typ är mättat nu.. men jag ska prata lite med min frisör sen när hon kommer hem från USA.. Håller tummarna för att jag kan göra så som jag vill ha exakt. Tänker mig kopprigaslingor, mumma!

Snartsnartsnart!

Nu ska jag klippa och klistra lite talkort inför morgondagens nationella i svenska. Ska också plugga kemi, fixade lite te och äpplen som mellanmål.
Rektorn pratade med oss idag, tydligen är det bara 20 skoldagar kvar till vår stora deadline dag, vilket är riktigt skönt. Och om en och en halvvecka, typ, så är det mösspåtagning och valborg :) Woho! Nu hugger jag in på det här smorgasbordet!

Klubbad säl

God morgon änglar! Hade fullt upp igår och somnade som en stock efter Alcatraz. Har sån träningsvärk så jag vet inte vad alltså, längesedan den var så här trevlig. Har två lektioner i skolan idag och efter det ska jag hem och plugga. NP imorgon och en inlämning, men jag är mer nervös inför mitt kemiprov som jag har på torsdagmorgon.. Hoppas innerligt att jag klarar det. Sen har jag bara ett fysikprov kvar sen (om jag klarar prover dvs)har jag infa rester kvar, gud vad skönt det kommer vara! 

Riktigt peppad

Sitter i skolan och är galet redo för den sista spurten. It will be hard work men alltså, det är så galet! Vet att det är många som inte vill att man ska räkna ner osv men jag känner så att ju mer medveten jag är om hur många veckor/dagar som är kvar till studenten, ju mer närvarande kommer jag vara under tidens gång. Så jag gör det iallafall. Nåväl, det är 6 1/2 veckor kvar och det är många dagar som går bort i och med kristihimmelfärd, första maj osv. Galet galet. Idag, efter skolan ska jag till centrum och fixa lite, sen hem och iväg å träna och sen plugga för hela slanten. Jag är sjukt taggad och peppad nu! Nu kör vi sista biten!

DIY

Är väldigt sugen på att trasha mina svarta jeans som är för stora, antingen göra dem till pösiga slitna shorts eller bara slitna svarta... Kliar i fingrarna!

twentythree months


En liiiten liiten Emma

 

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra söndag. Vi har haft fullt upp, gick upp vid halv 10 tiden, halv 11 satt vi i bilen mot Arninge för att storhandla. Var inne på XXL, ÖoB och Willys, åkte därifrån kvart över 12. Måste säga att vi var jäkligt effektiva, så guldstjärna till oss. Har kört ett fyspass här hemma också och nu gör jag något så ovanligt som att plugga. Förbereder inför Nationella som är på onsdag. Varför blir man så skakis när man tittar på mallen som man ska gå utefter? Har läst upp talet för E och läst vad som står i mallen, vad man ska ha med etc, och vi hittar ingenting som är konstigt och ändå är jag orolig över att ha missat något? Hjärnan är konstig ibland alltså.

 

Nåväl, ska skriva ett PM om talet, fortsätta med fördjupningsuppgiften som också ska vara inne på onsdag och sen får jag se vad jag hinner med mer. Ska veckoplanera också, annars kommer jag inte ha en aning om vad som är upp eller ner imorgon. Väldigt mycket som händer nu i veckan i skolan, mycket inlämningar och så vidare. Ser verkligen fram emot denna fredag när allt är klart. Hoho.

 

And btw så firar vi 23 månader idag, lite så där bara. Så för att ta det i beaktning och för att fira in nya veckan som kommer så ska vi steka fläskfilé och göra rotgrönsaker i ugn till middag, gaalet gott! Tjingeling!

 

 

 

 

 


Jorusatt...

Roligare bloggning än bilder på mitt plugg blir det inte idag, har en massa att göra till skolan börjar på måndag. Har nationella i svenska på onsdag (rmuntligt framförande) + fördjupningsuppgiftsinlämning i Religion B och Filosofi B och sen på torsdag har jag prov i Kemi (gammal rest från 2an, det jag missade när jag var inlagd). Har andra läxor också, men de här 3 sakerna är de största tills nästa vecka.. Så hold on, I'll be back ;). 

at the moment


Pluggdejt hos farmor



Jag och farmor hade det jättemysigt
, som vi brukar ha, igår när vi var i Sollentuna Centrum. Resan dit var ju... en upplevelse om man säger så, orkar inte berätta allt men jag kan säga att vi hamnade i Rotsunda först (vi samåkte med en annan man i färdtjänsten som skulle av där) och åkte omkring och letade efter hans boende i 20 min (jag överdriver inte alls) och till slut så hittade vi hans äldreboende, det var bara fel adress uppgiven och lite annat smått och gott. Nåja, vi kom fram till slut, bara en timme senare än beräknat. Fram kom vi och när vi väl var där så hade vi jättetrevligt. Åt lunch och gick runt och kikade och så avslutade vi med en fika på Espresso House.

Idag står det pluggdag på mitt schema,
men är så trött på att sitta hemma och plugga så jag tänkte ta mina böcker och allt jag behöver och gå upp till farmor och sätta mig hos henne :) Tänkte klä på mig ordentligt och sätta mig på hennes balkong. Det är verkligen någonting som jag älskar och de som läst min bok vet varför. Vi hörs senare, om jag bloggar från mobilen så kommer det bara upp en bild, men kom ihåg att ni kan följa mig på både Instagram (emjls) och Twitter (Emjlssmycken) hela tiden ♥

Lack i ringarna

Ringarna och lacket innan "operation måla ringar"

På tork

Provade en ny grej igår som farmor tipsade om. Alla ringar som jag köpte förraveckan är ju oäkta och då får man ju så där fula gröna märken av dem. Hade några utav ringarna igår och på slutet av dagen så var jag så grön och ful så jag frågade farmor om hon visste hur man kunde göra och då tipsade hon om att måla med genomskinligt nagellack inuti ringarna, då skulle man tydligen inte bli grön. Jag tog åt mig av tipset och när vi ätit middag på kvällen så tog jag fram alla ringar och ett genomskinligt lack jag inte använder och började måla. Har låtit dem torka över natten, tänkte använda dem idag så får vi se om det har funkat. I'll get back to you with the results.

 

 


3 nya lack, underbara färger

Dessa fina nagellack fick jag i påskpresent av mamma och pappa. Moa fick likadana i sitt ägg :). Älskar alla färger men var mest sugen på den lila så den fick åka på först. Den är superfin på, gillar den jättemycket. Vet inte om Kicks har det fortfarande men de hade iallafall 3 för 2 för någon dag sedan när jag var där, så spring och kika. Nästa färg som åker på är nog den ljusa, ska bli skoj och se hur den ser ut på. Den neonrosa är nog galetsnygg i sommar när man är brun! Något som var otroligt roligt var när Moa hade fått sitt ägg utav bror när de var i Norrtälje i helgen och hon fick sina nagellack, så i måndags kom hon hit en stund och vad hade hon målat på sina naglar om inte den lila? Haha, sjukt roligt. Hur stor är sannolikheten att båda målar på samma lack på samma gång liksom? Det kan ni mattesnillen få räkna ut om ni känner för det. Talesättet Great mind thinks alike är ju en underdrift i detta avseende.




Med farmor till Sollentuna C



Bilder från i somras när jag var hos farmor och blev bjuden på pannkakor och bakade mjuk pepparkaka



Idag ska jag och farmor till Sollentuna centrum och äta lunch, gå omkring och titta lite och fika. Kommer bli jättemysigt. Vi tar färdtjänst dit, ska bli spännande att åka med dem så man får en inblick på hur de äldre har det när de åker. Det kanske finns någonting som måste bättras på? Ska ta med farmor till min favvobutik Lagerhaus, den i Sollentuna är faktiskt rätt bra, men den som jag anser är bäst, är den på Birger Jarlsgatan i stan. Tidsinställer lite inlägg sen, lite tips och så, så kika in senare ♥




A Jeans problem




HÄR hittar ni dem. Bilderna ser jättekonstiga ut men kunde inte hitta ett bättre sätt att lägga in dem.


Jag har ett litet jeansproblem. Mina svarta jeans är för stora (I-landsproblem, jag vet) och de sitter riktigt pösigt trots tvättning. Om det finns något som är oskönare än oåtsittandejeans (alltså när det är stuprörsjeans) så får ni gärna säga till, för jag tycker det är oerhört oskönt. Så jag tittade in på Gina tricots hemsida, de hade ett jättebra reportage (?) i Sofis mode för några veckor sedan med en hel drös av jeans och då hittade jag de högst upp som är slitna, tycker de är så förbaskat snygga. Så, jag är ute efter ett par nya jeans, eftersom jag typ bara går omkring med tights nu för tiden, vilket börjar bli ganska.. långtråkigt. Är rätt sugen på de två översta och de svarta, dock har jag ett par andra svarta från Rut m.fl som jag är lite mer sugen på, de är nämligen galet höga i midjan, vilket jag tycker är förbannat snyggt.




Instagram






Har ju glömt att säga till er! Jag har blitt med Instagram
, till min absoluta lycka. Ni hittar mig om ni söker på: Emjls. Här lägger jag upp allt mellan himmel och jord. Här är ett axplock ur mitt "album". Mamma har skaffat ajfån, jag och Erik började söndagen med en tripp till centrum och jag köpte kaffe på Espresso House, jag fick en jättefin påskpresent av Erik, jag har börjat läsa på NY-triologin av Paul Auster och mycket mer, ibland kommer det upp grejer där som jag inte skriver om på bloggen, så genom instagram kan ni följa mig hela tiden. Vi ses på Instagram!







Personligt och tips

Kollade precis på Top Model finalen, tycker Alice var en värdig vinnare.
Har gjort en grej idag som jag gav en ledtråd till för några veckor sedan. Har inte sagt någonting till någon förutom familjen och Anne, då det är en väldigt personlig och viktig tatuering jag gjort idag, och jag är jättenöjd. Jag visar bild sen när den har läkt helt, vilket är om några dagar. Den ser redan jättefin ut. Under tiden så vill jag rekommendera en grym handkräm från The body shop - "Almond hand & nail cream", den doftar helt fantastiskt och återfuktar händerna och nagelbanden jättebra, som en handkräm och nagelolja i ett, dessutom så åker den in i händerna snabbt. Tror den lilla kostar omkring 65 kr, må låta dyrt, men den är värd det!

En fågel viskade i mitt öra

 

Farmor visade mig en scarfs i lördags som hon köpt till en ny kappa som hon fått av min farbror. Jag föll pladask för den och hon sa att det fanns en kvar när hon hade köpt sin. Snabbt i söndagsmorse sprang jag till centrum och där hängde den och väntade på mig, i princip. Nu är den min och jag är väldigt, väldigt nöjd. Den är så himla härlig i både färger och material. För 99 kr blir den din, från Glitter.


Tokig planerare

Kollar på Alcatraz just nu. Har planerat som en toking i mobilen innan det. Hörs imorgon, måste fokusera på tvn nu ;) 

Påsk - bildregn















Lite bilder från påskafton

Vi hade det jättetrevligt och mysigt hemma hos mamma och pappa i lördags. Det var jag, mamma, pappa, E, bror och farmor. Vi åt massa gott och med en massa menar jag massa. Jisses vad mätt jag var, men gud så gott det var. Fick påskägg av farmor och två trisslotter, fick 3 nagellack av mamma och pappa (som jag skrev om igår) och trisslotter från dem med. På morgonen hade jag fått 2 trisslotter av E och en jätte"god" parfym från The Body Shop, visar den sen. Min påsk har varit jättemysig och härlig. Men nu så börjas pluggveckan, så ska sätta igång nu och planera veckan lite och se när jag ska plugga vad etc. Vi hörs sen :) ♥



Esse och filmtime

Vi hade det jättetrevligt och roligt hos Es syster. Erik var i sitt esse så det blev mycket skratt :) Nu har vi ätit nachos och bullat upp med påskpresenter, Breaking dawn part one står på filmschemat. Hoppas ni har det lika trevligt som jag och att ni haft en fin påskhelg. Imorgon återgår jag till vanlig bloggning, dvs bra bilder etc. Kram på er 

Grymt innehåll

Vi hade en jättemysig och trevlig dag igår i Bällsta. Ägget på bilden fick jag av farmor och nagellacken av mamma och pappa :) Fick en massa trisslotter också som vi satt och skrapade tillsammans. Jag vann allt som allt 100 kr! Nu ska vi äta lite lunch och sedan bär det av mot Es syster som fyller år idag :) Hös sen! Vi har precis varit i centrum också och jag fick med mig lite hem, visar senare, superfina saker!

glad påsk :)

Är i Bällsta och snart kommer farmor, då blir det påsklunch. Sen ska jag göra gott kaffe och bjuda på tigerkaka som jag gjorde igår och så har mamma gjort påsktårta :) Tar bilder med kameran så får ni se dem senare. Glad påsk på er allihopa, hoppas ni har en fin och härlig påskafton! Varm och gókram på er allihopa ♥

Långfredagsfirande

 

Svirat om från mjukisar och sminkat mig lite lätt. Fick upp håret i en söt knut också, win win om man säger så. Blev grön dagen till ära. Nya ringarna åkte på också, eller några av dem. Snart rullar vi mot Es föräldrar för lite påskfirande, ska bli jättemysigt. Imorgon ska vi till Bällsta och fira, då ska jag även ge mig på att göra riktiga lattes och cappuccinos. Hoppas ni får en trevlig långfredagskväll, det ska vi ha ♥

 

 

Btw, mina ögon ser typ gröna ut på bilden? Creepy..




Det var som ett avsked


Jag fick en kram av dig i natt mormor. Vi var i ett hus som svävade i himlen. Du och jag. Du talade till mig, du sa att du skulle försvinna från mig. Du sa att du var sjuk. Du sa att du skulle dö. Du var varm. Du höll om mig. Hårt. Du tog dina händer med dina krokiga fingrar och höll dem omkring mina varma, fuktiga kinder. Du tittade mig djupt i ögonen och sa att du älskade mig. Att du alltid skulle göra det. Även om du inte fanns vid min sida. Du skulle aldrig lämna mig, men ändå skulle du det.

Jag kände din närvaro. Jag kände värmen inom mig när jag stod bredvid dig. När jag fick se dig. Jag kände värmen inom mig när du skrattade. Jag kände värmen som omslöt mig som en filt när du höll dina händer på mina kinder. Tårarna fyllde ögonen och jag kände din kärlek. Din fina kärlek som jag vill ha tillbaka. Din värme som bara du kan få mig att känna. Ditt skratt som får mig att bli lycklig. Din närvaro som jag älskar. Min fina mormor som jag vill ha hos mig.

Du höll om mig så hårt, så hårt så jag kände det i kroppen när jag vaknade upp ur drömmen. Drömmen som var omsvept av vita moln, drömmen som jag vill tillbaka till. Dig som jag vill vara hos. Du sa att du älskade mig och att du alltid skulle göra det. Jag sa att jag älskar dig tillbaka. Och att jag alltid kommer att göra det. Trots att du lämnat mig.

Du lämnade mig i drömmen och aldrig har jag känt den smärtan i bröstet som jag gjorde när jag vaknade upp och insåg att du aldrig kommer tillbaka.






Snälla, kom med tips!

Bild lånad av Colorelle


Snälla, vet någon vart jag kan hitta en liknande kjol? Jag fullkomligen älskar den här, tyvärr så är den från second hand.. Måste ha en liknande!








800

 

Ville bara säga att mitt förra inlägg var mitt 800:ade.. Ganska grymt på typ 1 år? Eller?

 

 

 

 


Storshopping på Lindex




Fick med mig dessa från Lindex igår.
Gick till centrum innan skolan och var på jakt efter lite fina ringar och smycken och som en slump så såg jag ett armband i Sofis Mode som var från Lindex som jag tyckte väldigt mycket om (det färgglada tygarmbandet längst bak i bilden) så jag tänkte att jag skulle gå in där för att leta efter det. Jag styrde kosan mot smyckena och där stod en "vägg" med en massa smycken på rea, "tackar så mycket" tänkte jag och började ta för mig, ordentligt. Som ni ser så blidde det rätt många ringar. De var i 3-pack och det bästa av allt.. De kostade bara 30 kr! Jag kunde ju inte bestämma mig för en färg (såklart) så det blev likadana ringar i 3 olika färger. Den mörkblåaringen kostade bara (håll i er) 10 kr. Köpte en jättefin blå klänning från Indiska i helgen och tänkte ha den imorgon när vi ska fira påsk i Bällsta, så jag tänkte att ringen skulle matcha så fint med den. Örhängena kostade bara 20 kr så de fick hänga med också. Hittade även armbandet som jag gick dit för, det var inte på rea men det kostade bara 40 kr. Jag behöver nog inte säga att jag gick därifrån som en väldigt lycklig tjej?






Jag <3 påsken

 



Lite bilder från förra påsken

 

Gud vad jag älskar påsk alltså. För precis två år sedan var jag inlagd på Danderyds öppna psykiatriska mottagning. Då blev det inget firande direkt, vi fick ställa in de firande vi bokat in med släkt och vänner. Jag fick självklart lite påskägg av familjen och farmor men annars så var det inget annat. Det kanske låter negativt och "sorgligt" men jag har vänt den känslan och nu när våren är på intåg och påsken är här så är jag bara lycklig och mina känslor bara spirar. Jag fullkomligen älskar våren och framförallt, påsken. För mig handlar det inte om att få godis eller att få leta påskäggen i trädgården, för mig handlar det om att få vara tillsammans med dem jag älskar och att jag för två år sedan var på det ställe som har förändrat hela mitt liv och att jag då insåg vilka fina och underbara människor jag har i min omgivning. Påsken är lycka för mig och dessa bilder jag lagt upp nu visar den värme jag spirar och vill förmedla under denna tid. Som ni kanske kommer ihåg så låg påsken lite senare förra året, då låg jag på landet och solade (som ni ser på sista bilden) och jag hade redan fräknar och färg. Helt underbart. Nu kommer det inte vara lika fint väder i år, men värmen kommer ändå att finnas och ja, fräknarna, de kommer komma i år med.

 

 

 


Bra start på dagen

God morgon! Tog en promenad till skolan idag, lite kallt men helt klart värt det. Hade en ganska tuff dag igår, därav utebliven bloggning. Det är otroligt mycket i skolan just nu så det här lovet kommer väldigt, väldigt lägligt. Har i och försig en del att göra på lovet men att inte behöva gå upp till skolan gör det hela lättare. Eller alltså, den tiden vi spenderar i skolan är värdefull nu men det är skönt att kunna ta alla dem timmarna till att plugga istället. Har en del roligt inplanerat på lovet också så det kommer bli ett bra lov, så oroa er inte för det ;).

min morgon


Äntligen

Äter lite mellis just nu. Har galet mycket att göra efter det så bäst att käka opp'. Ska äntligen träna idag, jag och min kropp har saknat det galet mycket, fibron känns bättre efteråt, typ den bästa medicinen för det. Det gillas! Pudrade på lite kanel på äpplena, mums. 

Can't wait!


Har pluggat lite Sam C - Nationalekonomi och humaniora nu på eftermiddagen.
Nu ska vi iväg på middag till Es päron, det blir alltid så mumsig mat där, can't wait!




Vårkollektionen

Fullkomligen älskar Depends vårkollektion för 2012.

 

 

Så otroligt fina färger det finns nu i vår på nagellacksfronten. I år så önskar jag och E oss inte godis i våra påskägg utan något annat litet bara, så jag sa till mamma att jag önskar mig lite nagellack eller något annat litet smycke eller så. Då fick jag i uppgift att kolla ut några jag önskar mig så nu har jag gjort det. Så fina!

 

 

 

 

 


Söndagsmys


RSS 2.0